QUOTE(bevardė @ 2007 10 28, 17:12)
nesu medikė ir nebandau net įrodinėt nes neagituoju neskiepyti. Be to jei tai būtų įrodyta, vakcina būtų seniai uždrausta, deja uždraudimas oi koks nenaudingas farmacijos rykliams. Bet man užtenka ir kitų mamų patirties ir gam nemažoos galimybės o ir mano vidinės nuojautos kad šis skiepas mano vaikams bus žalingas.
Apsispręsti skiepyti ar ne, yra jūsų teisė. Tiesiog siūlau argumentuojant savo poziciją atsargiau vartoti teiginius, kuriems pagrįsti reikia daugiau nei vidinės nuojautos.Tą patį taikau ir skiepų šalininikėms
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2007 10 28, 17:12)
beto ne taip gal išsireiškiau, autoimuninius sutrikimus sukelia tikrai ne vien vakcinos, bet man dar taip pat niekas neįrodė kad jos jų nesukelia
Kas galėtų paneigti galimybę....ar ne?
Kas galėtų paneigti, kad pvz autoimuninius susirgimus sukelia padidėjusi kietųjų dalelių koncentracija ore, kuriuo kvėpuojame
Neketinu bandyti kaip nors sumenkinti jūsų įsitikinimus. Tačiau yra dalis mamų, galbūt abejojančių, galbūt ieškančių atsakymų, kurios jūsų teiginį apie autoimunines ligas gali suprasti ne kaip vidinę nuojautą, o kaip įrodytą faktą