Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

QUOTE(Elizabeth** @ 2012 09 08, 13:23)
kelinti metai šaldau cukinijas gabaliukais supjausčius. net ir netrintoms sriuboms naudojant gabaliukai išlieka neištižę.

as irgi saldau ne pirmi metai kubeliais cukinija, moluga net riekelemis, ziema pilnu tempu naudoju. Dar man labai patinka tokias saldytas darzoves (nes mano vyresniohji nevalgo gabalu) tik is kameros su blenderio peiliu susmulkinti, gaunasi tokie kaip ledukus kad kapotum ir ta mase dedu i bet koki padaza, ar kotletus troskindama, ar net i sriuba, gunasi tokia tirstesne, bet skonis super. as net morkas riekelem susaldau, esant reikalui dedu tiek tom riekelem, tiek smulkintas blenderiu, man labai patinka tas budas thumbup.gif
Atsakyti
Morkas saldau tiek gabaliukais, tiek tarkuotas. Saliero sakni - irgi. Dabar tingiu net su zaliomis zaisti. Is kart daug nusiperku ir prisiruosiu,
Bandziau svoguna- gerai. Bulves keptas - irgi nieko. Tarkuotas sviezias agurkas i saltybarscius. Tik obuoliu neverdu ilgai, juk vitaminai zuva, tai kam tada juos isviso saldyt? Su blenderiu sutrinu ir vos apverdu, laikosi gerai. Dar zaliu pripjausciau, tik dar neziurejau kas gavosi. Torto Jaunystes ir Karamelini su lazdyno riesutais po gabaliuka buvau uzsaldzius, gerai, tik bijau bandyt kur su grietininias pertepimais. Ar kas tiramisu saldet? smile.gif Sviesto per akcijas nuperku prisaldau.

O grietine, kefyra kai saldot. Isemus is kart sunaudojat, ar gali pastoveti? Pieno nebandet saldyt? Varske, ar surius? Atsildzius nepakinta?
Kaip manot, ar lietinius su varske, su pievagrybiais galima uzsaldyti? Ir sluoksniuotos teslos pyraga su pievagrybiais ir grietinele ir fermentiniu suriu????
Ar galima batona pirktini ir duona uzsaldyt (taip gavosi, kad per daug, o kur det nezinau)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 04 sausio 2013 - 00:21
QUOTE(amukas @ 2013 01 04, 01:18)
Morkas saldau tiek gabaliukais, tiek tarkuotas. Saliero sakni - irgi. Dabar tingiu net su zaliomis zaisti. Is kart daug nusiperku ir prisiruosiu,
Bandziau svoguna- gerai.

O grietine, kefyra kai saldot. Isemus is kart sunaudojat, ar gali pastoveti? Pieno nebandet saldyt? Varske, ar surius? Atsildzius nepakinta?
Kaip manot, ar lietinius su varske, su pievagrybiais galima uzsaldyti? Ir sluoksniuotos teslos pyraga su pievagrybiais ir grietinele ir fermentiniu suriu????
Ar galima batona pirktini ir duona uzsaldyt (taip gavosi, kad per daug, o kur det nezinau)?

Amukas,
Lietinius su mesa esu saldzius ,su varske neesu.
Kefyra gana daznai saldau,is jo ruosiu pusryciams uztepeles su cesnaku pipiriukais,druskyte.
Betona ,duona saldau ,ypac juoda.
Paskui tik reikia pries naudojant isimineti is saldytuvo.
Atsakyti
Aš varškę šaldau. Atšildžius ji būna tokia šlapesnė, bet kai mūsų varškė gauta iš kaimo ir būna sausa, tai visai nieko
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2013 01 04, 00:18)

O grietine, kefyra kai saldot. Isemus is kart sunaudojat, ar gali pastoveti? Pieno nebandet saldyt? Varske, ar surius? Atsildzius nepakinta?
Kaip manot, ar lietinius su varske, su pievagrybiais galima uzsaldyti? Ir sluoksniuotos teslos pyraga su pievagrybiais ir grietinele ir fermentiniu suriu????
Ar galima batona pirktini ir duona uzsaldyt (taip gavosi, kad per daug, o kur det nezinau)?

lietiniai tobulai užšąla wink.gif nebijokit smile.gif mano mama daug ką šaldo, ir kotletus, dar n visokių jau pagamintų dalykų, kad negęstų, tuos pačius balandėlius, pvz smile.gif
norėjau paklausti:
taip jau gavosi, kad kraustėmės į naują butą, vežėm šaldytuvą, tai paskui teko kelias valandas jo nejungti. per tą laiką moliūgų kubeliai (žalius dėjau) tokie nekokios būsenos buvo, ar nieko tokio, kad juos pakartotinai užšaldžiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2013 01 03, 18:18)
Ar kas tiramisu saldet?  smile.gif Sviesto per akcijas nuperku prisaldau.



As kartais perku uzsaldyta Tiramisu. Nes i parduotuves ir kavines daznai firmos pristato uzsaldytus ir juos atsildo tik pries vartojima. Jie kavineje to nebutu papasakoje, galvociau, net neitarciau, kad tai saldytas. smile.gif
Atsakyti
Aciu, visoms atsakiusioms thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o as va sedziu ir galvoju, norint saldyti cepelinus reikia juos apvirti ar tiesiog zalius saldyti. Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Uzsaldziau grietine dvaro, grietinele tai s. gavosi sad.gif atsilusi kaip grudeliais, kaip varske...
Atsakyti
Kefyrą tai daug kas šaldo, poto gaunasi super užtepėlės ar kokie kremai. Grietinės tai negirdėjau...
Atsakyti
saldziau zalius svilpikus, siandien kepiau super, tik nereikia, kad iki galo atsiltu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2013 01 28, 02:28)
Sveikos, o as va sedziu ir galvoju, norint saldyti cepelinus reikia juos apvirti ar tiesiog zalius saldyti. Labai aciu uz atsakyma 4u.gif

4u.gif Jo ,ir as galvoju kaip geriau saldyti,kad nepajuoduotu g.gif virti tai turbut isteztu.. g.gif
Atsakyti