Man irgi karts nuo karto atsiranda balti "spuogeliai" aplink akis, tai as pasidarau toj vietoj silta kompresa, suminkstinu oda ir duodu sesei nukrapstyti su nagu. ir daugiau neatsiranda toj vietoj
As irgi turiu sia problema Pasiskaiciau jusu pasisakymus ir nusprendziau uzsirasyti pas kosmetologe pas mane ju tik vienoj pusej yra-po kaire akim, o po desine tik keli
Beto, atsirado ant voko
Beto, atsirado ant voko
Pas mane ju aplink akis visa gyvenima buvo. Pastaruoju metu pastebejau kad jie beveik isnyko...na vienas kitas beliko. Ir tik siandien pagalvojau kad jau puse metu kasdien ant veido tepu Egipto Zeme...gal del to jie isnyko . Neapsiimu tvirtinti kad BUTENT del Egipto Zemes, bet tai vienintelis naujas produktas mano kosmetineje pastaruoju metu. Gal tikrai EZ turi gydomuju savybiu
Ai pas mane kai vienas kitas atsiranda, tai as palaukiu kol 'prisirpsta' ir ispaudziu pati, tik kartais 'fanara' pasidarau ojei ju daug tai tikriausiai pas kosmetologe reik eit, nes man ir viena kol issimaigau silpna pasidaro
Turiu jų nuo vaikystės Kai labai dideli pasidaro ir pradeda nervinti, pati praduriu su adatėle ir išspaudžiu. Įtariu labai negerai darau
Tie balti spuogeliai vadinasi labai graziai - miliumai (rimtai). Ju spausti negalima, nes tikrai kaip melyne paskui atrodys ir gis ilgai. Kai jau "pasirpes" nusivalykite veida kokiu dezinfekuojanciu toniku, tada kuo plonesne adatele (svaria) pradurkite virsunele ir tik tada graziai isspauskite. Po to butinai vel dezinfekuokite (Labai gerai vandenilio peroksidu).
Is karto spausti negalima, kadangi miliumai neturi iseinamosios angos, todel ir melyniu pridarot ir isivaizduoju kaip ten viska isdraskot.
Tik nesugalvokit taip spaudinetis pries kur eidamos, nes lieka raudona demele ir buna siek tiek patine. Geriausia is vakaro. Jei viska teisingai atlikot, ryte beveik nieko nebus matyti. Su adatele galima darbuotis tik esant baltiems spuogeliams!!
Ir dar, po sios "mini operacijos" jokiais budais nesipudruokit! (nebent kokia antiseptine).
Sekmes grazinantis!
Is karto spausti negalima, kadangi miliumai neturi iseinamosios angos, todel ir melyniu pridarot ir isivaizduoju kaip ten viska isdraskot.
Tik nesugalvokit taip spaudinetis pries kur eidamos, nes lieka raudona demele ir buna siek tiek patine. Geriausia is vakaro. Jei viska teisingai atlikot, ryte beveik nieko nebus matyti. Su adatele galima darbuotis tik esant baltiems spuogeliams!!
Ir dar, po sios "mini operacijos" jokiais budais nesipudruokit! (nebent kokia antiseptine).
Sekmes grazinantis!
QUOTE(beata_abc @ 2006 08 10, 20:25)
Sveikos,
Pas mane apie paakius yra nemazai baltu kietu spuogeliu (akmenuku), kuriu tikslaus pavadinimo nezinau, tik zinau kad jie, bent jau seniau budavo valomi adatele. Gal kas valet tokius spuogelius ir zinot kur geriausiai tai daryti? O gal yra siaip kokiu kaukiu kurios tuos spuogelius panaikina? Eiti i betkuri kosmetologini, labai bijau, nes esu skaicius, kad gali nepatyrus kosmetologe su adatele pradurti taip kad issilies kraujagisle ir siaip apie akis tai man nejuokas, kad duoti bet kam. Tai vat noreciau jusu rekomendaciju. aciu
Pas mane apie paakius yra nemazai baltu kietu spuogeliu (akmenuku), kuriu tikslaus pavadinimo nezinau, tik zinau kad jie, bent jau seniau budavo valomi adatele. Gal kas valet tokius spuogelius ir zinot kur geriausiai tai daryti? O gal yra siaip kokiu kaukiu kurios tuos spuogelius panaikina? Eiti i betkuri kosmetologini, labai bijau, nes esu skaicius, kad gali nepatyrus kosmetologe su adatele pradurti taip kad issilies kraujagisle ir siaip apie akis tai man nejuokas, kad duoti bet kam. Tai vat noreciau jusu rekomendaciju. aciu
Turejau ir as tokiu dziaugsmu ,kokius 5 spuogucius ir tik prie vienos akies na kaip akies,arciau skruostikaulio,tai zinok su adatyte(senu budu) padizinfekavau ir vsikas nebeatsiranda
man kosmetologe minejo kad sitas grozis atsiranda kai su inkstais kazkas negerai. tai jauciu pirmoj vietoj reiktu pastiprinti ju funkcija.
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 26, 19:01)
aš juos paprasčiaus su adatėle praduriu ir išspaudžiu
As ir vyrui, ir sau taip isnaikinau. Isiima toks baltas rutuliukas ir psio
Gal kas zino gera kosmetologe kaune kur pasalintu tuos akmenukus nuo veido ? ar kaip namie panaikint, nes tiek pridiskutuota sitoj temoj, bet nieko konkretaus kaip ir nera