Išbandžiau morengus džiovinti ne orkaitėje, o prie elektrinio šildytuvo-vėjelio- gavosi liuks

Ir gana greitai, ir trapūs, ir be rizikos kad sudegs/paruduos, ir kadangi kambary šalta, mes ir taip jungiame tą pečiuką-vėjelį, tai susitaupė elektra, nes orkaitės papildomai jungti nereikėjo. Labai stori morengai taip turbūt sunkiau gautųsi, bet aš gaminau varškės apkepą, ir sugalvojau viršų morengais apkepti, tai aptepiau bezė sluoksniu gana storu, pašiaušiau jį šaukštu, kad būtų gražiais kalneliais, ir pavertusi skardą su apteptu apkepu , atrėmiau į spintos duris, o elektrinį šildytuvą-vėjelį pastačiau priešais , taip labai arti-gavosi tokie labai traškūs morengai ant apkepo, ir šviežumo įspūdis didesnis man, nei kepan orkeitėje, nes tokie traškūs, bet ne kieti kaip plastmasiniai, o lengvi.