Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(InesaP @ 2009 08 19, 22:32)
sveikos 4u.gif
noriu pasidometi ar yra koks amziaus cenzas krikstateviams g.gif  as galvojau imti savo 13mete sesery, bet drauge sake kad tik nuo 16 galima. gal kas tiksliau zino? unsure.gif

Mano dukrytes kriksto mama bus dukterecia 13m,o kriksto tevelis sunenas 15m,vienoje baznycioje neleido,tai radome baznycia kur leido be problemu,kiekviena baznycia turi savo nerasytas taisykles smile.gif
Atsakyti
pas mus reikejo ateiti tik viena diena, t.y., isklausyti tik viena paskaitele. be to niekas nieko nezymejo, kas dalyvavo, ir rastisko nereikejo gauti... cia Vilniuje, Žveryno baznycioje biggrin.gif p.s citata dingo, cia atsakymas benomamai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo same: 30 rugpjūčio 2009 - 16:35
Labutis , norejau paklausti , gal kas zinote ar galima antra vaika krikstyti su pirmojo kriksto skraiste?
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 09 07, 11:08)
Labutis , norejau paklausti , gal kas zinote ar galima antra vaika krikstyti su pirmojo kriksto skraiste?

ne tik galima, bet ir , pasak prietarų rekomenduotina, nes abu vaikai tarpusavy gerai sutars.aš savo abu vaikučius krikštijau ne tik su ta pačia skraiste, bet ir su tais pačiais rūbeliais, aišku, nemanau, kad čia rūbų nuopelnas, bet sutaria- fantastiškai, va, dabar gimė dar viena dukrytė, tai noriu kuo greičiau ir ją pakrikštyt , kad nespėtų išaugt tų rūbelių ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2009 09 07, 12:32)
ne tik galima, bet ir , pasak prietarų rekomenduotina, nes abu vaikai tarpusavy gerai sutars.aš savo abu vaikučius krikštijau ne tik su ta pačia skraiste, bet ir su tais pačiais rūbeliais, aišku, nemanau, kad čia rūbų nuopelnas, bet sutaria- fantastiškai, va, dabar gimė dar viena dukrytė, tai noriu kuo greičiau ir ją pakrikštyt , kad nespėtų išaugt tų rūbelių ax.gif  blush2.gif

o seneliai nesutinka jie sako kad po mirties abu vaikai ziauriai pyksis
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 09 07, 11:44)
o seneliai nesutinka jie sako kad po mirties abu vaikai ziauriai pyksis

kaip po mirties? ta prasme anam pasauly? šito nebuvau girdėjus ax.gif
Atsakyti
Gal po senelių mirties ? g.gif
negirdėtas dalykas schmoll.gif
Atsakyti
Turiu klausyma 4u.gif
Savo sesers dukrai esu kriksto mama. Ar sese gali buti mano vaiko kriksto mama? girdejau, kad ne, ar tiesa? g.gif
Atsakyti
Kažkokie negirdėti dalykai vyksta g.gif
Įdomu koks čia būtų motyvas rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

mes su draugu gyvenam kartu nesusituokę, prieš tai abu turėjom santuokas bažnyčioje. Dabar mūsų bendri draugai prašo, pažadėtumėm jog būsim krikšto tėvais jų būsimam kūdikiui. Mano mama sako, kad negalim nes išsiskirsim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 09 08, 08:31)
Labutis  4u.gif

mes su draugu gyvenam kartu nesusituokę, prieš tai abu turėjom santuokas bažnyčioje. Dabar mūsų bendri draugai prašo, pažadėtumėm jog būsim krikšto tėvais jų būsimam kūdikiui. Mano mama sako, kad negalim nes išsiskirsim  blink.gif

Netiesa, kaip tik sako negalima atsakyti krikstyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 07, 16:36)
Turiu klausyma 4u.gif
Savo sesers dukrai esu kriksto mama. Ar sese gali buti mano vaiko kriksto mama? girdejau, kad ne, ar tiesa? g.gif

tikrai galima
Atsakyti
ar krikstyti galima tik savaitgaliais ar bet kuria sav diena?
Atsakyti