Įkraunama...
Įkraunama...

Nemaloniausia med.procedūra

QUOTE(Celeste @ 2006 08 24, 01:31)
As labai bijojau kazkada krauja duot...paniskai  bijau.gif
bet cia buvo tokia gerumo akcija va wub.gif  ,kaip tik kaulu ciulpu donorais tapti,tai pasiryzau nueiti ir pridaviau kraujo...Dabar galiu nors ir litrais duot  tongue.gif  biggrin.gif
dabar neliko ko bijot,turbut tik gimdymo kadanors  lotuliukas.gif

saunuole drinks_cheers.gif o kur davei krauja? savivaldybeje kai akcija buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš labai nemalonią procedūrą.
Kai buvau 8 metų, man daktarai pripaišė sinusitą ir paguldė į ligoninę. Ir ten mano didžiam "džiaugsmui" kiekvieną dieną tekdavo praeiti procedūrą, kuri vadinosi "kukūška". Taigi, reikdavo atsigulti ant kušetės, į nosį įkišdavo vamzdelį, pro kurį tekėdavo kažkoks skystis (gal vanduo??) ir kad viskas gerai veiktų, reikėdavo pastoviai sakyti kukū kukū kukū... Jūs isivaizduojat, guli sau kaip durnelis, ašaros skruostais kaip pupos teka ir kukuoji sau... Baisiai baisiai nemalonu.

Bet čia dar nieko. Baisiausias sinusito tikrinimo etapas buvo, kai į nosį įkišo kažkokį laužtuvą ir laužė (ar darė skylę) nosies kremzlėj. Ir abiejose pusėse! Kaip dabar atsimenu, sustatė mus visus vaikus į eilę, vienam jau ten laužia, o visi kiti stovi priešais tą auką ir žiūri. Žodžiu, viskas be galo humaniška. Po tos operacijos atsistojau prieš veidrodį ir žiūrėjau, ar matosi pas mane nosyje skylė ar ne... O labiausiai paguodė tai, kad po laužimo nustatė, kad jokio sinusito pas mane nebuvo. Va taip.
Atsakyti
nu jo.. skaudziausia, kai prikankina be reikalo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 08 24, 11:06)
saunuole  drinks_cheers.gif o kur davei krauja? savivaldybeje kai akcija buvo?  mirksiukas.gif

Daviau "respublikoj",kai mamos cia suorganizavo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi kai sirgau sinusitu dare ta "kukuska",ziauriai nemalonu unsure.gif Bet aciu dievui kad su lauztuvu skyles nedare:bijau: Uztat labai labai ziauru atsimenu buvo kai kiso toki kaip virbala su vata ant galiuko apvyniota i nosi,kokia 10cm iki galvos sukiso bijau.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir aš sinusitinę egzekuciją lotuliukas.gif dabar skaitant juokas ima, o tada doh.gif
Peršalus, prikibdavo ši marazma, buvo taip ,kad kukavimas nepadėdavo, ar aš kukuot nemokėjau, ar jos per greitai tą skystį švirkšdavo nosin, kad pastoviai krūminiai dantys buvo apsemti lotuliukas.gif Buvo užblokuotas sinusitas, plovimai nepadėjo, tai per nosies landas ,su panašiais įrankias į virbalus, pradūrė kremzlę, o tada doh.gif , tegul kraujas liejasi laisvai.... Manau šiais laikais taip negydo bash.gif
Atsakyti
Turiu inkstų akmenligę, tai per priepuolius urologas veda zonda per šlapimo kanalusį inkstą.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. O dar prileidžia į pūslę skysčio, kad galėtų tirti, tai atrodo, kad tuoj tuoj apsišlapinsi...Ir visas tas procedūras dažnaiusiai lydi šlapimo pūslės uždegimas....Eina sau, inksčiau, kol parašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif fear.gif
Atsakyti
Ir dar vieną procedūrą prisiminiau. Tiesa, visiškai neskausmingą, bet labai labai nemalonią - tikrinimas nuo kirmėlių. Atsimenat, kaip tokią juostelę ant užpakalio klijuodavo? Žodžiu, viskas būtų buvę neblogai, jei ne tas gydytojų pamėgtas viešumas. Čia kaip kažkoks sovietinės medicinos fenomenas. Taigi, suvarydavo mūsų pradinukų visą klasę pas seselę į kabinetą, tu atstatai daktarei užpakalį, priekį - klasiokui, pasilenki ir...
Atsakyti
QUOTE(Savani @ 2006 08 24, 22:42)
Turiu inkstų akmenligę, tai per priepuolius urologas veda zonda per šlapimo kanalusį inkstą.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. O dar prileidžia į pūslę skysčio, kad galėtų tirti, tai atrodo, kad tuoj tuoj apsišlapinsi...Ir visas tas procedūras dažnaiusiai lydi šlapimo pūslės uždegimas....Eina sau, inksčiau, kol parašiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fear.gif

blink.gif kokių tik siaubiakų nebūna... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 08 25, 01:24)
blink.gif  kokių tik siaubiakų nebūna... blink.gif

Bet viskas gi praeina ok.gif irnesakyk.gif
Užtat toks gydytojas sakė gal po kiek metųiš veido tavęs ir nepažinčiau, bet iš šlapimtakių - garantuotai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2006 08 24, 20:00)
Daviau "respublikoj",kai mamos cia suorganizavo...  mirksiukas.gif

tada matemes ten smile.gif as ten su savo maze buvau, tada 4men ji buvo doh.gif wub.gif kraujo nedavem, ale skatinom visus labai ir interviu dalinom hihihi.gif
Atsakyti
Stomatologu labiausiai nemegstu wacko.gif
Atsakyti