QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 09:21)
Bandziau as vakar irgi morengus dziovint. Issiplake rodos neblogai, nors gal ir galejau dar siek tiek paplakt, nes siek tiek issileido dziovinant. na bet issileido nedaug, tai daug plakimo tikrai netruko. Mane labiau sudomino, kodel man parudavo jie. nera visai rudi, bet tokie gelsvoki. Ir tokios spalvos jie jau dziovinimo pradzioj pasidare ir daugiau nerudavo. Gal bloga orkaites funkcija pasirinkau
Ar turit kas kokiu minciu?
paruduoja kaip per aukšta temp ir manau nedaplakta masė buvo. Aš morengus darau mažiukus, vieno kasnio ir džiovinu apie 2 val.
Indai turi būti sausi, jei šiek tiek drėgmės - morengai nesigaus

Visada plaku su paprastu mikseriu, panašiu kur Babetta foto įdėjo ir gaunas

Plaku iš karto visus baltymus (4 ), paplakus ir suputojus, tiksliau jau daug baltų putų, po truputį beriu cukraus pudrą. Apvertus indą, baltymai turi nepajudėti iš vietos, tada tikrai jau drąsiai galima kepti morengus
Pas ką senos orkaitės - kepkit pravėrusios dureles.