Viskas priklausys nuo apetito O be to dabar dar visokių "rimtų" užsiėimimų susigalvojau , gyvenimo pertvarkymo iš esmės reikia, ir kuo skubiau , nes traukinys vėluojančių nelaukia- o gyvenimas kaip tas traukinys.. O aš ir taip labai vėluoju ... Tai dabar stengiuosi energiją ties tuo daugiau koncentruoti- žinau, kad tik pradėsiu užsiimti tokiais smagiais dalykėliais kaip konditeriija- tai užliūliuos jie mane Ir amen tada rimtiems gyvenimo planams
Ką jau kalbėti apie tai, kad pradėjusi skaityti apie visas čionykštes skanybes ir grožybes, ir pati jas gaminti, tokį pilvūzą užsiauginau, kokio gyvenime neturėjau- pusseserė nepažino- sako, nu reikia priprasti prie vaizdo- net nesitiki (mat aš visad buvau išskirtinė džiūsna, o čia -prašau ). Rūbus visus pakeisti teko Tai dabar biskį susilaikyti stengiuosi
Nors temas paskaitau ir šiaip- net jei pati nerašau -tik sėdžiu čia apačioje puslapio taip tyliai:4u:
Nu tikiuosi iki veykų nedingti , ir apetito neprarasti, bet ir rimtiems planams bei figūrai perdaug nepakenkti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 10, 00:13)
Nors temas paskaitau ir šiaip- net jei pati nerašau -tik sėdžiu čia apačioje puslapio taip tyliai:4u:
Ezereli tu apacioj puslapio netupek o uzbek kartais pas mus i kepejeliu plepesius papletkavoti apie bet ka
Nu kaip fainiai kad manęs kažkas pasigedo- taip sušildė Jaučiuosi pamaloninta ,
Va šiandien užsimaniau vėl morengų- tai sugalvojau spalvotus pagaminti, su sausų gėrimų milteliais nudažyti, nes iki kauno konditerinių dažų susiveikti neprisiruošiu- nu tai kiek aš esu bandžiusi į tuos morengus ko nors dėti lično- dažų kokių ar ko spalvai suteikti- tai tiek jie man visada guminiai gaudavosi, sunkiai džiūstantys, sunkiai tirštėjantis bezė ar dar kas - tiksliau nesigaudavo jie man.
Bus velykos, norėsiu geltonų-salotinių atspalvių morenginiam ar bezė tortui- o vat su kuo bedažau, vis man tie dažai suskystina, arba nedžiūsta su jais. Kažkada turėjau skystų tų dažų, iš tūtelių maksiminių, tai ir su jais ta pati situacija- mest laug reikėjo- bo kieta guma, tik apie dantis veliasi ir neskanu. tas pats ir su šitais gėrimų milteliais. Tai dabar net bijau, kad nusipirksiu dažų, nuvarysiu į kauną dėl jų, ir su jais tas pats gausis
Va šiandien užsimaniau vėl morengų- tai sugalvojau spalvotus pagaminti, su sausų gėrimų milteliais nudažyti, nes iki kauno konditerinių dažų susiveikti neprisiruošiu- nu tai kiek aš esu bandžiusi į tuos morengus ko nors dėti lično- dažų kokių ar ko spalvai suteikti- tai tiek jie man visada guminiai gaudavosi, sunkiai džiūstantys, sunkiai tirštėjantis bezė ar dar kas - tiksliau nesigaudavo jie man.
Bus velykos, norėsiu geltonų-salotinių atspalvių morenginiam ar bezė tortui- o vat su kuo bedažau, vis man tie dažai suskystina, arba nedžiūsta su jais. Kažkada turėjau skystų tų dažų, iš tūtelių maksiminių, tai ir su jais ta pati situacija- mest laug reikėjo- bo kieta guma, tik apie dantis veliasi ir neskanu. tas pats ir su šitais gėrimų milteliais. Tai dabar net bijau, kad nusipirksiu dažų, nuvarysiu į kauną dėl jų, ir su jais tas pats gausis
Cipciuk
klausimėlis,žinau kad,ne čia,bet...
