Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(ingauk @ 2011 08 03, 08:06)
nu niekada nera butina dovanot pinigus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  cia jau kaop noras yra ir galimybes sakyciau smile.gif

Ir mes sprendziam dovanos dilema - teveliai pageidavo pinigu, bet mazyliams tie pinigai juk visai neidomu. Gal deti kazkiek pinigu ir koki zaisla vaikui? g.gif Jei taip, tai kiek tu pinigeliu deti pridera bunant paprastais sveciais?
Atsakyti
mergaites kur ir kokias perkate dezutes pirmam iskritusiam dantukui

aciuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 08 13, 15:21)
sveikos, man tai iskilo toks klausimelis:
kaip ten del ruzavos ir melsvos spalvytes krikstynose, ar jos butinos ir kur?
Papildyta:
vat radau diskusijoj tik nesuprantu kur ten kas zydra ar ruzava, kur vissa tai turi buti? ar butina?

o man pardaveja,pardavusi krikstorubelius,pasakojo,kaip krikstijo mergyte,aprengta su rozines spalvos akcentais,tai kunigas neprieme... g.gif
manau geriausia krikstyti aprengus baltai,tada bet kokiu atveju bus gerai smile.gif
Atsakyti
Kaip keista g.gif Cia jau nuo kunigo priklauso, nes neperseniausiai butent su roziniais akcentais aprengta draugu dukryte pakrikstijom be jokiu problemu
Atsakyti
planuojam krikstytis kita savaite tai butent kunigo klausiau ar butinai baltai aprenkti,sake ne,kaip norite norite melynai ar raudonai nesvarbu
o man toks klausimelis ar gali vaikui buti tik kuma ar butinas kuminas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLINTA: 25 rugpjūčio 2011 - 15:13
mes si savaitgali dalyvausim krikstynose, kur bus tik kuma smile.gif siais laikais sako, kad uztenka tik vieno
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 08 01, 11:43)
as norfoj pirkau "kolumbo"o seip,kur ieskojau niekur neradau,ju jau nebegamina su blizguciu manau...
as dali saldainiu dariau tu "kolumbo",bet norejosi ir kitokiu,todel karpiausi is balto kepimo popieriaus,o tada jau vyniojau i savo darytus saldainiu popierelius.buvo gerai,neistirpo ir neatsirado jokiu demiu.aisku ilgiau uztrukau,bet buvo verta smile.gif pritrukau tu saldainiu,nes visi labai jau norejo:) smile.gif

maksimos saldainiai turiv diuj blizgutį tą, tokie spalvoti jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 24, 20:28)
Kaip keista  g.gif  Cia jau nuo kunigo priklauso, nes neperseniausiai butent su roziniais akcentais aprengta draugu dukryte pakrikstijom be jokiu problemu

beabejo,viskas nuo kunigo priklauso smile.gif
QUOTE(JOLINTA @ 2011 08 25, 16:12)
planuojam krikstytis kita savaite tai butent kunigo klausiau ar butinai baltai aprenkti,sake ne,kaip norite norite melynai ar raudonai nesvarbu

cia kaip pas ka papuoli,vieni leidzia kiti ne...todel sunku ka ir patarti... 4u.gif
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 26, 13:16)
maksimos saldainiai turiv diuj blizgutį tą, tokie spalvoti jie  mirksiukas.gif

gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 08 25, 16:12)

Mano sunu krikstys tik kuma. Nes geriau joks, nei bet koks smile.gif Uztat kuma super duper gera tures biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ir as noriu prisijungti prie jusu su klausimu,kas turi aprenkti vaika tevai ar podziai?
Atsakyti
Sveikos, ka geriau dovanoti berniukui nuo krikstateviu, kai is karto dvi progos- metuku jubiliejus ir krikstynos? ax.gif kumas nelabai susigaudo, nes uzsienietis ir be to- kunigas.
Atsakyti
Būsiu krikšto mama, žinau, kad man reikės aprengti vaikelį ryte. Svečių bus nedaug, tik tėvai, senelia ir krikšto tėvai. Taip pat dar galvoju kokius nors gražius žodžius pasakyti ir aišku, dovanėlę padovanosiu. Ar dar ko nors reikia? blush2.gif
Atsakyti