Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

QUOTE(georgiana @ 2010 07 19, 13:37)
tikiuosi nesijuoksite blush2.gif turim puse virtos-rukytos namines vistos, vakar viena puse sudorojom o siandien kita puse stovi...labai na bijau kad nesugestu, gal kas netycia dejote i kamera toki daikta doh.gif gaila ismesti...googlinau bet nerandu ka su ja daryti g.gif

Na nerizikuociau jau jos saldyti, pabandyk is jos kazka pagaminti, pvz vistienos salota su ananasu, ar pvz plova, juk nuskabineki mesyte ir gausis dar patiekalas kazkoks naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 07 19, 14:25)
Na nerizikuociau jau jos saldyti, pabandyk is jos kazka pagaminti, pvz vistienos salota su ananasu, ar pvz plova, juk nuskabineki mesyte ir gausis dar patiekalas kazkoks naujas mirksiukas.gif

jatau salotoms jos per daug, niu jo mirksiukas.gif o plovui dar turiu maltos vakar prisikepus, brrr...gavom ta vistyte paragavimui, bet nemaniau, kad nesudorosim o vakar dar karsta buvo, siandien i ta puse nei ziureti niekas nenorim, teks sukti galva ka is jos padaryti...
Atsakyti
Zinoma, kad galima saldyti vista. Ivairius mesos vyniotinius saldau, jei matau kad nespesim suvalgyti. Arba dar galima nupjaustinet, sumalt ir susaldyt, visada taip darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 19 liepos 2010 - 22:04
QUOTE(joliteee @ 2010 07 19, 23:03)
Zinoma, kad galima saldyti vista. Ivairius mesos vyniotinius saldau, jei matau kad nespesim suvalgyti. Arba dar galima nupjaustinet, sumalt ir susaldyt, visada taip darau.

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 07 19, 23:03)
Zinoma, kad galima saldyti vista. Ivairius mesos vyniotinius saldau, jei matau kad nespesim suvalgyti. Arba dar galima nupjaustinet, sumalt ir susaldyt, visada taip darau.

o sakykit apvir g.gif ta ir rukyta vissta jeigu sumalciau kazin kam tiktu toks maltas virtos-rukytos vistos farsas...
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 19, 13:37)
tikiuosi nesijuoksite blush2.gif turim puse virtos-rukytos namines vistos, vakar viena puse sudorojom o siandien kita puse stovi...labai na bijau kad nesugestu, gal kas netycia dejote i kamera toki daikta doh.gif gaila ismesti...googlinau bet nerandu ka su ja daryti g.gif



as saldziau rukita pirktine vista tai labai suri po to buna
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 20, 08:15)
o sakykit apvir g.gif ta ir rukyta vissta jeigu sumalciau kazin kam tiktu toks maltas virtos-rukytos vistos farsas...

lietiniams, žemaičių blynams ar picai.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 20, 08:15)
o sakykit apvir g.gif ta ir rukyta vissta jeigu sumalciau kazin kam tiktu toks maltas virtos-rukytos vistos farsas...

labai skanu su troškintais raugintais kopūstais
Atsakyti
o as siandien saldziausi zirnius ir sparagines pupeles
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 07 20, 22:30)
o as siandien saldziausi zirnius ir sparagines pupeles

laba, o kaip šaldei? Ar reikia prieš dedant apvirti?
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 07 20, 22:33)
laba, o kaip šaldei? Ar reikia prieš  dedant apvirti?


Šparaginių pupelių tai tikrai nebūtina apvirti. Aš pati jas nuplaunu ir supjaustau maždaug pusantro centimetro gabaliukais. Nusausinu, ir dedu porcijomis į maišelius, tuomet į kamerą.
Va jau kas kas, bet šaldytos šparag. pupelės tai man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 21, 00:16)
Šparaginių pupelių tai tikrai nebūtina apvirti. Aš pati jas nuplaunu ir supjaustau maždaug pusantro centimetro gabaliukais. Nusausinu, ir dedu porcijomis  į maišelius, tuomet į kamerą.
Va jau kas kas, bet šaldytos šparag. pupelės tai man patinka rolleyes.gif

O man neapvirtos šaldytos šparaginės pupelės būna kaip guminės. Buvo laikas kai šaldžiau neapvirtas daržoves, o dabar šaldau tik apvirtas. Skonis man labiau apvirtų patinka, o beto greičiau išverda šiek tiek apvirtos daržovės nei neapvirtos. Aš jas valgau garnyrui prie mėsos: į puodą įpilu vos ant dugno vandens, suberiu netšildytas daržoves, atšyla nuo garų, tada truputį sviestuko ir į lėkštę.
Atsakyti