Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 10 11, 09:21)
Kuo daugiau pasiruosite,tuo isimintinesne bus 4u.gif

Bet pasiruošimas krikštui nėra tik tai - diena įsimintina ir graži gali būt net be viso šito...tai paskaitinėji ir atrodo, kad krikštynose etiketės ant butelių, laikraštukai ir kitokie priedai svarbiausi...ir taip kažkaip biški nyku pasidaro. Čia ne priekaištas, ne debatams, tik pastebėjimas, kad ir kitai pusei reikia ne mažiau dėmesio. Tai gali papuošt (nors dėl alkoholio krikšte ir apskritai vaikų šventėse turiu savo nepopuliarią nepalankią nuomonę - ne vieta ten jam), bet svarbu ne tik tai - tai šventės blizgučiai, o ne tai, kas yra tos šventės esmė. smile.gif Gražios jum šventės bet kuriuo atveju. smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes,
kokia smagi tai svente!!!! Pati tik ka krikstijau savo klecka ir man viska padejo organizuti ( nuo rubeliu iki baliaus) viena mergina, kuri padeda paruosti tik krikstynas. Nu labai super buvo !!!!!!!!!!!!!!!! man LABAI patiko. Jei reikia galiu duoti jos kontaktus.
Tiai galiu nuosirdziai rekomenduoti nes man laaaaaaaaabai patiko ir kaina labai jau simboline biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
nu bet kodel niekas neatsakot kiek kunigeliui reikia sumoketi,ar baznyciai paaukoti-kaip bepavadinsi taip-kokios tai sumos????neturiu supratimo doh.gif prasau prasau,nu isduokit ta paslapti kasnors... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprize @ 2008 10 14, 16:25)
Sveikos Mamytes,
kokia smagi tai svente!!!! Pati tik ka krikstijau savo klecka ir man viska padejo organizuti ( nuo rubeliu iki baliaus) viena mergina, kuri padeda paruosti tik krikstynas. Nu labai super buvo !!!!!!!!!!!!!!!! man LABAI patiko. Jei reikia galiu duoti jos kontaktus.
Tiai galiu nuosirdziai rekomenduoti nes man laaaaaaaaabai patiko ir kaina labai jau simboline  biggrin.gif

Laba diena,
mane sudomino toks variantas ax.gif , idomu ta mergina iš kokio miesto na ir kokios kainytės g.gif . Lauksiu atsakymo, ačiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2008 10 15, 11:15)
sveikutes,
nu bet kodel niekas neatsakot kiek kunigeliui reikia sumoketi,ar baznyciai paaukoti-kaip bepavadinsi taip-kokios tai sumos????neturiu supratimo doh.gif prasau prasau,nu isduokit ta paslapti kasnors... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Apie pinigelius,yra uzvesta atskira temele.Ja galite rasti CIA
Kainytes buna 50-200lt.Kiekvienam pagal finansines isgales. mirksiukas.gif Pinigelius iteikia kriksto teveliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga1*: 15 spalio 2008 - 13:36
tiem kunigėliam iš vis duot nereikėtų doh.gif vistiek pragers
Atsakyti
4u.gif
Sveikos,2005 metais krikštijom savo dukrą,ji turi du vardus,abu nėra šventi,kunigas pasakė,kad nereikia duoti švento vardo,jei yra du vardai blink.gif (atseit kai birmavos galės suteikt)man nelabai aiškus tas reikalas g.gif Po krikštynų dukrelė pasidarė kaip velniukas,prasidėjo rėkimas,spardymasis,noras mušti,neklausymas, ir t.t.ką manot?Visi stebimės,iki metukų buvo tyli, rami,švelni,kai grįžom po krikštynų baliaus į namus tarsi kitą vaiką parsivežėm... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 10 15, 14:35)
Apie pinigelius,yra uzvesta atskira temele.Ja galite rasti CIA
Kainytes buna 50-200lt.Kiekvienam pagal finansines isgales. mirksiukas.gif Pinigelius iteikia kriksto teveliai.

labai aciu uz nuorodele 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli - ar gali krikstint vaika kito tikejimo zmones,na krikscionys,tik provoslavai? Ir dar apie prietarus,sakydavo,jei krikstamote senmerge,tai ir mergyte ,kuria krikstyjo bus senmerge.Gyvenime turiu dvi pazystamas,kuriu krikstamotes senmerges ir vienai 32m kita 30m vaika augina viena g.gif .Na,netikiu as visokiais marazmais ir manau,kad tai tik sutapimas,bet reikalas liecia pacis dukra,tai ir pasimeciau.Moteris,kuria svarstau kviest i krikstamotes yra nevaisinga.Ka manot apie tai?
Aciu is anksto uz patarimus ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 10 28, 03:22)
Turiu klausimeli - ar gali krikstint vaika kito tikejimo zmones,na krikscionys,tik provoslavai? Ir dar apie prietarus,sakydavo,jei krikstamote senmerge,tai ir mergyte ,kuria krikstyjo bus senmerge.Gyvenime turiu dvi pazystamas,kuriu krikstamotes senmerges ir vienai 32m kita 30m vaika augina viena  g.gif .Na,netikiu as visokiais marazmais ir manau,kad tai tik sutapimas,bet reikalas liecia pacis dukra,tai ir pasimeciau.Moteris,kuria svarstau kviest i krikstamotes yra nevaisinga.Ka manot apie tai?
Aciu is anksto uz patarimus ir nuomones 4u.gif

nu as asmeniskai netikiu,tai paprasciausiai sutapimas
Atsakyti
Suprantu tave, kai liecia savo vaika, kai linki jam viska kas geriausia, truputi ir bijai, kad nepasikartotu krikstateviu likimas. Bet manau nereikia tiketi taip prietarais, tada ir sutapimu maziau bus. Nors sakoma, kad krikstatevius reikia rinkti labai atsargiai, nes vaikas gali paskui tureti kazkokiu ju charakterio ar elgesio bruozu. Tarkim as pilnai nusikopinau savo krikstamotes sedesena, visada "kojos po uzpakaliuku", ir bananus dievinu kaip ir ji biggrin.gif Pastebim, kad mano brolis kai ka turi is savo krikstamotes.
Tad savo suneliui rinkom labai atidziai biggrin.gif Krikstamote, labai simpatiska, miela mergina (vyro sesuo, sekmingai istekejusi) kuri gauna jau antra issilavinima teises srity, o krikstatevis (mano pusbrolis) nuostabus seimos zmogus, protingas, labai myli savo zmona ir dukrele, stengiasu del ju. Na visai noreciau, kad mano sunelis butu i juos panasus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 10 28, 11:12)
Suprantu tave, kai liecia savo vaika, kai linki jam viska kas geriausia, truputi ir bijai, kad nepasikartotu krikstateviu likimas. Bet manau nereikia tiketi taip prietarais, tada ir sutapimu maziau bus.

Siaip as gyvenime netikiu jokiais prietarais,tiesiog neapsunkinu sau gyvenimo jai,cia butu tiksliau.
Na,belieka issiaiskint kaip ten su tais staciatikiais ar gali krikstint musu baznycioje? Jauciu reiktu iki kokio kunigo nuvaziuot pasiklausinet g.gif
Atsakyti