Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

QUOTE(emiljana @ 2009 02 07, 20:43)
Merginos, prašau būkite savo tautos, savo rasės patriotėmis, neprisidėkite prie jos išsigimimo. Negi taip sunku susirasti savo rasės gyvenimo draugą.

absoliuciai netikes homofobiskas komentaras. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2009 02 12, 15:25)
absoliuciai netikes homofobiskas komentaras. fool.gif

Protingi žmonės nevartoja tarptautinių žodžių, nežinodami jų reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2009 02 13, 12:32)

kaip ir nebūna tokių senų ir siaurų pažiūrų wink.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 13, 13:38)
kaip ir nebūna tokių senų ir siaurų pažiūrų wink.gif

Atsakymas nesusijęs su mano žinute smile.gif
O dėl pažiūrų, tik konservatyvios pažiūros gali išgelbėti nuo globalizmo viruso, kuris veda prie rasių maišymosi, išsigimimo, kuris naikina tautiškumą, tautas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 13 vasario 2009 - 12:50
Dideles jums sekmes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2009 02 13, 12:49)
Atsakymas nesusijęs su mano žinute smile.gif
O dėl pažiūrų, tik konservatyvios pažiūros gali išgelbėti nuo globalizmo viruso, kuris veda prie rasių maišymosi, išsigimimo, kuris naikina tautiškumą, tautas.

manau,kad susijęs.
Atisgaukit, europėkit greičiau,gana gyvent užsidarius vien LT kiaute. žmonės emigruoja, klajoja po pasaulį to neišvengsi. Ir be to,širdžiai neįsakysi...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 13, 14:31)
manau,kad susijęs.
Atisgaukit, europėkit greičiau,gana gyvent užsidarius vien LT kiaute. žmonės emigruoja, klajoja po pasaulį to neišvengsi. Ir be to,širdžiai neįsakysi...

Lietuva yra Europoje, lietuviai yra europiečiai. Todėl kvailai skamba raginimas europėti. Raginti turėtumėte taip: "lietuviai pamirškite savo kultūrą, papročius ir tradicijas, primkite amerikonų, Vakarų Europos kultūrą, papročius ir tradicijas". Komunistai neprivertė vykdyti jų ideologinius marazmus, neprivers vykdyti kitus ideologinius marazmus jų broliai globalistai.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2009 02 13, 14:12)
Lietuva yra Europoje, lietuviai yra europiečiai. Todėl kvailai skamba raginimas europėti.

bet deja dar LT toli iki tam tikrų šalių "Europietiško" lygio...

Bet nesigilinsiu toliau į diskusijas, tavo komentarai neprivers manęs grįžti į lt ir kurt šeimą su lietuviu laugh.gif nes aš to tiesiog nenoriu ir nenorėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Labai graži istorija. lauksin tęsinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2009 02 13, 13:32)

taip sorry is to susinervinimo parasiau vietoj ksenofobas homofobas.esme supratai.
Atsakyti
grazi istorija wub.gif
Atsakyti
labai grazi istorija,nesvarbu kokios jis rases,svarbiausia,kad mylit vienas kita,sekmes jums. clap.gif clap.gif clap.gif lauksim tesinio
Papildyta:
mylekit ir toliau viens kita
Atsakyti