Jeigu,iš imbierinių sausainių tešlos,as,daryciau pyragą{plokštainį}su įdaru.?{tiesiog
vieną pertepčiaui ir uždengčiau antąja}
Pasidalinkite savo patirtimi.AČIŪ.
klausimėlis,žinau kad,ne čia,bet...
Jeigu,iš imbierinių sausainių tešlos,as,daryciau pyragą{plokštainį}su įdaru.?{tiesiog
vieną pertepčiaui ir uždengčiau antąja}
Pasidalinkite savo patirtimi.AČIŪ.
QUOTE(regna @ 2009 01 12, 01:11)
Cipciuk
klausimėlis,žinau kad,ne čia,bet...
Jeigu,iš imbierinių sausainių tešlos,as,daryciau pyragą{plokštainį}su įdaru.?{tiesiog
vieną pertepčiaui ir uždengčiau antąja}
Pasidalinkite savo patirtimi.AČIŪ.
klausimėlis,žinau kad,ne čia,bet...
Jeigu,iš imbierinių sausainių tešlos,as,daryciau pyragą{plokštainį}su įdaru.?{tiesiog
vieną pertepčiaui ir uždengčiau antąja}
Pasidalinkite savo patirtimi.AČIŪ.
Nori tikėk , nori ne , bet aš niekada dar nekepiau su imbieru jokių sausainių , net skonio nežinau ......bet jei ta tešle tinkama pyragui , tai tik pagal savo skonį susigalvok įdarą .....( kaži , kas dera su juo ??? ).
Cipciuk, :4u:esate nuostabus žmogutis.
Aš,galvoju ,iki pyrago ruošimo,turėsiu jau šviežių imbiero cukatų+kiaušinis+sutrintas bananas,puikiai tiks tai masei {įdarui}patarkite.
Aš,galvoju ,iki pyrago ruošimo,turėsiu jau šviežių imbiero cukatų+kiaušinis+sutrintas bananas,puikiai tiks tai masei {įdarui}patarkite.
QUOTE(regna @ 2009 01 12, 21:34)
Cipciuk, :4u:esate nuostabus žmogutis.
Aš,galvoju ,iki pyrago ruošimo,turėsiu jau šviežių imbiero cukatų+kiaušinis+sutrintas bananas,puikiai tiks tai masei {įdarui}patarkite.
Aš,galvoju ,iki pyrago ruošimo,turėsiu jau šviežių imbiero cukatų+kiaušinis+sutrintas bananas,puikiai tiks tai masei {įdarui}patarkite.
Bus labai švelnus ir aromatingas idaras .....gabalėlio norėčiau .....būtinai informuok kaip gavosi , reikia testi atradimą
dariau pagal sonatinos rezepta. labai liux ir super paprastai. kiek kartu kepiau- visada iseina traskus ir tokie kokie turi buti.
net keista kai perskaichius tema kai kurioms neiseina
QUOTE(Babetta @ 2009 03 04, 11:16)
dariau pagal sonatinos rezepta. labai liux ir super paprastai. kiek kartu kepiau- visada iseina traskus ir tokie kokie turi buti.
net keista kai perskaichius tema kai kurioms neiseina
Sakykit prasom...
Pagal Sonatina morengai be sirupo...ir atrodo daug paprasciau viskas darosi.. Tai koks skirtumas su sirupu ar tik su cukrum plakti baltymai? O tokiu beze be sirupo galima puosti tortus? ar toks nesilaikytu ir tik morengiukai gaunasi is jo?..
Aha pagalvojau nekaitinto nenoreciau bezo valgyti...
as kepu- man kazkaip iprastai- na pradejau teip ir sirupo dar nebandziau. vakar reikejo pasidaryti svechiams- bijojau experimentuoti. tik vietoj cukraus kaip ji raso- pasidariau cukraus pudra.