QUOTE(Rituska @ 2007 04 14, 05:40)
biski offtopic bet apie savo pediatre isvis nakalbu , ji mum nuo slogos antibitikus israso, per du metus kompensuojamu vaistu knyguteje jau kokie 10 antibiotiku. aisku gerem mes tik kas antra...bet toks "apsidraudimo"poziuris -"as jums israsau, o gert ar ne - jusu reikalas" man pasibaisetinas.
O kaip atsirenki tą 'kas antrą' kartą, kada juos girdyti? Daugokai, vienok, kokie 10 antibiotikų per du metus . Mano sūnui antibiotikų vieną sykį buvo pavaduojanti daktarė išrašiusi - jis tada smarkokai kosėjo, anoji jam diagnozavo bronchitą... Dvejojau aš dėl tų anibiotikų, nes buvau pasidomėjusi, kad bronchito atveju jų reikia, jeigu ans bakterinis, bet kad dažnai bronchitas būna virusinis... Ji man jį taip atmestinai tada apžiūrėjo, bet, matyt, pataikė su tais antibiotikais, nes anie iškart beveik po poros dozių tą kosulį 'pareguliavo'. Aš tada dar bailesnė ir medikų atžvilgiu patiklesnė buvau, o ir vaikas mažesnis gerokai buvo, gal metukų dar neturėjo. Dabar iš viso jokių vaistų jau seniai seniai nėr gavęs. Panašaus kaip tada kosulio atveju neduočiau tikrai jokių antibiotikų .