Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

o mes jau įsitikinom, kad skiepai nuo vėjaraupių veikia.
buvom vaikų namuose ir tik paskui sužinojom, kad pas juos vėjaraupiai siaučia.
bet kadangi mano dukra paskiepita, tai viskas praėjo sėkjmingai! thumbup.gif
Atsakyti
o kada galima skiepytis, jei maitini MP?
ns as pvz. nesirgau vejaraupiais ir galvoju reiktu pasiskiepyt, bet kazi ar galima kol pati maitinu, ir kaip tai atsilieptu vaikui..
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 26, 15:50)
Kodėl dvi g.gif Mano 15metį paskiepijo viena ir sakė visam gyvenimui g.gif Nors 100proc nieko nėra schmoll.gif

QUOTE(muminukas @ 2008 01 29, 19:52)
drinks_cheers.gif man taip pat sakė, kad visam gyvenimui. galų gale, po skiepo susergama daug lengvesne ligos forma, jei jau apskritai susergama.

Gal skiepai skirtingi, nesvieni sako, kad reiks dar skiepintis, kiti kad ne.

O su tom dozem tai rigi neaišku. Vaikui tai tikrai reikia vienos, o vat suaugusiajam, viena gyd. man sakė kad užtenka vienos, o kita gydytoja kad reikia dvieju.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 02 06, 18:29)
Gal skiepai skirtingi, nesvieni sako, kad reiks dar skiepintis, kiti kad ne.

O su tom dozem tai rigi neaišku. Vaikui tai tikrai reikia vienos, o vat suaugusiajam, viena gyd. man sakė kad užtenka vienos, o kita gydytoja kad reikia dvieju.

kad vienos tikrai neuztenka,vienos uztenka 2-5 metams,todel antra doze reiia gauti kazkur po metu,tada imunitetas bus visam laikui. AS pati pasiskiepyjau dviems dozem. thumbup.gif
vaikams sako reikia vienos dozes,kodel nepamenu,nors daktere aiskino doh.gif
Atsakyti
Paskiepijom 15 metį Varilrix skiepu ir daktare žiūrėjo skiepų žurnalą ir tikrai užtenka vieno skiepo 4u.gif
Atsakyti
Na ir mes pasiskiepinome kai buvome maziukas kol kas viskas thumbup.gif ,pradesim eiti i darzeli ir tada bus matyt!!!!
Atsakyti
Sveikutes,
Mes turim labai gera daktare.Taigi ji mums patare, kad reikia skiepytis nuo vejarupiu. kaip ten kazkas sneka, kad iki 20 metu ir viskas, tai tikrai nesamone. Tai yra lygiai tas pats kaip ir persirgtum vejarupiais. O dar yra toks dalykas kaip juostine pusleline. Taigi zmogus kuris persirgo vejarupiais turi galimybe po kiek tais metu ja susirgti. O tai pasirodo, kad ji labai rimta liga. O tas kuris skiepu pagalba persirgo, nesuserga. Taigi as pavyzdziui matau tik pliusus. Mes tai tikrai skiepysimes, tik niekaip neissveikstam nuo kosuliu ir slogu.... verysad.gif Taigi laukiam...
Atsakyti
Mes savo vyresneli skiepijome nuo vejauraupiu ir as patenkinta, bent kolkas , draugu vaikai sirgo, o jis neuzsikrete ax.gif nuomoniu aisku daug, sako vieni nieko cia tokio, kad ir perserga, bet as tai tokios nuomones , kad jei yra galimybe nesirgti, tai galima ir pasiskiepyti doh.gif ir taip tie maziukai visokiu ligu prisigaudo verysad.gif
pagranduka irgi skiepysim, kai ateis laikas smile.gif
Atsakyti
savaitgalį gydytojams skirtame žurnale GYDYMO MENAS skaičiau doc. Vingro straipsnį. jis teigia, kad nemotyvuotai mažai ikimokyklinukų skiepijama nuo vėjaraupių - t.y. tai turi būti skatinama.
statistika - 2004 m. vėjaraupiais sirgo apie 18 000 vaikų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PAUKSTELIS @ 2008 02 09, 14:19)
Sveikutes,
Mes turim labai gera daktare.Taigi ji mums patare, kad reikia skiepytis nuo vejarupiu. kaip ten kazkas sneka, kad iki 20 metu ir viskas, tai tikrai nesamone. Tai yra lygiai tas pats kaip ir persirgtum vejarupiais. O dar yra toks dalykas kaip juostine pusleline. Taigi zmogus kuris persirgo vejarupiais turi galimybe po kiek tais metu ja susirgti. O tai pasirodo, kad ji labai rimta liga. O tas kuris skiepu pagalba persirgo, nesuserga. Taigi as pavyzdziui matau tik pliusus. Mes tai tikrai skiepysimes, tik niekaip neissveikstam nuo kosuliu ir slogu.... verysad.gif Taigi laukiam...

Labai gera daktarė turėjo paaiškinti, kad šiai dienai turima vakcina neužtikrina imuniteto visam gyvenimui mirksiukas.gif Todėl amerikiečiai, vieni pirmųjų pradėję masines vaikų vakcinacijas, praėjus 10 metų įveda privalomas revakcinacijas. Ir apie tai "šneka" ne "kažkas", o rašoma rimtuose medicinos leidiniuose.
Atsakyti
Mums sesele sake, kad kol vaikai maziukai, geriau daryti "vejaraupiu vakarelius", kad persirgtu patys smile.gif O jei jau vyresnis zmogus dar nesirges, tai tada geriau skiepytis. Ziuresim, kaip cia bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandy @ 2008 02 12, 19:28)
Mums sesele sake, kad kol vaikai maziukai, geriau daryti "vejaraupiu vakarelius", kad persirgtu patys smile.gif O jei jau vyresnis zmogus dar nesirges, tai tada geriau skiepytis. Ziuresim, kaip cia bus...  ax.gif

blink.gif man tai absurdas fool.gif specialiai sargdinti vaiką blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 13 vasario 2008 - 20:34