Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

QUOTE(renuteg @ 2007 04 25, 15:58)
o ką endemike tau patarė? g.gif

Patare skiepyt doctor.gif
Atsakyti
Čia taip protingai padiskutavot, o iki išvados, galim sakyt, nepriėjot. Noriu dukrą skiepyt, bet vis dvejoju, kaip ir daugelis čia diskutavusiu. Darželį visi persirgo, dukra nėjo tuomet, tai vėl iškilo klausimas skiepyt ar dar laukt. Visai neseniai apsaugą po skiepų garantavo 10 metų, dabar 20-čiai... Aš abejoju kadangi manau paskiepysiu vaikus, o jie užaugs ir susirgs. O vejaraupiai vyresniam amžiuj schmoll.gif , nekalbant apie neštumą...
Nu ir lieku nežinioj, skiepyt ar ne g.gif ?
Papildyta:
... persiskaičiau kad vakcinuojant ankstyvam amžiuj imunitetas lieka visam gyvenimui. Nepamenu kokio tiksliai amžiaus, bet kai sužinojau buvau pravėplinus sūnaus skiepus, tai ir dėl jo dvejonėse g.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 04 28, 11:32)
Čia taip protingai padiskutavot, o iki išvados, galim sakyt, nepriėjot.

tai išvados turbūt ir nebus galutinės.
nes kiekviena mama darys taip kaip jai teisingiausiai atrodys... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 04 28, 11:32)
Čia taip protingai padiskutavot, o iki išvados, galim sakyt, nepriėjot. Noriu dukrą skiepyt, bet vis dvejoju, kaip ir daugelis čia diskutavusiu. Darželį visi persirgo, dukra nėjo tuomet, tai vėl iškilo klausimas skiepyt ar dar laukt. Visai neseniai apsaugą po skiepų garantavo 10 metų, dabar 20-čiai... Aš abejoju kadangi manau paskiepysiu vaikus, o jie užaugs ir susirgs. O vejaraupiai vyresniam amžiuj schmoll.gif , nekalbant apie neštumą...
Nu ir lieku nežinioj, skiepyt ar ne g.gif ?
Papildyta:
... persiskaičiau kad vakcinuojant ankstyvam amžiuj imunitetas lieka visam gyvenimui. Nepamenu kokio tiksliai amžiaus, bet kai sužinojau buvau pravėplinus sūnaus skiepus, tai ir dėl jo dvejonėse  g.gif .

Išvadas kiekviena pasidarom sau pačios mirksiukas.gif Čia, skiepų temoje, dalinamės žiniomis, patirtimi ar nuomonėmis, tačiau dalinti rekomendacijas,ar reikia skiepytis, būtų tikrai neetiška....
Atsakyti
Mes ir planuojam eiti skiepytis.O kaip skiepas lengvai pernešamas?
Atsakyti
Aš turejau galvoj - kad sau nepriėjot- padiskutavot ir visvien likot neapsisprendusios...
Nu kai tokios protingos ir apsiskaičiusios galim ir pavyzdį imt blush2.gif .
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2007 04 28, 16:30)
Aš turejau galvoj - kad sau nepriėjot- padiskutavot ir visvien likot neapsisprendusios...
Nu kai tokios protingos ir apsiskaičiusios galim ir pavyzdį imt blush2.gif .

Apsisprendžiau: laukti, kol apie šią vakciną bus daugiau ir konkretesnės info. Artimiausiu metu skiepyti neketinu.
Pavyzdžiu imti nereikia schmoll.gif

QUOTE(dange @ 2007 04 26, 08:46)
Manau dar palauksiu keletą metų ir kol kas neskiepysiu savo vaiko  ax.gif

Atsakyti
dange, man idealiausiai butu nesirgt iki 13 metu, o to po skiepyt jau 100 proc. isitikinus kad darau teisingai. daryt dvi dozes su 6 sav. intervalu. manau kad buten situo atveju butu stipriausia ir ilgiausia apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 04 29, 11:17)
dange, man idealiausiai butu nesirgt iki 13 metu, o to po skiepyt jau 100 proc. isitikinus kad darau teisingai. daryt dvi dozes su 6 sav. intervalu. manau kad buten situo atveju butu stipriausia ir ilgiausia apsauga.

Kodėl 13 g.gif
Atsakyti
nes instrukcijos parasyta kad iki 13 metu -1 doze, po 13 metu ir suaugusiems - 2 dozes. kas man atrodo yra protingiausia
Atsakyti
O as manu gal duot vaikui persirgt ir bus rami galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 04 29, 11:33)
nes instrukcijos parasyta kad iki 13 metu -1 doze, po 13 metu ir suaugusiems - 2 dozes. kas man atrodo yra protingiausia

JAV nuo 2006 m revakcinaciją rekomenduoja atlikti 4-6 metų amžiaus. g.gif

QUOTE(ingridukas @ 2007 04 29, 13:41)
O as manu gal duot vaikui persirgt ir bus rami galva g.gif

Galbūt ax.gif
Atsakyti