Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 26, 12:55)
Mes ir zadam savo maziuli paskietpyt. Tik dar vis klausimu iskyla - tas skiepas (tiksliau dvi jo vakcinos) suteikia garantija nesusirgti 10 metu vejaraupiais. O kas toliau? vel skiepytis????

yra tik vienas skiepas ir visam laikui . rudeni skiepinau savo mažajį , : po naujų metų darželi vaikai sirgo grupeje vienas po kito o maniškiui nekibo. blush2.gif manau kad verta o ypač vyresnius nesirgusius.
Atsakyti
As va irgi siuo metu esu giliuose apmastymuose del sio skiepo. Mano teta medike specializacija vaikai dirba KMUK, sake, kad seip gerai tas skiepas, bet jis dar tikrai ne 100 proc. yra ir dar lietuva neturi konkreciu pavyzdziu (pvz, kaip perserga suauges zmogus praejus nuo vakcinos 10 m. ir daugiau, o kaip zinoma vyresniu vejaraupiasi dazniausiai sunkiau serga) schmoll.gif bet kaip kazka cia minejo, vaikas jei ir susirgs tai lengvesne forma. Tai va ir neaisku kaip cia dabar daryti g.gif
Atsakyti
o mes jau pasiskiepijom ir esu rami,nes kiek girdejau kuo didesnis vaikas tuo sunkesne forma serga,musu sesute sake kad 12m reik vel skiepytis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drachmaster @ 2008 02 23, 17:14)
o mes jau pasiskiepijom ir esu rami,nes kiek girdejau kuo didesnis vaikas tuo sunkesne forma serga,musu sesute sake kad 12m reik vel skiepytis
user posted image

Mes paskiepijom 15 metų ax.gif Sakė daugiau nereiks. O serga jei serga kiekvienas individauliai 4u.gif Nieko nėra 100proc net KT. Teisė rinktis 4u.gif Iki 15 metų norėjau kad pesirgtų nesirgo paskiepijom ax.gif Mažajai kol kas laukiu. Bet manau kad skiepysiu ankščiau ax.gif
Atsakyti
Ilgai galvojau apie si skiepa, bet apsisprendziau jo naudai! 4u.gif
Atsakyti
as ir neseniai paskiepijau savo mazaja. dabar pati kaupiuos tam skiepui, ale, kad suaugusiam jau ju 2 reikia, tai is karto gaila pinigeliu. as pati jais nesirgus, tai dabar skubu skiepintis. zinau,kad tai labai nemaloni liga ir tikrai nenoriu,kad mano vaikas vargtu. reakcijos nebuvo jokios, jei kam idomu.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 03 06, 23:45)
as ir neseniai paskiepijau savo mazaja. dabar pati kaupiuos tam skiepui, ale, kad suaugusiam jau ju 2 reikia, tai is karto gaila pinigeliu. as pati jais nesirgus, tai dabar skubu skiepintis. zinau,kad tai labai nemaloni liga ir tikrai nenoriu,kad mano vaikas vargtu. reakcijos nebuvo jokios, jei kam idomu.

O sakykit, kas iš jūsų skiepijosi patys ar skiepijo vaikus nuo vėjaraupių Kaune? mane domina, ar skiepija dar kur nors kitur, ne tik 2 - oj ligoninėj. ir ar reikia iš anksto užsiregistruoti ax.gif
Atsakyti
O as vis delsiu su situ skiepu. Nes ne pinigu gaila, o nesu garantuota, kad tas skiepas tikrai 100 proc. naudingas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 15, 17:55)
O as vis delsiu su situ skiepu. Nes ne pinigu gaila, o nesu garantuota, kad tas skiepas tikrai 100 proc. naudingas sad.gif

O kodėl manai, kad nenaudingas?
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 03 12, 11:34)
O sakykit, kas iš jūsų skiepijosi patys ar skiepijo vaikus nuo vėjaraupių Kaune? mane domina, ar skiepija dar kur nors kitur, ne tik 2 - oj ligoninėj. ir ar reikia iš anksto užsiregistruoti  ax.gif

skiepina visose poliklinikose (na bent kalnieciu poliklinikoje tai tikrai), bendrosios praktikos klinikoje Savanoriu pr. ir atrodo endemike.
O kodel gali reikti uzsiregistruoti? Aš klausiau gydytojos ar galiu pasiskiepinti, tai ji nieko nesakė apie išankstinį užsiregistravimą.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 18, 17:27)
skiepina visose poliklinikose (na bent kalnieciu poliklinikoje tai tikrai), bendrosios praktikos klinikoje Savanoriu pr. ir atrodo endemike.
O kodel gali reikti uzsiregistruoti? Aš klausiau gydytojos ar galiu pasiskiepinti, tai ji nieko nesakė apie išankstinį užsiregistravimą.

O, ačiū už informaciją 4u.gif
Nežinau, pagalvojau, kad gal gali neturėti tų vakcinų tuo metu, ar dar kas.. ax.gif
Atsakyti
Aš skiepysiu būtinai, nes nepriimtinas man vaiko sargdinimas su tais "vėjaraupių vakarėliais" schmoll.gif Juk skiepas iki 12 m veikia, o jei reiks po to dar kartą paskiepysiu. Juk skiepija ir suaugusius.
Atsakyti