aš manau, kad tinka visiems.
tik pas mus suaugusieji nelabai rūpinasi savo sveikata.
į poliklynika gi eina tik pensininkai ir maži vaikai.
todėl niekas ir nesiskiepija.
mes paskiepijom savo mazyle tada, kai vyresneles - lankancios darzeli - grupeje vaikai pradejo sirgti vejaraupiais. Vyresneles skiepyti neberizikavom, taip patare gydytoja. Ko gero ji jau buvo apsikretusi (susirgo po poros dienu)... ir nors persirgo lengvai, del skiepo mazylei tikrai nesigailiu. Juolab, kad ji pas mus megstanti krapstytis....
QUOTE(renuteg @ 2007 10 18, 11:52)
labai blogai galvoji.
o tai kas tavo vaikum rūpinsis, jei tau bus tokios baisios komplikacijos?
vaikui reikia sveikos mamos!
o tai kas tavo vaikum rūpinsis, jei tau bus tokios baisios komplikacijos?
vaikui reikia sveikos mamos!
O as sveika mama ir tikrai net negalvoju apie tokius dalykus kad uzsikresiu vejaraupiais,kaip bus taip bus juk cia ne viena liga ir mes nei viena nezinome kas bus po metu ar savaites ar dienos!!!
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 10 18, 17:53)
O as sveika mama ir tikrai net negalvoju apie tokius dalykus kad uzsikresiu vejaraupiais,kaip bus taip bus juk cia ne viena liga ir mes nei viena nezinome kas bus po metu ar savaites ar dienos!!!
vaikui tai lengva lyginant liga (lyginant su paauglių ir suaugusiųjų) ir jį skiepijat nes oi kaip bijot kad tik nesusirgtų, o kai pačiai gali komplikuotis net iki mirties tai jau ai kaip bus taip bus? Nu nesuprantu tokių žmonių
QUOTE(bevardė @ 2007 10 18, 18:15)
Nu nesuprantu tokių žmonių
aš irgi...
nes užsikrėsti galimybė lygiai tokia pati, kaip ir vaikui.
paprasčiausiai nuėjei vaiko į darželį pasiimti ir užsikrėtei.
ir viskas po poros savaičių jau guli reanimacinėj.
(žinoma čia pagal baisiausia scenarijų)
tai kam tada vaiką skiepyti, jei nežinai kas bus rytoj ar po metų?
gi gal neužsikrės.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 10 18, 17:53)
tai o kam tada vaikiuka skiepyji? tegu kaip bus tai bus
QUOTE(bevardė @ 2007 10 18, 18:15)
Nu nesuprantu tokių žmonių
O nuo kiek laiko vaikai skiepijami nuo vėjaraupių.
gal nuo kokių metų?
QUOTE(inetuxx @ 2007 10 16, 20:10)
as tai paskiepinau nuo vejaraupiu ir tikuosi kad labai gerai padariau
nes vyresni vaikai sunkiai serga ir lieka negrazus randai
nes vyresni vaikai sunkiai serga ir lieka negrazus randai
Zinok, tikrai, nors mazoji atrodo buvo labiau isberta, bet jai kazkaip graziai praejo, o va sunui tai ir randai pasidare (nors as manau, kad jis neblogai pakrapste) Pire antakio 2 duobutes (bet cia pasak jo yra kruta
Ant slaunies pora duobuciu...nieko labai baisaus, ale pas mergyte nenoreciau tokiu
QUOTE(bevardė @ 2007 10 18, 15:15)
vaikui tai lengva lyginant liga (lyginant su paauglių ir suaugusiųjų) ir jį skiepijat nes oi kaip bijot kad tik nesusirgtų, o kai pačiai gali komplikuotis net iki mirties tai jau ai kaip bus taip bus? Nu nesuprantu tokių žmonių
Visi mes zmones skirtingi ir nereikia cia aprasineti kitu zmoniu,as nesuprantu tokiu zmoniu kurie aiskina kitiems kaip gyventi ,mes mamos daugiau pergyvename del vaiku o ne del saves o jei ir man kas atsitiktu mano sunus turi nuostabu teti kuris juo ir rupinsis
QUOTE(Agnele @ 2007 10 19, 10:39)
Pire antakio 2 duobutes (bet cia pasak jo yra kruta
bernus randai puošia
Nuo vėjaraupiu paskutiniu metu populiaru skiepyti kartu su MMR vakcina tai yra 13 mėn.
Tiek aš tiek vyras esam prasirgę jei taip nebūtų tai skiepyčiau save ir vyra o ne vaikus, juos skiepysiu tik nuo kokių 10-12 metų jei iki to laiko nepersirgs, nors va kažkaip neperserga nors jau porą kartų grupėje buvo vėjaraupių karantinas ir va tik ką gretimoj grupėj buvo, o vaikas mano nesuserga nors ir neskiepytas.
QUOTE(bevardė @ 2007 10 19, 10:59)
Nuo vėjaraupiu paskutiniu metu populiaru skiepyti kartu su MMR vakcina tai yra 13 mėn.
kad 15mėn. man atrodo.