Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

O mes jau spejom persirgti.Mazylei buvo 1,5metukai.Liga pernesiojom gerai,nelabai daug buvo isberta,truputeli buvo nerami.Temperaturos nebuvo,tesesi apie 2 savaites.
Atsakyti
na va, kiek daktaru, tiek nuomoniu
As ir is pradziu galvojau kam tie skiepai, bet kai prasirgo vyresnelis, tai dabar gailiuosi, kad neskiepinau
laukiu dukruzes ligos (jei nesusirgs, tikrai paskiepysiu)
Visgi puiku kai viskas gerai, bet mums tai ziaurokai praejo, vaika isberia visa (net viduje), tai vyresniam dar gali pasakyt, nesikasyk, o ka su mazu vaiku daryti
As manau kad reikia paskiepyti, kaip ir skiepai nuo kokliusu, stabligiu ir t.t. jei susirgs, tai tikesimes lengva forma (berods uzsieny jie net privalomi yra)
Atsakyti
Vakar suplojau beveik tris šimtus ir paskiepinau abu vaikius nuo vėjaraupių... Kažkaip gydytoja įkalbėjo, sakė vis daugiau būna vėjaraupių komplikacijų... žiūrėsim, kas bus toliau.
Atsakyti
aš irgi paskiepijau ir aišku tikiuosi tik geriausiojo! 4u.gif
Atsakyti
Bet gal butu geriau kad persirgtu?Man ir tokia mintis buvo skiepyti,bet va persirgom,ir ramu!O jei susirgs budamas uzauges,tada jau buna prasciau,nes suauge sia liga sunkiau pernesioja.Ar skiepas buna su visam ax.gif
Atsakyti
tai antrą kartą gali susirgti ir sirgęs ir skiepytas vaikas.
čia jau laimės dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 09 13, 12:50)
tai antrą kartą gali susirgti ir sirgęs ir skiepytas vaikas.
čia jau laimės dalykas. mirksiukas.gif

Tai kad negali antrą kartą susirgti.Pirma kart girdžiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 09 13, 14:46)
Tai kad negali antrą kartą susirgti.Pirma kart girdžiu. g.gif

Jo tikrai negali antra kart drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai, tikrai galima. mirksiukas.gif
aš irgi nežinojau kol nepasidomėjau išsamiau.
Atsakyti
Žmogus natūraliai persirgęs vėjaraupiais pakartotinai šia liga nenesrga, tačiau susilpnėjus imunitetui gali susirgti juostine pusleline. jei žmogus antrą kaartą kaip jam atrodo suserga vėjaraupiais, tai vadinasi arba pirmu atveju arba antru tai yra kita liga.
Atsakyti
va o apie tai nepagalvojau! unsure.gif
dabar jau nesiginčiju, nes faktiškai nežinau.
reikėtų pasigilinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 09 13, 18:05)
Žmogus natūraliai persirgęs vėjaraupiais pakartotinai šia liga nenesrga, tačiau susilpnėjus imunitetui gali susirgti juostine pusleline. jei žmogus antrą kaartą kaip jam atrodo suserga vėjaraupiais, tai vadinasi arba pirmu atveju arba antru tai yra kita liga.

Tikrai taip. Mano pusbrolis būdamas studentas susirgo juostine pūsleline, tai gal savaitę laiko spėliojo kokia čia liga, nes labai jau netipiškai atrodė.

Savo vaiką noriu paskiepyt nuo vėjaraupių. Tik nesupratau nuo kada galima - nuo metų ar dviejų.
Atsakyti