o papasakokit kaip saldot brokolius ir briuselio kopustus?
nu nesuprantu kodel jie man apkarto, nes pvz vakar isviriau savo saldytu ir is parduotuves pirktu saldytu, tai is parduotuves tokie skanus, o manieji tokie apkarte buvo, brokoliai dar pakenciami, nu bet briuselio kopustai tai is vis slykstus buvo... o as taip megstu garuose virtus briuselio kopustus, tiek daug prisisaldziau, o kazkoks snipstas gavosi ir nesupratau kaip tada reikia saldyti?
QUOTE(Pav@saris @ 2014 06 14, 08:21)
Saldziau ir ne viena karta. Saldau jau susmulkintus ir sudedu i indelius. Aisku ju skonis ir konsistencija kazkiek pasikeicia. Bet ziema puikiai sueina i sriubas, kiausiniene ar salotas pagatrdinti.
QUOTE(Pav@saris @ 2014 06 14, 07:21)
Gal kas bandėte šaldyti svogūnų laiškus? Pasidalinkite patirtimi - ar skonio nepakeičia?
Šaldau nesmulkintus, suvynioju į plėvelę porcijomis. Tik supjaustyti reikia tik ištrauktus iš kameros, kol dar neatitirpo. Naudoju mišrainėm, šaltibarščiams, kad ir balta mišrainė atrodo "gyvesnė" su žaliais laiškais.
Man atrodo, kad aitrumas mažesnis bet negarantuoju.
QUOTE(vavute11 @ 2014 07 07, 15:43)
Ka galima padaryt su rukola ziemai? Priaugo nesvietiskai daug o ismest gaila Gal galima saldyti? Ar kazkaip kitaip padaryt ziemai? aciu
Sveiki,
Pas mane irgi priaugo daug rukolos, tai radau rusiskame saite info kaip galima pagaminti sviesta su rukola ir pesto padaza.
Kas supranta rusiskai- prasom:
http://eva.ru/jsf/fo...topicId=2730752
QUOTE(vavute11 @ 2014 07 07, 14:43)
Ka galima padaryt su rukola ziemai? Priaugo nesvietiskai daug o ismest gaila Gal galima saldyti? Ar kazkaip kitaip padaryt ziemai? aciu
Nuplaunu, laukiu kol nusauses ,supjaustau ir i dezutes,ziema kvapo nekeicia ,panasiai kaip krapai daromi. Musu seimai labai patinka