Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

QUOTE(alincikita @ 2009 09 06, 18:26)
gal kas bande saldyti slyvas? blink.gif

aš kauliukus ir odelę nulupu ir į vienkartinius indukus sluoksniais sudedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, kaip šaldyti šparagines pupeles? Apvirti iš pradžių ar tiesiog neapvirtas šaldyti?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2009 09 12, 15:58)
Gal galite patarti, kaip šaldyti šparagines pupeles? Apvirti iš pradžių ar tiesiog neapvirtas šaldyti?

Aš jas šaldau neapvirtas. Tiesiog nuplaunu , supjaustau, į maišelius ir į šaldiklį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 rugsėjo 2009 - 18:28
seku sia tema, ir ziuriu visi (tame tarpe ir as blush2.gif ) darome ta pacia klaida - vietoj temos perskaitymo klausinejame tu paciu klausimu biggrin.gif apie sparagines pries kelis psl kalbeta 4u.gif
Atsakyti
aga ax.gif
Atsakyti
Na va ir vakar ir siandien prisiviriau obuolienes su kriausemis saldymui bigsmile.gif Taip pat siandien saldziausi kubeliais supjaustytu agurku, ziemai labai tiks i misraine arba svieziais agurkeliu kubeliais pagyvinti kazka smile.gif
Atsakyti
Šiandiena,aš,sušaldžiau indelį svarainių{nuplikinau,ir sutarkavau kombainu}
Sušaldžiau,indelį čili pipiriukų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 14, 22:26)
Šiandiena,aš,sušaldžiau indelį svarainių{nuplikinau,ir sutarkavau kombainu}
Sušaldžiau,indelį čili pipiriukų. 4u.gif

O as svarainius isdarineju supjaustau plonais griezineliais ir saldau, gerai pasiskaninti arbata ar gaiva thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as esu is tu megeju, kuri saldo istisai kas imanoma ir kas bus vartojama ne iskart, na aisku nepakeiciant saldytais produktais svieziu kai tai imanoma, ax.gif
Taigi galiu pasigirti ka saldau blush2.gif
pirmiausia aisku visokios prieskonines zoles ir tu zoleliu visokeriopos misiniu variacijos.
antra visas uogas, kurias imanoma, didesnes, apvales kietesnes naudotu paskui vietoj leduku i gerims.
slyvas, kaip dideles taip ir mazas, iki kompoto jos nedagyvena nes visos sueina leduku pavidalu i gerimus kaip gaivius taip ir negaivius.
grybai, pomidorai paprikos, svogunu galvos (pjaustytos) morkos tarkuotos.

ir begale kitu variaciju, ka domina galite klausti, nes praktika tikrai nemaza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 09 23, 13:35)
Sveikos mergaites, as esu is tu megeju, kuri saldo istisai kas imanoma ir kas bus vartojama ne iskart, na aisku nepakeiciant saldytais produktais svieziu kai tai imanoma, ax.gif

Sveika, aš taip pat iš tų mėgėjų blush2.gif Kartais atrodo, kad čia jau kokia šaldymo liga lotuliukas.gif Ištisai viską šaldau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 23, 17:27)
Sveika, aš taip pat iš tų mėgėjų  blush2.gif  Kartais atrodo, kad čia jau kokia šaldymo liga  lotuliukas.gif  Ištisai viską šaldau  ax.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif aha, net piena, kefira karta bandziau susaldyti, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 09 23, 18:53)
drinks_cheers.gif  4u.gif  aha, net piena, kefira karta bandziau susaldyti, pavyko thumbup.gif

Kefyro dar neteko šaldyti bigsmile.gif Tačiau pienas ir grietinėlė gaunasi super rolleyes.gif (Taip pat sviestas, sūris, varškė..) ax.gif
Atsakyti