Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(elfa555 @ 2011 05 04, 21:03)
Aišku renkite, taip perduosite savo krikšto drabužį kitai kartai. Dėl brolio apsiaustėlio broliui ar sesei tai man kunigas kursų prieš krikštynas metu taip pasakė: galite krikštyti su tuo pačiu krikšto drabužiu, bet jei vaikai užaugę norės turėti savo krikšto drabužį tai kaip jūs jį jiems padalinsite? pusiau juk neperplėšite.

as irgi sutinku, kad tuo paciu drabuzeliu rengti thumbup.gif O del pasidalinimo problemu nebus, jei savus vaikus krikstys skirtingu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu. Kaip uzsakote banketa? Kokius patiekalus ir kiek? Kaip skaiciuoti uzkandzius? Juos vistiek des kazkaip didelem lekstem, ne porcijom. Uztenka imti bendrai zmogui saltas uzkandis + karstas?
Atsakyti
Noreciau kad kas man skubiai pasakytu, nes nebezinau kaip yra is tikro.. g.gif

Vyro brolio seima turi dvi dukrytes, MB krikstijo vyresniaja kartu su brolio zmonos seserim, o sia vasara sumaste kad reikia kristyti jau ir jaunesniaja, tai dabar kriksto tevu vel kviecia MB (antrai dukrytei) ir jau mane.
Tai ar gali MB buti kriksto tevu abieju mergaiciu?
Man katik mano tetis papriestaravo, kad taip negalima, kad tegu ieskosi naujo kriksto tevo.
Tai nebesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 05 06, 19:04)
Noreciau kad kas man skubiai pasakytu, nes nebezinau kaip yra is tikro..  g.gif

Vyro brolio seima turi dvi dukrytes, MB krikstijo vyresniaja kartu su  brolio zmonos seserim, o sia vasara sumaste kad reikia kristyti jau ir jaunesniaja, tai dabar kriksto tevu vel kviecia MB (antrai dukrytei) ir jau mane.
Man katik mano tetis papriestaravo, kad taip negalima, kad tegu ieskosi naujo kriksto tevo.
Tai nebesuprantu...  g.gif

Nepergyvenkit, gali 4u.gif
Atsakyti
Tikra gali mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 05 06, 18:04)
Noreciau kad kas man skubiai pasakytu, nes nebezinau kaip yra is tikro..  g.gif

Vyro brolio seima turi dvi dukrytes, MB krikstijo vyresniaja kartu su  brolio zmonos seserim, o sia vasara sumaste kad reikia kristyti jau ir jaunesniaja, tai dabar kriksto tevu vel kviecia MB (antrai dukrytei) ir jau mane.
Tai nebesuprantu...  g.gif

4u.gif gali, gali 4u.gif
Atsakyti
O kaip jus, mamos, rengsites per kriksynas? As turiu suknele ant petneseliu, mama pamokslauja, kad per atvira sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 09, 18:15)
O kaip jus, mamos, rengsites per kriksynas? As turiu suknele ant petneseliu, mama pamokslauja, kad per atvira sad.gif

Vis pasiskaitineju krikstynu temutes, tai pasakysiu ir savo nuomone - kaip norit, taip ir renkites, niekas negali uzdraust vieno ar kito rubo smile.gif Mamai galit primint, kad kai kurios jaunosios eidamos i baznycia sukneles ne tik kad be petneseliu, bet ir permatomas rengiasi ir nieko, kunigai neisveja mirksiukas.gif As pati per krikstynas planuoju buti su surisama uz kaklo suknele, bet baznycioj vilkesiu trumputi bolero, kad nekraupinciau moteriskiu plika nugara smile.gif o ir paciai jaukiau bus, manau smile.gif ir, manau, ne viena mama ar kriksto mama rengiasi panasias sukneles, taip kad neimkit i galva mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausima: gal yra krikstijusiu vytauto baznycioj? Gal galetumete pasakyti kokia ten jau pacios ceremonijos tvarka? Nes siuo metu gyvenam ne kaune ir nebuvo galimybes nueiti i tas paskaiteles. Is anksto dekuj kas atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 09, 18:15)

mum instruktaže prieš krikštą pasakė - jog negalima su petnešom suknelių, kadangi aš jau turėjau tokią suknelę, tai tiesiog bažnyčioje užsidėjau skraistę. O išėjusi iš bažnyčios buvau be jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 14, 12:19)
mum instruktaže prieš krikštą pasakė  - jog negalima su petnešom suknelių, kadangi aš jau turėjau tokią suknelę, tai tiesiog bažnyčioje užsidėjau skraistę. O  išėjusi iš bažnyčios buvau be jos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Manau, kad skraistes ar trumpi svarkeliai tokiais atvejais - tikras issigelbejimas, nors kazin, ar kunigelis isvytu, jei neprisidenge pecius butume biggrin.gif O man dilema: jau turiu viena suknele nusipirkus, bet vakar pamaciau dar viena, kuri labiau tiktu tai progai ir susimeciau, ar pirkt ja, ar ne doh.gif Vat tikra skudurine Onute as verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 14 gegužės 2011 - 11:29