O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?
QUOTE(dovesa @ 2009 07 23, 14:02)
O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?
Daug skaniau jas truputį apvirt
QUOTE(dovesa @ 2009 07 23, 13:02)
O ar špragines pupeles apverdat ar šaldot iškart nuskintas ir išplautas?
aš apviriau
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 23, 13:26)
Daug skaniau jas truputį apvirt
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 23, 14:37)
aš apviriau
Aciukas,siandien tik nuplikiau karstu vandeniu, ryt partija pabandysiu pavirti. Kitas konsrevuosiu.
as sparagines neapvirtas susaldziau.... o kodel skaniau? juk atsildzius zaliu nevalgai - troskini,verdi ir t.t
QUOTE(jugp @ 2009 07 23, 21:58)
Užšaldytos neapvirtos daržovės daug ilgiau verda ar troškinasi, ir būna nebetokio skonio kaip šviežios. išbandyta. Kelis metus šaldžiau neapvirtas daržoves, tik pernai pabandžiau apvirti, pasiteisino, išlieka toks pats skonis kaip išvirtum šviežias daržoves, dabar šaldau tik apvirtas
aciu zinosiu as cia pirmi metai eksperimentuoju anksciau tik uogas ir grybus saldydavom (grybus butinai apvirtus) tai labai pasiteisino
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 23, 21:04)
aciu zinosiu as cia pirmi metai eksperimentuoju anksciau tik uogas ir grybus saldydavom (grybus butinai apvirtus) tai labai pasiteisino
O as planavau neapvirtas voveruskas saldyti...
QUOTE(rsc @ 2009 07 23, 22:26)
O as planavau neapvirtas voveruskas saldyti...
tai voveruskas gal galima jas gi nevirtas ir kept galima, tai manau ir saldyt taip pat, tik klausimas kaip su tuo skoniu?
sveikutes
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt?
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt?
QUOTE(alincikita @ 2009 07 27, 23:25)
sveikutes
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt?
skaiciau kad teisiklingas saldymas kai pvz uogos uzsaldomos is pradziu greitai -24laipsniu, o laikomos -18. tai jus man pasakikit kaip tai padaryt?
Visuose turbūt šaldytuvuose ir šaldikliuose yra greito užšaldymo stalčius, tai pats aukščiausiai esantis, viršutinis stalčius. Pasiskaityk instrukciją šaldiklio. Taigi tame stalčiuje rekomenduojama užšaldyti produktus, tada jau užšalusius perkelti į žemiau esančius stalčius. Su temperatūrom tai nežinau tikslių
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 23, 22:27)
tai voveruskas gal galima jas gi nevirtas ir kept galima, tai manau ir saldyt taip pat, tik klausimas kaip su tuo skoniu?
aš apvirtas šaldau,labai skanu žiemą,o žalių nebandžiau.