Paskiepijau dukrą nuo vėjaraupių. Ir gailiuosi- karščiavo visą parą. 40 temperatūros. Gerą pusdienį nenumušiau visiškai...Išsikviečiau gydytoją į namus, nes negalėjau šiandien eiti į darbą...Esu juodai susinervinus.
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 28, 09:20)
Paskiepijau dukrą nuo vėjaraupių. Ir gailiuosi- karščiavo visą parą. 40 temperatūros. Gerą pusdienį nenumušiau visiškai...Išsikviečiau gydytoją į namus, nes negalėjau šiandien eiti į darbą...Esu juodai susinervinus.
Gydytoja sakė, kad apie šį atvejį praneš skiepų kompanijai. Ji buvo apstulbus. Ypač, kai pamatė bėrimą burnytėje...
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 28, 13:01)
Gydytoja sakė, kad apie šį atvejį praneš skiepų kompanijai. Ji buvo apstulbus. Ypač, kai pamatė bėrimą burnytėje...
nieko sau! apakus... gal istikruju verta palaukti kol patobulins vakcina
Beje, naujame Mažylio numeryje yra gydytojos komentarai apie vėjaraupių skiepus - vaikai skiepijami jau keliolika metų (t.y. ir ištiriamos reakcijos tik keliolikai metų į priekį), bet garantuojamas imunitetas dešimčiai metų, po to garantijos nėra. Manoma , kad Lietuvoje daug sergančių vėjaraupiais, todėl pastoviai vyksta natūrali revakcinacija, tipo "persiskiepijama" pastoviai papildomai gaunant virusą ir "persergant" lengva forma
Beje, panašiai aiškino ir mūsų šeimos gydytoja, kai aš apsirgau pakartotinai, užsikrėtusi nuo dukrelės.
Ką jūs apie tai manote?
Beje, panašiai aiškino ir mūsų šeimos gydytoja, kai aš apsirgau pakartotinai, užsikrėtusi nuo dukrelės.
Ką jūs apie tai manote?
Aš manau, kad mums įstojus į ES, niekas nepasikeitė: kokie buvom bandomieji triušiai, tokie ir likom...
Na mano nuomomė tokia mes patys persirgom tai manau kad ir mūsų vaikai persirgs, manau tai organizmui pačiam reikalinga nes taip gamta sutvėrė
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 16:10)
Aš manau, kad mums įstojus į ES, niekas nepasikeitė: kokie buvom bandomieji triušiai, tokie ir likom...
Tai kad daugumoje ES šalių šis skiepas įtrauktas į skiepų kalendorių
Aš vis tik galvoju, kad jei skiepas yra - kodėl juo nepasinaudot?.........
Nors ką aš žinau...........jei būčiau tikra, kad dukrytė persirgs lengvai gal net negalvočiau, bet bijau visokių komplikacijų
QUOTE(haidi @ 2006 05 01, 17:28)
Na mano nuomomė tokia mes patys persirgom tai manau kad ir mūsų vaikai persirgs, manau tai organizmui pačiam reikalinga nes taip gamta sutvėrė
nu apie gamta nekalbeciau... jei darytume viska kaip gamta sutvere jau nebegyvi butume
QUOTE(Mazule @ 2006 05 01, 16:53)
Tai kad daugumoje ES šalių šis skiepas įtrauktas į skiepų kalendorių
Nors ką aš žinau...........jei būčiau tikra, kad dukrytė persirgs lengvai gal net negalvočiau, bet bijau visokių komplikacijų
Aš visai nenustebčiau, jei mūsų vaikai skiepijami bandomosiomis vakcinomis...Kodėl gi mano dukra po skiepo susirgo? Man pasirodė įtartina...
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 19:08)
Aš visai nenustebčiau, jei mūsų vaikai skiepijami bandomosiomis vakcinomis...Kodėl gi mano dukra po skiepo susirgo? Man pasirodė įtartina...
Visaip būna, visokios ir reakcijos į skiepą..........gal tavo mergytė nors minimaliai alergiška kiaušinio baltymui arba antibiotikams? tada reakcijos priežastis aiški.................o gal tisiog labai jautriai sureagavo
Sunku pasakyt...........
O vakcina kiek žinau mokama, tiesa?
Papildyta:
QUOTE(Rituska @ 2006 05 01, 18:34)
nu apie gamta nekalbeciau... jei darytume viska kaip gamta sutvere jau nebegyvi butume
Kiek žmonija jau įveikė mirtinų ligų - nepamirškim to
Taip, sumokėjau 140 Lt, kad mano dukra susirgtų vėjaraupiais...Gi visais kitais skiepais skiepyta ir buvo normali reakcija- pakarščiuodavo, kaip ir daugumas vaikų, tik ne taip...O po šitų skiepų neturėtų būti temperatūros. Tuo labiau 12-a valandų 40, kurios neįmanoma sumažinti vaistais.
Olialia kokia reakcija, užjaučiu