Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(saulyteee @ 2011 05 14, 10:19)
mum instruktaže prieš krikštą pasakė  - jog negalima su petnešom suknelių, kadangi aš jau turėjau tokią suknelę, tai tiesiog bažnyčioje užsidėjau skraistę. O  išėjusi iš bažnyčios buvau be jos mirksiukas.gif

ir as pagalvojau, kad reikia isigyti megztuka ar svarkeli prie tos sukneles ir bus thumbup.gif

QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 10:29)
drinks_cheers.gif Manau, kad skraistes ar trumpi svarkeliai tokiais atvejais - tikras issigelbejimas, nors kazin, ar kunigelis isvytu, jei neprisidenge pecius butume  biggrin.gif O man dilema: jau turiu viena suknele nusipirkus, bet vakar pamaciau dar viena, kuri labiau tiktu tai progai ir susimeciau, ar pirkt ja, ar ne  doh.gif Vat tikra skudurine Onute as  verysad.gif

jei apsivilksi suknele dar kur nors, tai pirk. As nemegstu prikti vienam uzsidejimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 12:29)
drinks_cheers.gif Manau, kad skraistes ar trumpi svarkeliai tokiais atvejais - tikras issigelbejimas, nors kazin, ar kunigelis isvytu, jei neprisidenge pecius butume  biggrin.gif O man dilema: jau turiu viena suknele nusipirkus, bet vakar pamaciau dar viena, kuri labiau tiktu tai progai ir susimeciau, ar pirkt ja, ar ne  doh.gif Vat tikra skudurine Onute as  verysad.gif

drinks_cheers.gif buvo pora mamayčių ir neprisidengusių, bet nieks nieko nesakė 4u.gif
ir dar mum sakė, kad jokių sijonų/suknių aukščiau kelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 14, 17:45)
drinks_cheers.gif buvo pora mamayčių ir neprisidengusių, bet nieks nieko nesakė 4u.gif

blink.gif doh.gif lotuliukas.gif tai ka sakytu tokioms mamytems arba krikstamotems, kurios sukneles ar sijonus rengiasi ne tik kad auksciau keliu, bet vos zemiau uzpakalio? lotuliukas.gif skaiciau apie toki atveji, bet kunigas tikrai neisvijo smile.gif mano suknele irgi bus vos auksciau keliu ir ka - negi man dabar ieskot zeme sluojancio sijono? hihihi.gif nors siaip ir tokie man patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 14, 17:45)

Tai cia tam, kad klebonelio negundytu tongue.gif biggrin.gif
O siaip tai visur ir visada reik jausti ribas ir supratima kur ir kokiais drabuziais vilketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 05 14, 19:13)
Tai cia tam, kad klebonelio negundytu  tongue.gif  biggrin.gif
O siaip tai visur ir visada reik jausti ribas ir supratima kur ir kokiais drabuziais vilketi  4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Tas tai taip, bet nereikia pamirst, kad siais laikais viskas liberaleja ir nereikia kalt prie kryziu moteru, kurios siek tiek atidengia kuno mirksiukas.gif Aisku, nereikia i tokia vieta eit su mikro sijonais ir maxi dekoltem, bet sukneles ant petneseliu ar sijonas virs keliu tikrai ne nuodeme rolleyes.gif Sutinku su Jumis, kad visur turi but supratimas ir saikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
net nežinau kur čia klaust gal čia tiks ax.gif
tik pradedu planuot mažylės krikštynas.

1) ar darot pačios laikraštukus, jai taip kaip, kas ten rašosi .....
2) saldainiams popieriukai ar darot pačios tai kaip, na formatas... popierius ,
3) pasižadėjimus, kokie yra pažadai blush2.gif
4)krikštatėvių diplomas, kas ten rašosi ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pakvietė būti krikšto tėvais, tai rūpestėlio turim dabar biggrin.gif Atsiprašau jei klausimas kartojasi, prisipažinsiu, neskaičiau visos temos blush2.gif
Tai va, nupirkom sidabrinę soskytę, norėčiau išgraviruoti, tik nežinau ką ant jos rašyti? Krikštasūnio vardą? Krikštynų datą?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 05 14, 16:57)

3) pasižadėjimus, kokie yra pažadai  blush2.gif
4)krikštatėvių diplomas, kas ten rašosi  ax.gif

gal pasirodys nemandagu, bet man jau yra "nuvalkioti" tie pasizadejimai ir diplomai...pagalvokit kur jie des juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 05 14, 19:13)
Tai cia tam, kad klebonelio negundytu  tongue.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Mum irgi sakė dėl tų sijonų ir petnešėlių, ir pasakė, kad nepamirškit jog visada vienas vyras stovi prieš jus biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2011 05 14, 19:57)
net nežinau kur čia klaust gal čia tiks  ax.gif
tik pradedu planuot mažylės krikštynas.

1) ar darot pačios laikraštukus, jai taip kaip, kas ten rašosi .....
2) saldainiams popieriukai ar darot pačios tai kaip, na formatas... popierius ,
3) pasižadėjimus, kokie yra pažadai  blush2.gif
4)krikštatėvių diplomas, kas ten rašosi  ax.gif

siūlau nepatingėti perskaityti kelias temas ir viską sužinosit
Atsakyti
sveikos, nezinau, ar as cia i tema paklausiu, bet ieskau, akd galetu padaryti kirksto dezute (is medzio) krikstynoms su vaikucio foto?

gal kas galite patarti, kur ieskoti, aciukas
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 05 15, 22:49)
sveikos, nezinau, ar as cia i tema paklausiu, bet ieskau, akd galetu padaryti kirksto dezute (is medzio) krikstynoms su vaikucio foto?

Kam ta dėžutė? g.gif ax.gif

Mamos, patarkit 4u.gif
Planavom dukrytę krikštyti per metukų gimtadienį (t.y. rugsėjo gale), bet bijome, kad orai jau bus nekokie, tad gal vasaros pabaigoje organizuosimės...
Klausimėlis būtų toks - kokias sukneles vasarai renkatės savo mažylėms? Man labai patinka megztos moherinės, bet vasarą turbūt karšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 16, 16:32)
Kam ta dėžutė? g.gif  ax.gif

Mamos, patarkit 4u.gif
Planavom dukrytę krikštyti per metukų gimtadienį (t.y. rugsėjo gale), bet bijome, kad orai jau bus nekokie, tad gal vasaros pabaigoje organizuosimės...
Klausimėlis būtų toks - kokias sukneles vasarai renkatės savo mažylėms? Man labai patinka megztos moherinės, bet vasarą turbūt karšta g.gif

Mes krikstysim birzeli, nusipirkom linini kostiumeli, jei bus salta, po apacia aprengsiu kazka balto wink.gif

O man zinokit kuo toliau, tuo baisiau... doh.gif Pas mus bus labai nedaug zmoniu, tik seneliai, kriksto tevai ir fotografas su seima. Ir man toks galvosukis, ar reikia kazkokiu dovaneliu - kazkam? Kokiu reikia, jeigu reikia doh.gif
Atsakyti