i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(Nova @ 2010 03 05, 16:21)
Kepu juos iki 120º C įkaitintoje orkaitėje 1 val - nei ilgiau, nei trumpiau. Viskas gaunasi super.
aciu tik dabar pamaciua atsakyma
ziuriu vasara nelabai kas morengus kepa
Sveikos,
Reikia patarimų. Bandžiau iškepti didelį morengo gabalą ir nepavyko. Žodžiu man reikia iškepti 20 cm skersmens ir 15 cm aukščio morengą. Kepiau pagal tokias proporcijas: pusė litro baltymų ir 750 g. cukraus (patyrusi gaspadinė pasakė), bet morengas gavosi tuščiaviduris, vietomis tąsus. O man reikėtų, kad gautųsi kietas, traškus, tirpus ir t.t. gal turite praktikos ir patarimų, kaip iškepti didelį gabalą morengo? Ačiū iš anksto
Reikia patarimų. Bandžiau iškepti didelį morengo gabalą ir nepavyko. Žodžiu man reikia iškepti 20 cm skersmens ir 15 cm aukščio morengą. Kepiau pagal tokias proporcijas: pusė litro baltymų ir 750 g. cukraus (patyrusi gaspadinė pasakė), bet morengas gavosi tuščiaviduris, vietomis tąsus. O man reikėtų, kad gautųsi kietas, traškus, tirpus ir t.t. gal turite praktikos ir patarimų, kaip iškepti didelį gabalą morengo? Ačiū iš anksto
QUOTE(Cipciukas @ 2008 09 04, 21:02)
fantastiskai atrodantys morengai
QUOTE(Nova @ 2009 12 05, 23:05)
As kepiau morengiukus pirma karta, ir labai sekmingai Viskas daug paprasciau, nei atrode Visas aprasymas mano blog'e stai cia:
http://aj-receptai.b...u-sokoladu.html
O cia mano morengai
http://aj-receptai.b...u-sokoladu.html
O cia mano morengai
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 02, 00:03)
Mergaites, kepiau ir as cia kazkada morengus, nes dariau kazka ir liko baltymu, grietineles ir sokolado turejau, tai morengus iskepiau.. Va:
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 05, 00:04)
FANTASTIKA kazkokia Tiesa pasakius, pirmakart morengu paragavau pries savaite, kelioneje... ir dabar tiesiog alpstu del sio tirpstancio burnoje stebuklo Nusipirkau vakar maximoj, bet skonis toks vidutiniskas, tai bandysiu gaminti pati. Tokiu nuotrauku prisiziurejus, nezinau, kaip tas ilgas dziovinimo valandas reikes islaukti....
QUOTE(karstakosyte @ 2010 11 16, 14:26)
Tokiu nuotrauku prisiziurejus, nezinau, kaip tas ilgas dziovinimo valandas reikes islaukti....
As tai is tikro nelabai suprantu, kam kai kurios laiko po 5 h. orkaiteje morengus As juos kepu labai daznai. Valanda - ir gatavi. Gal ilgai juos kepant jie kitokie buna? Nors maniskiai tai man morengai kaip morengai - nieko netruksta.
QUOTE(ramintas @ 2010 11 16, 16:22)
Nova, o jie nebuna guminiai? Kokia temperatura laikote?
Viduje turi omeny? Jei taip, tai siek tiek minkstumo/"gumiskumo" yra (labai nedaug), bet man tai ir yra tikras moregas, kai virsus traskus, o viduje minkstumo lieka. Bet ne visiskai kose.
Kepu 120 C viena valanda. Kartais net trumpiau, jei buna maziukai. Matau, kad ima ruduoti lengvai, ir traukiu.
Megstu morengus Ka tik idejau kepti,ziuresim kas sikart gausis ;D
Mergingos, gal patartumėt.
Išplaku baltymus be cukraus, viskas gaunasi super, bet palaipsniui sudėjus cukrų, masė gaunasi ne standi, o kaip glajus.
Ką ne taip darau?
Net mikseris užkaista.
Išplaku baltymus be cukraus, viskas gaunasi super, bet palaipsniui sudėjus cukrų, masė gaunasi ne standi, o kaip glajus.
Ką ne taip darau?
Net mikseris užkaista.
QUOTE(Kozete @ 2010 11 23, 16:00)
Mergingos, gal patartumėt.
Išplaku baltymus be cukraus, viskas gaunasi super, bet palaipsniui sudėjus cukrų, masė gaunasi ne standi, o kaip glajus.
Ką ne taip darau?
Net mikseris užkaista.
Išplaku baltymus be cukraus, viskas gaunasi super, bet palaipsniui sudėjus cukrų, masė gaunasi ne standi, o kaip glajus.
Ką ne taip darau?
Net mikseris užkaista.
O kuriuo momentu jus pradedat berti cukru?
Kozete, as zinok sumetu i mixeri viska is karto (tiksliau i kombaina varau - ijungiu ir laukiu) ir dedu ne cukru- o man su cukraus pudra patogiau daryti