Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 10, 22:38)
O cia va toki klausima sugalvojau: Ar reikia i baznycia nestis dokumentus? ir kokius, jei reikia?
Aciu

Mane kunigas perspėjo, kad vaiko gimimo liudijimą nepamirštume atsivežti. Bet aš įsimesiu ir savo dokumentus, maža ko prireiks. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2008 06 10, 17:41)
bliamba, o mano būsimas krištasūnis 3 aukšte gyvena...  blink.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Padangė @ 2008 06 10, 19:24)
na cia tai nieks  irnesakyk.gif mes 20 aukste apsistojom  lotuliukas.gif  idomu kaip cia reikes nusileist  g.gif  turbut su parasiutu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mūsų krikštynos 13 dieną ir dar penktadienį, gerai kad nors ne pilnatis. blink.gif blink.gif Bet mes gi katalikai, ir prietarais netikim. cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pamatysit viskas bus gerai thumbup.gif . Sako, tokie magiski dalykai net padeda g.gif . Linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 11, 07:47)
Pamatysit viskas bus gerai thumbup.gif . Sako, tokie magiski dalykai net padeda g.gif . Linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif

Ačiū. 4u.gif Aš irgi tikiu, kad mums 13 skaičius sėkmę neša. Mažoji gimusi 13 dieną, ir ta diena atnešė man begalinę laimę. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 11 birželio 2008 - 08:49
QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 10, 22:38)
O cia va toki klausima sugalvojau: Ar reikia i baznycia nestis dokumentus? ir kokius, jei reikia?
Aciu

svarbiausias vaikelio gimimo liudijimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 11, 10:49)

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 09 06, 12:53)
Nera jokiu reikalavimu, kad zmones butu susituoke... svarbiausia, kad jie butu patys prieme kriksta... pilnameciai ir suprastu savo kaip kriksto tevu pareigas  mirksiukas.gif

nebutina kad butu pilnameciai... as krikstomama tapau 13 metu... thumbup.gif as uz maza metu skirtuma tarp krikstotevu ir kriksto vaiku mirksiukas.gif vis "pamokslai ir pamokymai i ta pacia puse krypsta" nail.gif dabar krikstodukra ir pamokau kaip mokyklai speras pasidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal zinot kam reikalingi tie maiseliai per krikstynas,kur cukrus buna,kruopos...Ir kas turetu juos vaikuciui dovanot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmle @ 2008 07 20, 22:32)
Sveikos mamytes,gal zinot kam reikalingi tie maiseliai per krikstynas,kur cukrus buna,kruopos...Ir kas turetu juos vaikuciui dovanot? ax.gif

juos dovanoja kriksto mama savo kriksto vaiko tevams linkedama sotaus gyvenimo kriksto vaikui (dovanodama kruopas), svaros (muilo) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 11, 09:49)

O mums neprireike gimimo liudijimu,tik reikejo pasakyt kada gime ir kur. ax.gif
Atsakyti
kaip keista, o kur krikstinot jei ne paslaptis?
Atsakyti
Mums irgi kunigelis sake, kad gimimo liudijimo nereikia. As specialiai paklausiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums ir nieko nesake kunigas apie gimimo liudijima, sake tureti balta skraiste ir zvake rolleyes.gif
Atsakyti