Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(dani84 @ 2008 09 17, 17:35)
as vienai mamytei dariau ant tokios dezes uzrasa  ax.gif  tai ji norejo kad deze butu atidaryta per 16 vaiko gimtadieni, arba prireikus kitai progai, cia turejo omeyje kad per pirmaja komunija reiks is dezes issiimti kriksto zvake cia skrynios uzrasas taip pat deda i vokus tokias doveneles ir kt. krikstynu smulkmenas ir uzklijuoja ant jo vaiko pasto zenkla ir stampa kad atplesti per 18 gimtadieni cia pavizdys, mano darbelis  ax.gif

SUPER thumbup.gif Gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2008 09 18, 16:13)
labai grazu wub.gif  thumbup.gif
sauni ideja smile.gif

aciuks.gif

QUOTE(sanrea @ 2008 09 18, 19:49)
SUPER  thumbup.gif  Gražūs darbeliai  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2008 09 17, 18:35)
as vienai mamytei dariau ant tokios dezes uzrasa  ax.gif  tai ji norejo kad deze butu atidaryta per 16 vaiko gimtadieni, arba prireikus kitai progai, cia turejo omeyje kad per pirmaja komunija reiks is dezes issiimti kriksto zvake cia skrynios uzrasas taip pat deda i vokus tokias doveneles ir kt. krikstynu smulkmenas ir uzklijuoja ant jo vaiko pasto zenkla ir stampa kad atplesti per 18 gimtadieni cia pavizdys, mano darbelis  ax.gif

labai grazus darbelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 19, 00:09)
labai grazus darbelis  thumbup.gif

o is ko buvo padarytas antspaudas
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 23:10)
Papildyta:

aciu ax.gif

tiek markute tie antspaudas is popieriaus. as padarau, atsiunciu, o jau ant kokio popieriaus norit ant tokio (ar dar ant ko besugalvosit) galima spauzdinti. jei ant kietesnio tvirtesnio popieriaus tai zinoma ir vaizdas kitoks mirksiukas.gif iskerpi ir uzklijuoji, viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2008 09 19, 09:34)
aciu  ax.gif

tiek markute tie antspaudas is popieriaus. as padarau, atsiunciu, o jau ant kokio popieriaus norit ant tokio (ar dar ant ko besugalvosit) galima spauzdinti. jei ant kietesnio tvirtesnio popieriaus tai zinoma ir vaizdas kitoks  mirksiukas.gif  iskerpi ir uzklijuoji, viskas  ax.gif

o as pagalvojau kad jis tikras, is tos pasto koses padarytas biggrin.gif ot kvaila wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 23:10)
Papildyta:

antspaudai daromi su word programa.Tokius darbelius galite kiekviena mamyte pasidaryti,tai neuzima daug laiko mirksiukas.gif Saunuoles,kurios stengiates,kad svente butu kuo isimintinesne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal labai nenukrypsiu nuo temos ir kam nors pravers kokiam sveikinimui uzrasyti, radau tokius labai grazius zodzius blush2.gif
"Aš esu Tavo Angelas Sargas. Net ir tuomet, kai nieko aplink nebus, aš rūpinsiuosi Tavimi, nubučiuosiu Tavo ašaras, lietingą dieną sušildysiu Tavo veidą šypsena. Mudu visada išliksime gerais draugais, nes juk kiekvienam kažko reikia. Ir tam esu Aš – Tavo Angelas Sargas". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 07, 13:50)
Gal labai nenukrypsiu nuo temos ir kam nors pravers kokiam sveikinimui uzrasyti, radau tokius labai grazius zodzius  blush2.gif
"Aš esu Tavo Angelas Sargas. Net ir tuomet, kai nieko aplink nebus, aš rūpinsiuosi Tavimi, nubučiuosiu Tavo ašaras, lietingą dieną sušildysiu Tavo veidą šypsena. Mudu visada išliksime gerais draugais, nes juk kiekvienam kažko reikia. Ir tam esu Aš – Tavo Angelas Sargas".  4u.gif

thumbup.gif wub.gif
grazus zodziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2008 10 08, 11:57)
thumbup.gif  wub.gif
grazus zodziai 4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 07, 12:50)
Gal labai nenukrypsiu nuo temos ir kam nors pravers kokiam sveikinimui uzrasyti, radau tokius labai grazius zodzius  blush2.gif
"Aš esu Tavo Angelas Sargas. Net ir tuomet, kai nieko aplink nebus, aš rūpinsiuosi Tavimi, nubučiuosiu Tavo ašaras, lietingą dieną sušildysiu Tavo veidą šypsena. Mudu visada išliksime gerais draugais, nes juk kiekvienam kažko reikia. Ir tam esu Aš – Tavo Angelas Sargas".  4u.gif

aciuks.gif as ant angeliuku uzrasiau siuos zodzius thumbup.gif na tik truputi sutrumpinau teksta labai grazus zodziai
Atsakyti
kokios cia jus visos saunios,kokius darbelius padarot grazius 4u.gif bandysiu ir as kazka panasaus daryt,gal pavyks blush2.gif krikstysim lapkricio men.tikriausiai suspesiu padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 07:27)
kokios cia jus visos saunios,kokius darbelius padarot grazius 4u.gif bandysiu ir as kazka panasaus daryt,gal pavyks blush2.gif krikstysim lapkricio men.tikriausiai suspesiu padaryt ax.gif

Jusu darbas tikrai nenueis veltui rolleyes.gif Kuo daugiau pasiruosite,tuo isimintinesne bus 4u.gif
Atsakyti