Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(laurada @ 2008 07 21, 16:26)
Mums ir nieko nesake kunigas apie gimimo liudijima, sake tureti balta skraiste ir zvake  rolleyes.gif

ir man taip sake drinks_cheers.gif
Atsakyti
mamytės,kur Kaune yra didesnis krikšto reikmenų pasirinkimas? labiausiai domina žvakės,nes reikia būtent tokios,kokios noriu ax.gif
Atsakyti
as norejau paklausti ar atsirastu kokia mamyte is Vilniaus kuri padarytu mano dukriuko krikstynom saldainiu popieriukus ir sampanui etiketes iki sio penktadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 07 22, 12:16)
mamytės,kur Kaune yra didesnis  krikšto reikmenų pasirinkimas? labiausiai domina žvakės,nes reikia būtent tokios,kokios noriu ax.gif

siaip nemazai zvakiu galima rasti Savanoriu pr. 206 Jakelio firma, bent ten as zadu vaziuoti pirkti, nes rase, kad ant zvakes ten uzdeda data, varda vaikucio. ju svetaine maciau yra www.candles.lt
Atsakyti
jaučiu,kad gražių ten esama ir dar su iniacialais wub.gif

bet tokios nerasiu,kaip vyresnėlei nupirko verysad.gif , norisi panašios,nes pirmai komunijai kartu sesės bus ruošiamos,tai labai žvakių nesinori labai skirtingų.Nes vyresnėlės tokia didelė,man ji nepatiko schmoll.gif bet buvo dovana,tai atsisakyt negalėjom ax.gif
kaip nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 07 21, 15:53)
Mums irgi kunigelis sake, kad gimimo liudijimo nereikia. As specialiai paklausiau. rolleyes.gif

mums sake,kad BUTINA,nes kitu atveju neprileis schmoll.gif
Atsakyti
O aš štai kokį klausimą turiu: kiek dabar reikia paaukoti bažnyčiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2008 07 23, 21:20)
O aš štai kokį klausimą turiu: kiek dabar reikia paaukoti bažnyčiai? g.gif

tokio REIKIA ,sakyčiau,negali būti unsure.gif kiek galima...
nežinau,kaip kt,bet pas mus provincijoje vidurkis 50lt,duoda kt ir daugiau,kt mažiau
Atsakyti
Norėčiau sužinoti kokių nors žaidimų ar pan. ką veikti per krikštynas g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 07 22, 21:00)
jaučiu,kad gražių ten esama ir dar su iniacialais wub.gif
bet tokios nerasiu,kaip vyresnėlei nupirko verysad.gif , norisi panašios,nes pirmai komunijai kartu sesės bus ruošiamos,tai labai žvakių nesinori labai  skirtingų.Nes vyresnėlės tokia didelė,man ji nepatiko schmoll.gif bet buvo dovana,tai atsisakyt negalėjom ax.gif
kaip nors unsure.gif

o kokia zvake pirko vyresnelei? kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Migdolas ;]~ @ 2008 07 25, 20:06)
Norėčiau sužinoti kokių nors žaidimų ar pan. ką veikti per krikštynas g.gif  blush2.gif

zaidimams yra uzvesta atskira temele mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar gali vaika krikstyti nesusituoke tevai?
Papildyta:
QUOTE(bakopa @ 2008 07 29, 22:45)
sveikos, o as norejau paklausti gal kas zino, ar gali ta pati kriksto mama pakristyti per viena ceremonija du vaikucius?  g.gif

Atsakyti