Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

Hm, kad butu taip paprasta del tu krikstynu derint kai as esu LAzdijuose, o kunigas Siauliuose doh.gif tikiuos viskas bus tvarkoj... smile.gif
Atsakyti
sveikos,pasiulikite ka dovanoti mociutem ir seneliams bei kriksto teveliam dovanu krisktynu proga? ir jai gale imeskite nuoruodas kas ka daro smile.gif
Atsakyti
sveikutės,

mes močiutėms dovanojom degintus šaukštus su užrašiukais:
pasieškok čia SM ,,linike"

seneliams po pasakų knygą su tokiais storastikliais akiniais lotuliukas.gif , kad ,,įskaitytų" pasakas

krikšto tėvams degintą taupyklėlę ir siuvinėtus rankšluosčius: erikae labai gražiai siuvinėja

visas montuotojas, bei darbelių kūrėjas susiradau pati čia per SM pati, o nuorodų neišsisaugojau...
Papildyta:
QUOTE(egita_25 @ 2010 09 05, 20:02)
kumos, koki kalba sakete gryzus is baznycios prie stalo? sunkaii man su kalbom, o reiks kazka pasakyti  g.gif

mūs kūma per visas krikštynas nepratarė nė žodžio, na ta prasme viešai atsisojus... perskaitė dar prieš sėdant už talo atviruką su šimtus kartū besikartojančiais žodžiais ir viskas... krikšto tėtis,man liepus pristatė krikšto liudijimą... ir vsio... toliau žmonės linksminosi, atsipalaidavo, o aš viena ,,ariau"... dar biskiuką viena draugė padėjo- paduot, padalint, atnešt, nunešt...

o kai pati buvau kūma, tuoj paieškosiu , ką sakiau...:

palaikiau virš stalo, kad gyvenimas būtų dosnus, sotus, kaip vaišių stalas, pristačiau dovanėlę - sodabrinį šaukštelį ir papasakojau apie sidabro svarbą, paskui paskaičiau atviruką ir viskas.. ai, dar pristačiau krikšto liudijimą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 10 rugsėjo 2010 - 00:05
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 09 09, 22:26)
sveikos,pasiulikite ka dovanoti mociutem ir seneliams bei kriksto teveliam dovanu krisktynu proga? ir jai gale imeskite nuoruodas kas ka daro smile.gif

mes mociutem medinius saukstus dovanojome, seneliams "raminamuju lasu"- midaus graziuose buteliukuose, o kriksto teveliams puodelius su krikstukes foto ir iremintus isakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2004 06 06, 19:09)
Mamytes kur jus??? wink.gif  Laukiame informacijos biggrin.gif

Kiek žinau, problemų gali kilti, nors teisios ir tos, kurios sako, jog viskas nuo kunigo priklauso. Tikrai svarbu, jog išrinktieji krikšto tėveliai būtų priėmę krikštą smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,turiu bedele mano mergytei 4 metukai jau bus o ji dar nepakrikstita,problema ta kad nerandame kriksto teveliu g.gif ,ir dar viena problema as su vyru issiskyrus gyvenu su kitu draugu kaip man pasielgti ar vaiko tevas turi butinai dalyvauti schmoll.gif ,argali dabartini8s draugas ?nezinau ka daryti patarkite prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxuteee @ 2010 12 19, 15:14)
sveikos mamytes,turiu bedele mano mergytei 4 metukai jau bus o ji dar nepakrikstita,problema ta kad nerandame  kriksto teveliu g.gif ,ir dar viena problema as su vyru issiskyrus gyvenu su kitu draugu kaip man pasielgti ar vaiko tevas turi butinai dalyvauti schmoll.gif ,argali dabartini8s draugas ?nezinau ka daryti patarkite prasau verysad.gif

cia jau tik jums srest, ar turi tevas dalyvaut ar ne, tik jus zinote, kokie jusu santykiai smile.gif As pakviesciau butinai vaiko teveli, jeigu jis po skirybu bendrautu su vaiku ir butu viskas normaliai, na jeigu karas ir vyras nebevndrautu su vaiku visiskai - tai ir nekviesciau.
bet cia mano nuomone, Jus pati turite nusprest kaip geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,na manes ateityje irgi lauke krikstynos ir noriu paklausti kokia jusu nuomone apie saldainius su vaiko nuotraukyte? Na man tai atrodo labai miela,bet kazkaip pagalvoji kad tie saldainiai suvalgomi o tos vaikucio nuotraukos siuksliadezej metosi tai irgi kazkaip keista.Ar tai tik siuvenyrinis dalykas kaip prisiminimas,lauktuve sveciams?Bukite geros patarkit nes radau tikrai graziu saldainiu popiereliu variantu. 4u.gif
Atsakyti
Labas. noreciau dukryte krikstyt vienuolyne.. Ir kad pakrikstytu vienuolis, o ne kunigas. Ar zinot ka nors apie tai? Ar imanomi tokie dalykai ?
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 27, 19:15)
Labas. noreciau dukryte krikstyt vienuolyne.. Ir kad pakrikstytu vienuolis, o ne kunigas. Ar zinot ka nors apie tai? Ar imanomi tokie dalykai ?

Taip imanoma. Bet galiu pasakyti tik apie Vilniaus miesta kur galima pakrikstyti vaikiuka bernardinu vienuolyne ten ir krikstyna vienuoliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 12 27, 23:14)
Taip imanoma. Bet galiu pasakyti tik apie Vilniaus miesta kur galima pakrikstyti vaikiuka bernardinu vienuolyne ten ir krikstyna vienuoliai.  mirksiukas.gif

gal kas is jusu artimuju ten krikstyjo vaikeli? smile.gif kur galeciau gaut smulkesnes info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 02, 23:04)
gal kas is jusu artimuju ten krikstyjo vaikeli? smile.gif kur galeciau gaut smulkesnes info  blush2.gif

Musu draugu kur ir mes dalyvavome paciame kriskste tai maciau mirksiukas.gif
Atsakyti