Įkraunama...
Įkraunama...

Produktų, patiekalų šaldymas

O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 07 23, 14:02)
O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?


Daug skaniau jas truputį apvirt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 07 23, 13:02)
O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?

aš apviriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 23, 13:26)
Daug skaniau jas truputį apvirt  bigsmile.gif



QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 23, 14:37)
aš apviriau  4u.gif



Aciukas,siandien tik nuplikiau karstu vandeniu, ryt partija pabandysiu pavirti. Kitas konsrevuosiu.
Atsakyti
as sparagines neapvirtas susaldziau.... o kodel skaniau? juk atsildzius zaliu nevalgai - troskini,verdi ir t.t
Atsakyti
Užšaldytos neapvirtos daržovės daug ilgiau verda ar troškinasi, ir būna nebetokio skonio kaip šviežios. išbandyta. Kelis metus šaldžiau neapvirtas daržoves, tik pernai pabandžiau apvirti, pasiteisino, išlieka toks pats skonis kaip išvirtum šviežias daržoves, dabar šaldau tik apvirtas
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2009 07 23, 21:58)
Užšaldytos neapvirtos daržovės daug ilgiau verda ar troškinasi, ir būna nebetokio skonio kaip šviežios. išbandyta. Kelis metus šaldžiau neapvirtas daržoves, tik pernai pabandžiau apvirti, pasiteisino, išlieka toks pats skonis kaip išvirtum šviežias daržoves, dabar šaldau tik apvirtas

aciu 4u.gif zinosiu biggrin.gif as cia pirmi metai eksperimentuoju blush2.gif anksciau tik uogas ir grybus saldydavom (grybus butinai apvirtus) tai labai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 23, 21:04)
aciu  4u.gif  zinosiu  biggrin.gif  as cia pirmi metai eksperimentuoju  blush2.gif  anksciau tik uogas ir grybus saldydavom (grybus butinai apvirtus) tai labai pasiteisino  thumbup.gif

O as planavau neapvirtas voveruskas saldyti...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 23, 22:26)
O as planavau neapvirtas voveruskas saldyti...

tai voveruskas gal galima mastau.gif jas gi nevirtas ir kept galima, tai manau ir saldyt taip pat, tik klausimas kaip su tuo skoniu? mastau.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2009 07 27, 23:25)
sveikutes 4u.gif
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt? blink.gif  doh.gif

Visuose turbūt šaldytuvuose ir šaldikliuose yra greito užšaldymo stalčius, tai pats aukščiausiai esantis, viršutinis stalčius. Pasiskaityk instrukciją šaldiklio. Taigi tame stalčiuje rekomenduojama užšaldyti produktus, tada jau užšalusius perkelti į žemiau esančius stalčius. Su temperatūrom tai nežinau tikslių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 23, 22:27)
tai voveruskas gal galima mastau.gif jas gi nevirtas ir kept galima, tai manau ir saldyt taip pat, tik klausimas kaip su tuo skoniu? mastau.gif

aš apvirtas šaldau,labai skanu žiemą,o žalių nebandžiau. 4u.gif
Atsakyti