Ačiū už patarimą.
Sveikos,man reikia greito patarimo kokios kriksto mamos pareigos- tik zvake ir a skraiste, nu ir zinoma dovana?ar dar kazkas, sestadieni krikstynos o as dar nieko neturiu
ieskau lininiu maiseliu " muilas" ir kt. kazkur buvau radus forume kad mama kazkuri siuna ir siuvineja, dabar neberandu, gal galit kas padet surast.
is anksto dekoju.
is anksto dekoju.
QUOTE(Raganiukas @ 2006 09 18, 22:54)
Sveikutės mielosios, gal galite patarti ką padovanoti 3 mėn berniukui krikštynų proga. Esam pakviesti į krištynas kaip svečiai.
dovanok tai ko reikės, pvz mokomąjį žaislą(skambantį, mirksinti), lavinamąjį kilimėlį, šiap pastarąjį gali pati pasiųti pvz su jo inicialais.
QUOTE(ausrine7 @ 2006 09 20, 14:21)
Sveikos,man reikia greito patarimo kokios kriksto mamos pareigos- tik zvake ir a skraiste, nu ir zinoma dovana?ar dar kazkas, sestadieni krikstynos o as dar nieko neturiu
nu, jau po visko turbūt, bet čia susitarimo su mama reikalas. Kai aš ėjau į kūmas, pirkau viską, ir drabužėlius. bet kai mūsų dukrytę krikštijom, tai aš pati norėjau papuošti savo vaiką, tad krikšto mama tik žvakę ir skraistę pirko...
Mes visai neseniai pakrikstijom savo maziuka pagrinde gavom dovanu pinigus ,labai gerai uz juos pirkom sportini vezimuka ir dar liko ,kitoms islaidoms ir kitiem ateities pirkiniams. Dar gavom ceki i Kotrynos parduotuve, Gyvybes draudima ir maitinimo kedute.Beveik visi sveciai padovanojo po pasaku knyga, labai gerai jos visada pravers
QUOTE(Pasaulyte @ 2006 09 26, 14:22)
Mes visai neseniai pakrikstijom savo maziuka pagrinde gavom dovanu pinigus ,labai gerai uz juos pirkom sportini vezimuka ir dar liko ,kitoms islaidoms ir kitiem ateities pirkiniams. Dar gavom ceki i Kotrynos parduotuve, Gyvybes draudima ir maitinimo kedute.Beveik visi sveciai padovanojo po pasaku knyga, labai gerai jos visada pravers
fantastiška kai dovanos naudingos
O mes vakar nuejome i sv. Onos baznycia, tai kunigas nesutiko krykstyti musu dukreles Nepadejo nei tai, kad mes susituokeme sitoj baznycioj, nei tai kad si baznycia nera parapijine Liepe kreiptis pagal gyvenamaja vieta Maneme, kad galime krykstyti bet kur, bet kunigo zodziai mane sokiravo
Laba diena,
Visos artėjant krikštynom susiduriame su daugeliu rūpesčių. Jei jus kamuoja vaišių stalo paruošimas tai galėčiau jums rekomenduoti šeimininkes Klaipėdoje, kurios padės išvengti jums tokių problemų.
Nesigėdykit rašykit į AZ atsiųsiu duomenis.
sėkmės
Visos artėjant krikštynom susiduriame su daugeliu rūpesčių. Jei jus kamuoja vaišių stalo paruošimas tai galėčiau jums rekomenduoti šeimininkes Klaipėdoje, kurios padės išvengti jums tokių problemų.
Nesigėdykit rašykit į AZ atsiųsiu duomenis.
sėkmės
QUOTE(valiute @ 2006 09 28, 11:15)
O mes vakar nuejome i sv. Onos baznycia, tai kunigas nesutiko krykstyti musu dukreles Nepadejo nei tai, kad mes susituokeme sitoj baznycioj, nei tai kad si baznycia nera parapijine Liepe kreiptis pagal gyvenamaja vieta Maneme, kad galime krykstyti bet kur, bet kunigo zodziai mane sokiravo
ne tau vienai tap nesiseke, vyro sesei tą patį pasakė. jam buvo nesvarbu kad jie ten tuokėsi, po to sakė kad dar tylų keiksmažodį iš kunigo girdėjo
sveikutes, gal galite padeti? Kita sestad. krikstysime suneli ir noreciau paklausti, gal kas zino kokiu uzduociu galetume duoti atlikti kriksto tevams, noretusi, kad butu idomu. O taip pat gal zinote kokiu zaidimu, kuriuos galetume su sveciais pazaisti, juk atsibosta tik sedeti Buciau labai dekinga
Krikštijom savo mažutę praeitą šeštadienį ir dėka "Supermama" puslapio krikštynos buvo labai įdomios ir smagios. Čia labai daug prirašyta idėjų - reikia tik netingėti pasiskaitinėti. Galiu pasakyt ką aš dariau:
Laikraštuką "Krykštukas";
Tyrelę "Širšių medus"'
Padariau spec. Gabiuko šventinius barškučius (iš mišinėlio kaušiukų);
Specialius saldainius (etiketes gaminau - ne pačius saldainius);
10 įsakymų krikštotėvams;
Loterija - žaidimukas "Pasižadu išmokyti";
+ dovanos atminimui seneliams ir krikštotėvams puodukai ir laikrodžiai su dukrytės atvaizdu.
Laikraštuką "Krykštukas";
Tyrelę "Širšių medus"'
Padariau spec. Gabiuko šventinius barškučius (iš mišinėlio kaušiukų);
Specialius saldainius (etiketes gaminau - ne pačius saldainius);
10 įsakymų krikštotėvams;
Loterija - žaidimukas "Pasižadu išmokyti";
+ dovanos atminimui seneliams ir krikštotėvams puodukai ir laikrodžiai su dukrytės atvaizdu.