Įkraunama...
Įkraunama...

Dalelė Afrikos mano Širdy..

QUOTE(grange @ 2008 03 25, 10:38)
4u.gif  dėkui. šiuo metu tęsinio nebus, reik dar palaukt kelis mėnesiukus  ax.gif

o dėl komentarų, ai jau nebeimu į galvą. gi kai kuriems matyt sunku suprast, kad juodas dar nereiškia, kad jis banditas, teroristas ar dar kas. Svarbu, kad aš ir mano artimieji žinom, kas tai per žmogus  wub.gif

Shaunuole! Tikrai nekreipk demesio i tuos tamsuolius kurie tik pakomentuoti temoka: uzsienietis, pietietis, dar juodas, va jei! Kazkodel kitiems zmonems skirstymas i teritorijas, pradedant nuo savo kaimo yra labai svarbus blink.gif

As istekejau uz uzsieniecio irgi net nemastydama apie tai.. Tiesiog kai sutinki zmogu, kuris papildo tavo siela tuom kuo tau reikia, negalvoji apie rase, kilme ar kita kaima...

Dziaugiuos uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 29, 22:54)
Shaunuole! Tikrai nekreipk demesio i tuos tamsuolius kurie tik pakomentuoti temoka: uzsienietis, pietietis, dar juodas, va jei! Kazkodel kitiems zmonems skirstymas i teritorijas, pradedant nuo savo kaimo yra labai svarbus  blink.gif

As istekejau uz uzsieniecio irgi net nemastydama apie tai.. Tiesiog kai sutinki zmogu, kuris papildo tavo siela tuom kuo tau reikia, negalvoji apie rase, kilme ar kita kaima...

Dziaugiuos uz tave  4u.gif

4u.gif dėkui

O taviškis iš kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 04 27, 09:36)
Kazkaip visos lietuvaites leipsta del uzsienieciu...

Kai dėl europiečių, tai nieko, bet kai dėl juočkių, tai baisu pagalvojus, kad ateityje baltieji lietuviai Lietuvoje gali tapti mažuma.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 05 01, 19:33)
Kai dėl europiečių, tai nieko, bet kai dėl juočkių, tai baisu pagalvojus, kad ateityje baltieji lietuviai Lietuvoje gali tapti mažuma.

o užduodat klausimą kodėl taip yra? kodėl vis daugiau jaunų žmonių išvažiuoja svetur? nu ir automatiškai ten randą antrą pusę?
susimąstykit... gal rasit ats. aš tai jau jį radau.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 01, 19:45)
o užduodat klausimą kodėl taip yra? kodėl vis daugiau jaunų žmonių išvažiuoja svetur? nu ir automatiškai ten randą antrą pusę?
susimąstykit... gal rasit ats. aš tai jau jį radau.

Atsakymas labai paprastas- jiems nebuvo diegiamas patriotizmas.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 05 01, 21:02)
Atsakymas labai paprastas- jiems nebuvo diegiamas patriotizmas.

o ką tas patriotizmas duoda? nuo to gyvent lengviau? man tai ne.

kodėl aš dabar čia turiu vargt, skaičiuot centus nuo algos iki algos, kad galėčiau išgyvent, ir dar šį tą sau leist, ir nevažiuot niekur kitur, net jei ir siūlo gerą darbą, gyvenamą vietą, vien dėl to, kad mano tėvai man skiepijo mylėt tėvynę, joje gimt ir numirt? būt prisirišus prie jos, nes mat aš esu lietuvė. kas iš to? nei aš didžiuojuos ja būdama nei esu nisvylus, tiesiog aš nenoriu pradėt duot kažką Lietuvai, nes aš kol kas nesitikiu iš jos sulaukt. tai kodėl man neišvažiavus ir nesukūrus šeimos kitur?
aš neišsižadu tėvynės, nei tėvų nei kitų likusių čia.
bet jei aš suradau savo dalelę kažkur kitur, kodėl man prarast tą šansą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 gegužės 2008 - 20:12
Labai labai graži istorija wub.gif wub.gif O jei tęsinys būtų toks pat gražus, tai iš vis šaunu. To ir linkiu Tau mirksiukas.gif Svarbiausia yra gyvenime meile, o tu jau tikriausiai ją ir radai. Ir niekaip nesuprasiu, matyt, kodėl ta meilė turi būti tik baltos spalvos. Man bent jau spalvoti daug gražesni wub.gif Tiesiog visi yra žmonės, nepriklausomai nuo odos spalvos. Žinai, jau kitur truputį tavo istorijos buvau skaičiusi, o tai kas aprašyta čia, man labai artima....mat manęs neužilgo laukia tas pats blush2.gif Ir virpuliukai jau po truputį kaupiasi........ biggrin.gif
Jei gerai suprantu, tai neužilgo visam laikui būsi su mylimuoju. Sėkmės tau didžiausios ir aišku laimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 05 11, 19:06)
Labai labai graži istorija wub.gif  wub.gif O jei tęsinys būtų toks pat gražus, tai iš vis šaunu. To ir linkiu Tau mirksiukas.gif Svarbiausia yra gyvenime meile, o tu jau tikriausiai ją ir radai. Ir niekaip nesuprasiu, matyt, kodėl ta meilė turi būti tik baltos spalvos. Man bent jau spalvoti daug gražesni wub.gif Tiesiog visi yra žmonės, nepriklausomai nuo odos spalvos. Žinai, jau kitur truputį tavo istorijos buvau skaičiusi, o tai kas aprašyta čia, man labai artima....mat manęs neužilgo laukia tas pats blush2.gif Ir virpuliukai jau po truputį kaupiasi........ biggrin.gif
Jei gerai suprantu, tai neužilgo visam laikui būsi su mylimuoju. Sėkmės tau didžiausios ir aišku laimės 4u.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

pamatysim kaip čia viskas susiklostys, o tos pirmosios susitikimo akimirkos kažkaip man labai brnagios, net dabar nupurto šiurpuliukai pagalvojus.
linkiu išgyvent tą patį ir geriau wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 29, 22:09)
4u.gif  dėkui

O taviškis iš kur?  ax.gif

maniskis italas ax.gif

o del patriotizmo kazkas cia nusisnekejo. as patriote didele Lietuvos ir nemazai jai padariau, bet kazkada reikia ir sau kazka gero padaryti. Ir ka gi dabar daryt jei LIETUVIS joks sirdies nesuvirpino g.gif O as jau keleta metu gyvenu laimingiausius savo gyvenimo metus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 05 21, 23:22)
Ir ka gi dabar daryt jei LIETUVIS joks sirdies nesuvirpino  g.gif O as jau keleta metu gyvenu laimingiausius savo gyvenimo metus...  wub.gif

tai žinoma, ką gi darysi, juk įsimyli ne tautybę, o žmogų.
Nereikia per daug sureikšminti kai kuriems tokių dalykų ir tiek smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif linkiu tik daug,daug neisblestancios meiles wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 13, 14:39)
wub.gif  wub.gif  linkiu tik daug,daug neisblestancios meiles  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif ačiūū
Atsakyti