Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

Neturiu daug patirties šaldyme.. smile.gif Bet šiemet jau žiediniai kopūstai, moliūgas, cukinija, šparaginės pupelės, krapai ilsisi šaldiklyje biggrin.gif Verta šaldyti paprikas?
Atsakyti
QUOTE(MinSa @ 2013 09 16, 09:09)
Neturiu daug patirties šaldyme.. smile.gif Bet šiemet jau žiediniai kopūstai, moliūgas, cukinija, šparaginės pupelės, krapai ilsisi šaldiklyje biggrin.gif Verta šaldyti paprikas?

ką darote su šaldytom cukinijom? mano manymu tik troškiniams ir sriuboms?
Atsakyti
QUOTE(MinSa @ 2013 09 16, 09:09)

Aš šaldau paprikas. Atšildžius mišrainėm netinka, nes tokios patežusios būna, bet puikiai tinka padažams, sriuboms, kepsniams, troškiniams, net picai. Aš po vieną papriką supjaustau kubeliais ir susuku į maistinę plėvelę, tada žinau kad viename tokiame pundelyje yra viena paprika, atitinkamai pagal jų poreikį ir išsitraukiu iš šaldiklio.
Atsakyti
Sakykit,ar esat kas salde grybus?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 09 16, 15:15)
Sakykit,ar esat kas salde grybus?

priklauso kaip jus norit. as paverdu ir paskui kisu i saldymo kamera nuvarvintus
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 09 16, 15:58)
priklauso kaip jus norit. as paverdu ir paskui kisu i saldymo kamera nuvarvintus

ir aš taip darau. Dar jei netingiu susipjaustau smulkiau, kad po to atšildžius nereikėtų, o jei naudoju padažui, smulkintų net neatšildau, atšyla jau keptuvėje
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus 4u.gif . as matyt paskubejau, tai neapvirtus sukisau i kamera. gal nieko tokio, jei pries valgant apvirsiu?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 09 17, 14:50)
aciu labai uz atsakymus  4u.gif . as matyt paskubejau, tai neapvirtus sukisau i kamera. gal nieko tokio, jei pries valgant apvirsiu?

aišku, kad nieko, juk pardavinėja šaldytus neapvirtus, pilni šaldytuvai prekybcentriuose. Namuose patariama apvirti, nes sušaldoma ne taip greitai, kaip pramoniniu būdu, bet tikrai nespėja taip greitai mikroorganizmai vystytis, kad galėtumėt apsinuodyt.
Atsakyti
dekoju, nuraminot smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Ar kas megino saldyti rukyta zuvi?
Idomu,ar verta meginti ja uzsaldyti,ar vis tik sugadinsiu uzsaldzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 09 16, 14:58)

Ir aš taip darau thumbup.gif
Bet kodėl voveruškos atšildžius tokios guminės gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 10 05, 18:29)
Sveikos merginos.Ar kas megino saldyti rukyta zuvi?
Idomu,ar verta meginti ja uzsaldyti,ar vis tik sugadinsiu uzsaldzius g.gif

Saldziau ir ne karta, tik atsildyti reikia saldytuve ne kambaryje.
Beje, ka domina, silke saldau pastoviai, ypac kai jinai tokiu metu buna pati skaniausia, labai gerai issilaiko net pora menesiu.
Atsakyti