Įdomi istorija Smagu, kad ryšys stiprus ir nenutrūksta jau 2 metus.
P.S. sveikinu su gimtadieniu
QUOTE(lyma @ 2008 02 28, 14:23)
kas po 10 metų? ar dar būsim?
o kas čia žino. ar tu žinai kur būsi ir su kuo po 5 metų? aš tiek į priekį neplanuoju,...
QUOTE(Geltona varna @ 2008 02 28, 16:35)
Įdomi istorija Smagu, kad ryšys stiprus ir nenutrūksta jau 2 metus.
dėkui už sveikinimą
QUOTE(Dios @ 2008 02 28, 17:26)
nemandagu sakyti "negras"
O ***** arba juočkis bus mandagu? Man labiau patinka sakyti juočkis.
QUOTE(emiljana @ 2008 03 01, 22:09)
O ***** arba juočkis bus mandagu? Man labiau patinka sakyti juočkis.
nu jau "*****" tai tikrai nea..............................
aš sb kartais juodčkiu ir pavadinu, bet kadangi lietuviškai su juo nešneku, tai ir gaunas tik "blacks" arba "africans"... arba "chocolates"
Labai nuostabu... sekmes jums
QUOTE(Domke @ 2008 03 10, 19:29)
Labai nuostabu... sekmes jums
malonu, kad dar kažkas atkapsto temą ir paskaito
skaito skaito.............
Labai grazi istorija
Labai sveikinu ir laukiam tesinio
(o tai panelei,kuri cia snekejo apie "negrus", tai labai jau negraziai paraset ir kisates kur nereikia, jei zmogus myli,tai koks skirtumas kokia spalva ar tautybe? Jus paziurekit kokiu psichu lietuvoj yra, tikrai atsiprasau uz parasyma, bet turejau omeny, kad visur yra skirtingu zmoniu)
(o tai panelei,kuri cia snekejo apie "negrus", tai labai jau negraziai paraset ir kisates kur nereikia, jei zmogus myli,tai koks skirtumas kokia spalva ar tautybe? Jus paziurekit kokiu psichu lietuvoj yra, tikrai atsiprasau uz parasyma, bet turejau omeny, kad visur yra skirtingu zmoniu)
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 25, 00:10)
Labai grazi istorija
dėkui. šiuo metu tęsinio nebus, reik dar palaukt kelis mėnesiukus
o dėl komentarų, ai jau nebeimu į galvą. gi kai kuriems matyt sunku suprast, kad juodas dar nereiškia, kad jis banditas, teroristas ar dar kas. Svarbu, kad aš ir mano artimieji žinom, kas tai per žmogus
Kazkaip visos lietuvaites leipsta del uzsienieciu...
QUOTE(siaulietuke @ 2008 04 27, 09:36)
Kazkaip visos lietuvaites leipsta del uzsienieciu...
ne visos.
bet kad ir leipsta? tai kas? kas leipsta dėl lietuvių, kas dėl svetimtaučių, koks skirtumas?