Įkraunama...
Įkraunama...

Balti spuogeliai

Prieš keletą metų darydavausi mechaninį veido valymą, tai pjaustė man odelę ir traukė lauk tuos miliukus, bet kadangi jų pas mane labai daug, tai visų vistiek "išrinkti" nepavykdavo, tik pačius didžiausius - skausmas nerealus: ir verkdavau, ir rėkdavau ir ranktūrių vos nenulauždavau. Bet po kiek laiko po valymo miliukai vėl iš naujo atsirasdavo. Taip kad visos kančios galima sakyt perniek būdavo. Galų gale mečiau tą reikalą ir susitaikiau su tokia savo veido odos būkle kaip nepataisoma. Bet neseniai vėl kilo didelis noras pasigražinti ir netgi pasiryžau dar kartą iškentėti skausmingą veido valymo procedūrą, tik nuėjusi pas kosmetologę sužinojau, kad tokių veido valymo procedūrų jau nebedaro, nes jos ne tiek padeda odai, kiek jai kenkia ir tai jau atgyvenęs reikalas. Taigi kosmetologė griežtai atsisakė pjaustinėti ir spaudinėti man miliukus, o patarė geriau naudoti kremą su vaisių rūgštimis, kad nusisluoksniuotų oda ir miliukai iškiltų į paviršių ir patys iškristų - tas procesas žinoma letas ir ilgas, bet iš tiesų keletas miliukų jau iškrito pora mėnesių panaudojus rūgštinį kremą. Tikiuosi kad toliau jų kris daugiau ir dažniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 26 lapkričio 2006 - 11:10
o koki butent krema tu naudoji?
man irgi aplink akis pilna tu miliumu doh.gif
pries kokius 6-7 metus kosmetologe man juos naikino paprasciausiai adatele pradurdama oda ir isspausdama juos-man tai nebuvo labai skausminga procedura, bet daugiau ir nebedariau tokio valymo. tiesa, kosmetologe minejo, kad jei ju nenaikini, tada spuogiukai dauginasi, kazkaip vienas nuo kito.
bet pasiskaiciau db apie pavojus tokio mechaninio valymo ir pagalvojau kad siaip kremukais reikia bandyt salint
ot vargas vargelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2006 11 26, 11:09)
Taigi kosmetologė griežtai atsisakė pjaustinėti ir spaudinėti man miliukus, o patarė geriau naudoti kremą su vaisių rūgštimis, kad nusisluoksniuotų oda ir miliukai iškiltų į paviršių ir patys iškristų - tas procesas žinoma letas ir ilgas, bet iš tiesų keletas miliukų jau iškrito pora mėnesių panaudojus rūgštinį kremą. Tikiuosi kad toliau jų kris daugiau ir dažniau.

