Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

QUOTE(Ritutė90 @ 2013 02 05, 22:25)
4u.gif Jo ,ir as galvoju kaip geriau saldyti,kad nepajuoduotu g.gif virti tai turbut isteztu.. g.gif

saldykite zalius 4u.gif tik apvelkite krakmolu
Atsakyti
...gal ir kiekviena i plevele susukti reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 07 14, 21:15)
skaiciau ir nepriejau viennigos nuomones kaip visgi geriau saldyti zirnelius? apvirti trumpai ar deti zalius?smile.gif

aš šaldau žalius. ir ne tik žirnelius, bet kokias daržoves, prieskonines žoles ar uogas tik žalius,niekada nieko neapvirinėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 08 liepos 2013 - 22:05
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 07 08, 23:04)
aš šaldau žalius. ir ne tik žirnelius, bet kokias daržoves, prieskonines žoles  ar uogas tik žalius,niekada nieko neapvirinėju.

žirnelius ir pupeles šaldau žalius. tik reikia paskleisti vienu sluoksniu ant padėklo ir tik sušalusius pilti į maišelius.
Atsakyti
siandien saldziau Mangoldus nuploviau ir i maisiukus bei saldiklin, tiesa smulkinau pries tai g.gif dariau pirma karta.... ka manote ?
Atsakyti
sveiki, turiu klausima blush2.gif
kaip saldot morkas? ax.gif
siandien buvau darze... morkytes kaip ir laikas butu retinti, kelias isroviau, tai tokios nedidukes, plonutes, bet jei saldyt, tai gal pats tas g.gif

kai nuplaunat, ar skutat kai sviezios ir tokios mazos? saldyt visas ar geriau pjaustyt gabaliukais, kad paskui jau tik viska i puoda ir viskas
Atsakyti
praeitais metais pamiršau mėtų susišaldyti doh.gif Šiemet tikrai šaldysiu
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 07 13, 13:41)
sveiki, turiu klausima  blush2.gif
kaip saldot morkas?  ax.gif
siandien buvau darze... morkytes kaip ir laikas butu retinti, kelias isroviau, tai tokios nedidukes, plonutes, bet jei saldyt, tai gal pats tas  g.gif

kai nuplaunat, ar skutat kai sviezios ir tokios mazos? saldyt visas ar geriau pjaustyt gabaliukais, kad paskui jau tik viska i puoda ir viskas

Priklauso kaip morkas naudojat. Aš tai gabaliukais ir sutarkuotas morkas šaldau susidedu į maišelius mirksiukas.gif

Papildyta:
Visas daržoves šaldau žalias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 07 14, 17:07)
praeitais metais pamiršau mėtų susišaldyti  doh.gif  Šiemet tikrai šaldysiu

o metas arbatai saldot, nes as siemet ju nemazai prisidziovinau

QUOTE(KLEVELIS @ 2013 07 17, 14:01)
Priklauso kaip morkas naudojat. Aš tai gabaliukais ir sutarkuotas morkas šaldau susidedu į maišelius  mirksiukas.gif
Papildyta:
Visas daržoves šaldau žalias  mirksiukas.gif

sriuboms pagrinde, i troskinukus
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 07 17, 21:50)
o metas arbatai saldot, nes as siemet ju nemazai prisidziovinau
sriuboms pagrinde, i troskinukus

aha, arbatoms, dar mojito kokteiliams, man jau džiovintos pabodę..nors irgi visad tik džiovindavau.. smile.gif iš džiovintų stipresnė arbata gaunas nei iš šaldytų ar šviežių, o man kaip tik tokia silpnesnė pati skaniausia, dar lapelis būna toks žalias žalias. ax.gif
Atsakyti
Gal kas darote ir šaldote šviežias dešreles? Mane domina ar reik prieskonių dėt? g.gif Šiandien ruošiuos daryt... vienąkart dariau, priprieskoniavau normaliai, bet atitirpusios buvo kažkokios sausos... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 12 rugpjūčio 2013 - 13:52
Metas ir pipirmetes visada dziovinu,reikes kada pabandyti saldyti,nors man patinka stipresnis ju skonis blush2.gif
Atsakyti