Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo vėjaraupių

Pasidalinsiu patirtimi. Savo sūnų paskiepijom nuo vėjaraupių. Aš pati neseniai sirgau vėjaraupiais (tik nežinau ar antrą kartą sirgau ar buvau nepersirgusi), bet sūnus neužsikrėtė nuo manęs ir neapsirgo. Ir labai džiaugiuosi, kad paskiepijom jį. Būčiau žinojusi, kad pati sirgsiu, būčiau ir aš pasiskiepijusi, nes apsirgau laukdamasi ir dabar šiek tiek neramu.
Atsakyti
Sveikos mamos! pasiskiepijom mes 2003 pab nuo vejaraupiu, ir ka sau manot, dabar kaip tik sedziu biuletenyje, savo maziu zelionka terlioju. Be temperaturos, bet berimu yra visam kune, net ir galvytej.tad ar verta mano atsakymas - tikrai ne!
Atsakyti
Man jau 18, bet as vejaraupiais nesirgau g.gif Mama sakė irgi nera sirgusi sia liga... Taciau visai nenoreciau susirgti unsure.gif 18 metų su zelionke blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Mes pasiskiepyjom mastau.gif gydytoja sakė, kad rizikos susirgt vejaraupiais praktiškai nėra. Tikiuos, kad ji teisi, ir nusiskundimų čia rašyt man neteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2007 01 26, 22:34)
Man jau 18, bet as vejaraupiais nesirgau  g.gif  Mama sakė irgi nera sirgusi sia liga... Taciau visai nenoreciau susirgti  unsure.gif 18 metų su zelionke  blink.gif  tongue.gif

as sirgau sulaukus 22 metu tongue.gif tai neduok tu sviete. nesupratau kad vejaraupiai, tai kasiausi plauku sepeti pasiemus doh.gif ale kaip sunku suaugusiam sirgt sad.gif
Atsakyti
Šiandien pažiūrėjau filma apie skiepus, rusiška. Jei ka sudomins rašikyte į 61610976@omnitel.lt (dar filmo autorė yra www.gazeta.ru)
Baisu. Mus lėtai nuodija. Tiems kurie už skiepus - jūs galvojat apie 1-2 metų etapa, kad skiepas gerai. Tai Jūsų esminė klaida. Reikia apžvelgti prieš tai istorija ir numatyti ateitį. Sunku paaiškinti 90 minučių dokumentinį filmą. AŠ NUO ŠIOS DIENOS SAVO DUKRAI NEI VIENO SKIEPO. Visiems pažistamems ši filmą dalinsiu nemokamai. Gal supras nuo ko jie serga ar pradėjo sirgti. Draugė prieš 3 mėn nuo gripo skiepijasi - rezultatas sirgo 30 dienų su 37.5 temperaturą dabar su inkstais ligoninėja.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 11, 01:15)
Mes pasiskiepyjom mastau.gif gydytoja sakė, kad rizikos susirgt vejaraupiais praktiškai nėra. Tikiuos, kad ji teisi, ir nusiskundimų čia rašyt man neteks smile.gif

Pasakyk tai gydytojai, kad ji meluoja arba nezino.As saviskius paskiepijau pries metus.Tai va ka tik abu persirgo.Mergaite labai lengvai, o bachuriukas tai jau normaliai.Galejau dazyti kaip kiausini biggrin.gif Vienas pliusas kad mergaitei vos pakilo temperatura, o sunui dvi dienas laikesi.
Tai dabar ir nezinau ka galvoto apie tuos skiepus.
Atsakyti
na 100% jie nesaugo.
as kai skiepijau dukra man aiskinu, kad tikimybe susirgti tokia pati kaip ir sirgusiems susirgti antra karta.
na vienu zodziu tikimybe nedidele, bet yra.
taciau susirgus komplikaciju tikimybe mazesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nilkutukas @ 2007 01 26, 21:18)
Sveikos mamos! pasiskiepijom mes 2003 pab nuo vejaraupiu, ir ka sau manot, dabar kaip tik sedziu biuletenyje, savo maziu zelionka terlioju. Be temperaturos, bet berimu yra visam kune, net ir galvytej.tad ar verta mano atsakymas - tikrai ne!

skaiciau kad skiepas veiksmingas 95 procentais
Atsakyti
QUOTE(nilkutukas @ 2007 01 26, 20:18)

nesigailek kad skiepijai. draugu vaikas klinikose gulejo del vejaraupiu verysad.gif jam labai isbere gerklyte ir t.t. gal jusiskis be skiepu butu sirges zymiai smarkiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nilkutukas @ 2007 01 26, 21:18)

http://immunize.org/vis/ru_var98.pdf cia rusiskai apie vakcina

ir reikia suprasti, kad susirgti vis del to galima bet liga gali buti be temperaturos ir berimai greiciau preis.
Atsakyti
Vis dar svarstau skiepyti dukryte nuo vejaraupiu, ar ne?
Gal galite kas nors atsakyti: paskiepijus yra tikimybe vel susirgti, tik lengvesne forma.O persirgus naturaliai imunitetas igaunams visam gyvenimui, ar ir vel galima susirgti?
Lauksiu komentaru:)
Atsakyti