Visai neseniai dariausi mechaninį veido valymą.Sakiau kosmetologei, kad prieš tai dariausi su vaisių rūgštimis veido valymą, tai ji man pasakė, kad galiu tokį (rūgštinį) daryti iki begalybės kartų ir vistiek jie miliumų neišnaikins, o kiek pinigų bus išmesta doh.gif visų aišku per kartą neišvalė (mechaniniu būdu), bet tuos kuriuos išvalė, kolkas bent jau neišdygo schmoll.gif
O reziumė:tai man atrodo kiek kosmetologių tiek nuomonių 4u.gif o rinktis tik mums drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 10 gruodžio 2006 - 17:40
tie "akmenukai" balti kur paakiuose buna vadinasi ne miliumai, tai ksanteliazmos (taip vadinamos poodines lipidu sankaupos po akimis, ju gali buti ir kune). o ju priezastys dazniausiai susijusios su riebalu apykaitos sutrikimais organizme (tai gali atsitikti del labai daugelio priezasciu, kepenu, inkstu, endokrininiu ligu arba neteisingos mitybos). manau, kad vaisiu rugstys siuo atveju nelabai tiks, nes greiciausiai jos paakiu odai netinkamos g.gif nors siaip tai man jos labai geras dalykas thumbup.gif pati naudoju krema-zele su vaisiu rugstimis ir del jo miliumu siek tiek sumazeja, tiesa ne taip greitai kaip noretusi smile.gif
Atsakyti
vaisių rūgštis galima naudoti ne ilgiau, kaip mėnesį. ir tai dabar po truputi jų atsisakoma, nes neaišku kokios pasekmės bus po kelių ar keliolikos metų.
o miliumus profesionali kosmetologė išims su adatėle net nepaleidusi kraujo.
Atsakyti
Vat vat, ir as ta pacia problema turejau. Pries kelis metus viena kosmetologe dave man kremo teptis, tai isnyko. Paskui vel atsirado, nuejau pas kita kosmetologe, tai ji man su adata pradurinejo. Pries puse metu pradejau naudot EVIAN veido tonika, jie vel man atsirado, meciau as ta tonika lauk, tie miliukai savaime pradingo. Taip ir nesupratau nuo ko jie atsiranda. Bet atrodo tikrai negraziai.
Atsakyti
tokie spuogiukai ir man buna atsiranda, bet as i juos nelabai kreipiu demesi, tai jie man kazkaip savaime ir isnyksta cool.gif
Atsakyti
man tie 'pasalinti' spuogiukai nebeatsinaujina, bet senieji savaime ne karto nedingo doh.gif

tai ir sumaiset vel mane, kas geriau - mechaninis ar ne-mechaninis naikinimo budas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2006 12 13, 04:36)
man tie 'pasalinti' spuogiukai nebeatsinaujina, bet senieji savaime ne karto nedingo doh.gif

tai ir sumaiset vel mane, kas geriau - mechaninis ar ne-mechaninis naikinimo budas blink.gif

Nėra geriau ar blogiau, yra tiesiog skirtingai - kievienas būdas turi savų pliusų ir minusų, o kremas ir serumas (+mikrodermabrazija), kuriuos aš naudoju yra iš Ericson Laboratoire Novacid+ serijos.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 02 09, 17:17)
Nėra geriau ar blogiau, yra tiesiog skirtingai - kievienas būdas turi savų pliusų ir minusų, o kremas ir serumas (+mikrodermabrazija), kuriuos aš naudoju yra iš Ericson Laboratoire Novacid+ serijos.

Ar galima siuo kremu tepti ir paakius, nes pas mane paakiuose tie akmenukai yra?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 02 09, 17:17)

> kur tu jo perki?

Man tai juos su adatele pries metus Siauliuose naikino. Irgi buvo apie akis. Kai kurių taip ir nelietė. Užgijo ir randų jokių neliko. rolleyes.gif
Esu tikrai įsitikinusi, kad man jų atsirado dėl virškinimo sutrikimų. Turėjau problemų su kasa, tulžim. Dar kol kas naujų neatsirado. Stengiuosi savo sveikatą prižiūrėti, nes viskas atsiliepia ant odos ir tikrai negražu tie spuogeliai. schmoll.gif
Atsakyti
o pas mus juos moliuskais vadina biggrin.gif man pazistama akiu gydytoja juos su adata isvale ir ne zymes neliko. draugei kosmetologe vale, tai taip nuvale, kad vietoj moliusku, didziausia melyne po akim liko. tai tikrai kaip cia kazkas minejo reik labai atsargiai kosmetologe rinktis.
dabar vel man ju atsirado, tik nezinau is kur. sake, kad jie vienas nuo kito issiseja kazkaip. doh.gif norejau pasidomet gal kas atrado kokia prevencine priemone pries juos? su vaisiu rugstimis zaisti nenoreciau, labai jau mane prigasdino del ju. nors velnias cia zino, vienos kosmetologes viena ciulba, kitos-kita, trecios dar kitaip. unsure.gif
Atsakyti