Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą! Kepsniai, šašlykai, marinatai

QUOTE (dani @ 2003 04 02, 21:27)
Kinza - specifinio skonio ir aromato prieskonine zole. Pati panasi i petrazole. Na ne visi megsta jos specifiskuma, taciau kai kam laabai patinka. Dedama i troskinius, rytu patiekalus, marinatus ir t.t. Perkame turgelyje pas bobulkas.

O ta kinza ar nera blakines kalendros lapai???
Atsakyti
Norim savaitgaliui pasimarinuoti vistienos sparneliu kepti ant groteliu, gal galite pasiulyti kokiu recepteliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 06 06, 21:47)

Bea, dabar nera svieziu bulvyciu, ar tiktu senas apvirti ir apkepti? Ar jas reik nulupti? Kokiais prieskoniais apibarstai?

tiktu ir nesviezios. lupti butinaj, apvirti 10 min. volioti kmynuose, vegetoje ir aliejuje.

Arba naudoti Tradicinius Lietuviškus mėsos prieskonius Santa Maria. Ten ir kmynų ir visokio l.skanaus gero yra. Niam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 06 10, 22:53)
O ta kinza ar nera blakines kalendros lapai???

nu kodel is kart blakines? tai kalendros lapai, tik ce senu bobuciu ishmyslas sakyti, kad ji blakem smirda. LABAI GERAS PRIESKONIS. as su juo kepu gruziniskus blynus chacapuri. jei kam reikia, paieskosiu recepto wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 06 22, 11:42)
. LABAI GERAS PRIESKONIS. as su juo kepu gruziniskus blynus chacapuri. jei kam reikia, paieskosiu recepto wink.gif

Būtų malonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 06 22, 09:25)
Norim savaitgaliui pasimarinuoti vistienos sparneliu kepti ant groteliu, gal galite pasiulyti kokiu recepteliu wink.gif

galiu pasiulyt:

vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau biggrin.gif , jei mazdaug koks 1 kg spraneliu ar kitos kokios vistienos dalys, tai apie 0,5 kg svogunu. Svogunus sutarkuoti burokine tarka. Tada viska gerai ismaisyti. Uztenka marinuoti 3-4 val, bet as visad islaikau 1 para. Tada dar skaniau. thumbup.gif , as visad naudoju tik sitoki marinata, man sitaip labai skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Skanaus
Atsakyti
QUOTE (origa @ 2004 06 22, 22:08)
galiu pasiulyt:

vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau biggrin.gif , jei mazdaug koks 1 kg spraneliu ar kitos kokios vistienos dalys, tai apie 0,5 kg svogunu. Svogunus sutarkuoti burokine tarka. Tada viska gerai ismaisyti. Uztenka marinuoti 3-4 val, bet as visad islaikau 1 para. Tada dar skaniau. thumbup.gif , as visad naudoju tik sitoki marinata, man sitaip labai skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Skanaus

Aciu Tau origa wink.gif
Butinai pabandysiu clap.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote ka ir kaip su krevetemis ant grilio daryti?,Viena radau sioje temoje, tik tiek kad noretusi paprastesnio recepto rolleyes.gif be vocesterio padazu...Jei kas zinote ir galite padeti ACIU!!!!!
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2003 05 05, 00:14)
o mes marinuojam su kefyru, mazeu kaloriju nei su majonezu  ;D.

Pabandykite su obuoliu sultimis. Taip pat labai skaniai issimarinuoja.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (origa @ 2004 06 22, 23:08)
galiu pasiulyt:

vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau biggrin.gif , jei mazdaug koks 1 kg spraneliu ar kitos kokios vistienos dalys, tai apie 0,5 kg svogunu. Svogunus sutarkuoti burokine tarka. Tada viska gerai ismaisyti. Uztenka marinuoti 3-4 val, bet as visad islaikau 1 para. Tada dar skaniau.  thumbup.gif , as visad naudoju tik sitoki marinata, man sitaip labai skanu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Skanaus

Ne tik vistienos sparnelius, bet ir mesa taip marinuot laaaaabai skanu thumbup.gif
Visa esme yra tarkuotuose svogunuose ir mesai net nereikia nei kecupo nei majonezo smile.gif Tik gera para palaikyt mesyte su tarkuotais svoguniukais ir visais kitais prieskoniais (citrinos ir mineralinio nereikia) ir pirstus galima apsilaizyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tiesa, pabadykit kiaulienos sonine su odele taip pasimarinuot thumbup.gif tik ant iesmu durt reiketu per ta odele, tada ji nesudega wink.gif
Atsakyti
Sveikos kulinares!!
Net geda prisipazinti, bet nesu gyvenime pati marinavusi saslyku... blush-anim-cl.gif
O dabar taip uzsimaniau, kad silpna darosi... turint galvoje, kad gyvenu ne LT ir kavineje ju negaliu gauti... g.gif Please!!!!! Help!! biggrin.gif Kuo ten juos uzpilti ir kiek laikyti? wink.gif
Atsakyti
Kazkur jau buvo tokia tema, paieskok. Kazkaip vadinasi 'Visi i gamta...', ar kazkas panasaus smile.gif
Atsakyti