Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

Maniškiai abu jau persirgo-nelengvai, bet, svarbiausia, be komplikacijų. Kai susirgo, gydytoja nuramino, kad nėra jau čia tokia baisi liga, ir vis tik geriau, kai mažiukai perserga, o jei gu iki 12 metų nesuserga, tada jau vertėtų skiepytis
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Nuo vėjaraupių nesiskiepinsim bent kol kas, daktarė sakė jei nepersirgs iki 10metų, tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 12, 15:47)
Nuo vejaraupiu Kaune mes skiepinomes Endemike 4u.gif

Ačiū. Nes į polikliniką labai nenoriu eiti, visų pirma reiks eiti pas šeimos gydytoją, o kad pas ją patekti reiks pusę dienos pralaukti nesvarbu kad ir su talonu.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 12, 15:47)
Nuo vejaraupiu Kaune mes skiepinomes Endemike 4u.gif

O jus skiepinotės vienu skiepu ar dviem? Paskambinau į a klinika, tai cia pasakė, kad suaugusiems reikia dviejų skiepų nuo vejaraupių? O vieno skiepo kaina 148 Lt g.gif .
Atsakyti
Mes ir zadam savo maziuli paskietpyt. Tik dar vis klausimu iskyla - tas skiepas (tiksliau dvi jo vakcinos) suteikia garantija nesusirgti 10 metu vejaraupiais. O kas toliau? vel skiepytis????
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 26, 13:55)
Mes ir zadam savo maziuli paskietpyt. Tik dar vis klausimu iskyla - tas skiepas (tiksliau dvi jo vakcinos) suteikia garantija nesusirgti 10 metu vejaraupiais. O kas toliau? vel skiepytis????

Kodėl dvi g.gif Mano 15metį paskiepijo viena ir sakė visam gyvenimui g.gif Nors 100proc nieko nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 26, 14:50)
Kodėl dvi g.gif Mano 15metį paskiepijo viena ir sakė visam gyvenimui g.gif Nors 100proc nieko nėra schmoll.gif

drinks_cheers.gif man taip pat sakė, kad visam gyvenimui. galų gale, po skiepo susergama daug lengvesne ligos forma, jei jau apskritai susergama.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 01 14, 22:02)
O jus skiepinotės vienu skiepu ar dviem? Paskambinau į a klinika, tai cia pasakė, kad suaugusiems reikia dviejų skiepų nuo vejaraupių? O vieno skiepo kaina 148 Lt g.gif .

Mes šiandin paskiepijome savo mažių - reikėjo vienos dozės. Po 12 metų sakė reikia 2 dozių.
Atsakyti
O mes nespėjom savo mažiukės paskiepint verysad.gif ir labai gailiuosi.Bet jau sveikstam clap.gif 8 mėn.su sergančiu vėjeropiais bendravom buvo po to keli spuogeliai,temp. nebuvo.Norėjom paskiepint pasitre su gydytoje nusprendėm palaukt nes sirguliavom, angina kankino sakėm palauksim kol nuo antibijotiku atsigaus ir dabar galiuosi kad laukėm fool.gif Mažiukė visa puslėm išberta ohmy.gif nėr tokios vietos kur tu spuogu nėr.Visa burnytė ,gerklė, liežuvis,lytiniai organai,padai ... blink.gif temp.sažingai 5 paras atbuvo 37,5-38,6 siūlė gydytoje i ligonine bet dabar sveikstam assa.gif Ir jei dar vaiku tikrai vesiu paskiepint smile.gif
Atsakyti
man čia su medikais irgi kažkas neaišku - jei jau sako, tai kardinaliai priešingas nuomones mad.gif
pvz., JAV skiepas nuo vėjaraupių privalomas. sakyčiau, kad ne veltui g.gif
Atsakyti
Paskiepijau saviski vakar ax.gif jei sirgs tikekimes, kad lengva forma. Kaimynu vaika isveze sindi ryt su greituske, koplikacijos nuo vejaraupiu gavosi verysad.gif
Atsakyti