Neprisimenu kurioje temoje kazkas minejo, kad krikstynoms dare medi su ziedais, o ant ziedu buvo parasytos uzduotys ir issitraukes svecias turejo atlikti atitinkama uzduoti. Tai jeigu uzklystu mamyte, kuri apie tai rase, gal galetu pasakyti, kokios uzduotys ju krikstynose buvo, nes kazkaip pritrukom, nebesugalvojam jau daugiau ju...
sveikos,
gal žinote kur Kaune ieškoti maišelių muilui, kruopoms.. Reikia skubiai.
atsiprašau, dėl laiko stokos temos neskaičiau, gal jau buvo atsakymas..
Sveikos Brangiosios.. aš su tokiu reikaliuku noriu išgirsti jūsų nuomone,ir gal galėsit man padėti.. planuojam mūsų mažosios krikštynas,bet va su krikšto teveliais bėda mums.. Krikšto mamytė yra jau seniai.. Bet va dėl krikšto tėčio kaip? Ir čia dar ne didžiausia bėda.. Aš esu dar nepakrikštinta ir norėjau jūsų paklausti.. Gal jūs žinote,ar per krikštynas,mano Krikšto tetis gali būti ir mano dukreles krikštatėvis? labai būčiau dėkinga už jūsų nuomones.. .... Ir dar noriu paklausti,ar man taip pat reikia baltai renktis,ir dėtis apsiaustą,ar nebutinai..?
Manau geriausia butu nueiti i kokia sirdziai miela baznycia (pvz. kur planuojat krikstytis) ir tiesiog pasikalbeti su kunigu Juk jie papsrasti zmones, viska paaiskins ir bus ramu jums ant sirdeles Tikrai niekas neisvaris, juk norit ir pati pasikrikstyti, o tai tai didele svente katalikams. Jai esate Vilniuje, tai galiu patarti nueiti i Bernardinu baznycia, jie labai siltai priema visus. O kriksto rubas (baltas rubas) reikalingas visiems, nes tai vienas svarbiausiu kriksto atributu, net ir suaugusiam. Ir nematau priezasties kodel jusu busimas kriksto tetis negaletu tapti ir jusu mazosios kriksto teciu (tiesa nezinau ar reikalinas suaugusiam zmogui kriksto tetis , tad nenoriu suklaidinti )
Megi as is Kauno ačiū tau..Lutė ačiū labai u- nuoroda
QUOTE(ladyy @ 2011 07 17, 23:19)
Sveikos Brangiosios.. aš su tokiu reikaliuku noriu išgirsti jūsų nuomone,ir gal galėsit man padėti.. planuojam mūsų mažosios krikštynas,bet va su krikšto teveliais bėda mums.. Krikšto mamytė yra jau seniai.. Bet va dėl krikšto tėčio kaip? Ir čia dar ne didžiausia bėda.. Aš esu dar nepakrikštinta ir norėjau jūsų paklausti.. Gal jūs žinote,ar per krikštynas,mano Krikšto tetis gali būti ir mano dukreles krikštatėvis? labai būčiau dėkinga už jūsų nuomones.. .... Ir dar noriu paklausti,ar man taip pat reikia baltai renktis,ir dėtis apsiaustą,ar nebutinai..?
Nebūtinai jums baltai rengtis Bet aš asmeniškai rengčiausi baltai
O dėl krikšto tėčio, tikrai gali būti tas pats.
QUOTE(Santuri2 @ 2011 07 15, 11:27)
sveikos,
jei dar ne per velu tai kanto g. priesais pasta centrini yra parduotue viskas kristynoms !
QUOTE(Grafaite @ 2011 07 20, 09:35)
jei dar ne per velu tai kanto g. priesais pasta centrini yra parduotue viskas kristynoms !
Aš jau kažkada rašiau kad lininių maišelių yra parduotuvėj Viskas krikštui
Gal kas žinote kur Kaune galima nusipirkti knygą-albumą "Mano krikštynos" ?
QUOTE(Mistake @ 2011 07 25, 11:28)
Gal kas žinote kur Kaune galima nusipirkti knygą-albumą "Mano krikštynos" ?
Ir gal žinote ar joje visi puslapiai su irasais ar yra tokiu, kur vien tik nuotraukos klijuojasi?
gal matet kur yra pirkti saldainiu kad butu blizgutis niekur nerandu noriu saldainius pervynioti.
Atsiprasau uz gal kavaila klausimeli. Bet sonokai buvau susidurusi su krikstynom. Todel iskilo klausimas,ar vis dar butina dovanoti ka nors sidabrinio ? Nes ruosiuosi daryti kriksto dezute. Ar neuzteks jos ?