Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

QUOTE(PŪKITAS @ 2009 09 29, 16:44)
Sveikutes, turiu klausima, o atsakymo niekur nerandu  ax.gif  blush2.gif  Ar porus galima saldyti? gal kas bandet?  ax.gif

Žinoma, kad galima. Tinka daryti mišinius su krapais, svogūnų laiškais ar petražolėmis thumbup.gif Arba galima šaldyti atskirai vienus.
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 29, 18:30)
Žinoma, kad galima. Tinka daryti mišinius su krapais, svogūnų laiškais ar petražolėmis  thumbup.gif  Arba galima šaldyti atskirai vienus.

Porus aš,visad šaldau atskirai žalią dalį,atskirai baltą dalį.
Jeigu ,šaldote porus,kam maišyti drauge su svogūnų laiškais,juk porai švelnesni,juk jie taip pat svogūnų giminės. :4u:svogūnų laiškai yra stipresnio skonio.
Čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 29, 20:03)
Porus aš,visad šaldau atskirai žalią dalį,atskirai baltą dalį.
Jeigu ,šaldote porus,kam maišyti drauge su svogūnų laiškais,juk porai švelnesni,juk jie taip pat svogūnų giminės. :4u:svogūnų laiškai yra stipresnio skonio.
Čia tik mano nuomonė 4u.gif

Kas kaip nori tas taip šaldo, nebūtinai mišrainėje turi būti tik porai ir arba tik svogūnų laiškai, jie tarpusavyje tikrai puikiai dera ir vienas kitą papildo savo skoniais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 29, 17:33)
Aš tai nešaldau, nes jie ir taip puikiai bei ilgai išsilaiko  bigsmile.gif
Papildyta:
Neapverdu nei cukinijų, nei moliūgų. Sutarkuoju ir į šaldiklį.

nu matai, as gavau juos nusiraut smile.gif tai tenka suktis is padeties ax.gif

QUOTE(mamyte# @ 2009 09 29, 18:30)
Žinoma, kad galima. Tinka daryti mišinius su krapais, svogūnų laiškais ar petražolėmis  thumbup.gif  Arba galima šaldyti atskirai vienus.

oi ACIU thumbup.gif dabar varau pjaustyti ir i dezutes thumbup.gif
Atsakyti
as moliuga ir cukinija saldau netarkuotus, o tokiais gabaliukais kiek man reik vienam isvirimui biggrin.gif (iki 300 gr)
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 09 29, 22:12)
as moliuga ir cukinija saldau netarkuotus, o tokiais gabaliukais kiek man reik vienam isvirimui  biggrin.gif (iki 300 gr)

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai ziurint ka jus su moliugais ir cukinijom darot, jei koses ar sriubas tai tinka gabalai, o jei blynus tai reikia tarkuoti, o jei omletamt ar troskiniams pjaustausi smulkesniais kubeliais smile.gif
Atsakyti
liepos menesi turejau nusipirkus sviezios vistienos files, pora dienu laikiau saldytuve, paskui idejau i saldikli. ar ji siandien dar bus gera? ar traukt is saldiklio ir atsildyt ar mest lauk? pasimeciau net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 10 09, 12:35)
liepos menesi turejau nusipirkus sviezios vistienos files, pora dienu laikiau saldytuve, paskui idejau i saldikli. ar ji siandien dar bus gera? ar traukt is saldiklio ir atsildyt ar mest lauk? pasimeciau net ax.gif

gera ir as taip darau tikrai nepergyvenk
Atsakyti
Va šiandien pasidariau obuolių košės šaldymui ir obuolių ledukų į kokteilius rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o saldytas cukinijas ir moliugus pries verdant kose kudikeliui atsildot, ar detat susalusius tiesiai i verdanti vandeni?
O labai pavandeniuoja?
aciu

Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2009 10 11, 14:59)
Noriu paklausti, o saldytas cukinijas ir moliugus pries verdant kose kudikeliui atsildot, ar detat susalusius tiesiai i verdanti vandeni?
O labai pavandeniuoja?
aciu

Atšildau, o po to verdu smile.gif Dauguma atšildytų produktų vandeniuoja. Tiesiog atšildyk ir virk, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti