O mes saslykus ruosiame taip:
Sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais,dedame saslyku prieskonius,griezineliais pripjaustome daug raudonojo ir paprasto svoguno viska gerai kartu sumaisome ir pilame Vorčesterio padazo taip jog mesyte plauktu jame ir viska marinuojame 1para,jei turite daugiau laiko tai ir 1.5paros nepamaisys
Naudojame si padaza
QUOTE(kristeen @ 2011 06 18, 10:36)
O mes saslykus ruosiame taip:
Sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais,dedame saslyku prieskonius,griezineliais pripjaustome daug raudonojo ir paprasto svoguno viska gerai kartu sumaisome ir pilame Vorčesterio padazo taip jog mesyte plauktu jame ir viska marinuojame 1para,jei turite daugiau laiko tai ir 1.5paros nepamaisys
Naudojame si padaza
Sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais,dedame saslyku prieskonius,griezineliais pripjaustome daug raudonojo ir paprasto svoguno viska gerai kartu sumaisome ir pilame Vorčesterio padazo taip jog mesyte plauktu jame ir viska marinuojame 1para,jei turite daugiau laiko tai ir 1.5paros nepamaisys
Naudojame si padaza
bet juk jis turbut labai astrus?
QUOTE(augustautve @ 2011 06 21, 08:17)
bet juk jis turbut labai astrus?
Ne jis nera astrus
Labas merginos,preita vasara bandziau ivairiausiu receptu ir parasysiu labiausiai patikusi,gal kas bandet,gal ne,bet verta pabandyti:
2 kg sprandines
2 kg svogunu
pagal skoni druskos,pipiru.ziupsneli cukraus (santos marijos prieskoniu nebededu,tiesiog pabodo)
petrazoliu
alyvuogiu aliejaus truputi
svogunus supjaustau ir labai gerai ismaigau,kad butu kuo daugiau sulciu,tada sudedu kubeliais pjaustyta sprandine,supjaustytas smulkiai petrazoles,drukos,pipiru,cukraus,ir aliejaus,viska labai gerai ismaisau.Pamarinuoju per nakti.
O prie saslyku marinuoju ir svogunu,cia turbut daugelis bandet :
svogunus smulkiai grezineliais supjaustau,nuplikau verdanciu vandeniu,atausinu,uzpilu isspaustos citrinos sulciu,cukraus (pagal skoni,as dedu kokius 2 saukstus).
SKANAUS !!!!
2 kg sprandines
2 kg svogunu
pagal skoni druskos,pipiru.ziupsneli cukraus (santos marijos prieskoniu nebededu,tiesiog pabodo)
petrazoliu
alyvuogiu aliejaus truputi
svogunus supjaustau ir labai gerai ismaigau,kad butu kuo daugiau sulciu,tada sudedu kubeliais pjaustyta sprandine,supjaustytas smulkiai petrazoles,drukos,pipiru,cukraus,ir aliejaus,viska labai gerai ismaisau.Pamarinuoju per nakti.
O prie saslyku marinuoju ir svogunu,cia turbut daugelis bandet :
svogunus smulkiai grezineliais supjaustau,nuplikau verdanciu vandeniu,atausinu,uzpilu isspaustos citrinos sulciu,cukraus (pagal skoni,as dedu kokius 2 saukstus).
SKANAUS !!!!
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 21, 22:21)
Pats geriausias ir paprasciausias receptas, as irgi taip darau, super gaunasi visada
O mes su MB si savaitgali saslykus marinavome su darzovemis skanesniu neteko valgyti
taigi naudojome sprandine,dejome svieziai malto pipiro,druskos,svoguno,cesnako,2 kg mesos naudojom 4 pomidorus,4 agurkus,paprika,majonezas,dar MB priplese Iceberg salotos,marinavom per nakti,kvapas buvo neitiketinai gaivus,skonis taip pat dabar tik sitaip marinuotus saslykus darysim
taigi naudojome sprandine,dejome svieziai malto pipiro,druskos,svoguno,cesnako,2 kg mesos naudojom 4 pomidorus,4 agurkus,paprika,majonezas,dar MB priplese Iceberg salotos,marinavom per nakti,kvapas buvo neitiketinai gaivus,skonis taip pat dabar tik sitaip marinuotus saslykus darysim
as vis pridedu dziovintu zoleliu kur parsiveziau is Graikijos, jos tipo salotoms bet sasla darydama vis pridedu po ziupsneliu, tai tikrai pagerina skoni; arba darzo krapai su laiskiniais svogunais taip pat
Man tai skaniausi šašlai-majonezas,garstyčios,pipirai,druska.
O man sunkiai gaudavosi saslykai is kiaul.kumpio, vis sausi arba guminiai,neseniai pabandziau marinata is sojos, aliejaus po 200ml ant 2kg mesos, dar ipyliau sauksta acto, svogunu pripjausciau, pipiriuku. Tai mesyte minksta ir skani gavosi, tik po to drauge is manes zvenge, sako pardej gi druskos minkstinancios yra, ir skoni pagerina, tipo ko as cia taip vargstu bet tai dar neisbandziau tos druskytes.
Aisku is sprandines man saslas skanesnis, bet maniskiui per riebus atseit
Dar visai nieko is farso tokius dalykelius issikepti
Papildyta:
arba dar tokie verinukai su saldziarugsciu padazu
Aisku is sprandines man saslas skanesnis, bet maniskiui per riebus atseit
Dar visai nieko is farso tokius dalykelius issikepti
Papildyta:
arba dar tokie verinukai su saldziarugsciu padazu
QUOTE(GabiSima @ 2011 07 06, 23:33)
O man sunkiai gaudavosi saslykai is kiaul.kumpio, vis sausi arba guminiai,neseniai pabandziau marinata is sojos, aliejaus po 200ml ant 2kg mesos, dar ipyliau sauksta acto, svogunu pripjausciau, pipiriuku. Tai mesyte minksta ir skani gavosi, tik po to drauge is manes zvenge, sako pardej gi druskos minkstinancios yra, ir skoni pagerina, tipo ko as cia taip vargstu bet tai dar neisbandziau tos druskytes.
Aisku is sprandines man saslas skanesnis, bet maniskiui per riebus atseit
Dar visai nieko is farso tokius dalykelius issikepti
Papildyta:
arba dar tokie verinukai su saldziarugsciu padazu
Aisku is sprandines man saslas skanesnis, bet maniskiui per riebus atseit
Dar visai nieko is farso tokius dalykelius issikepti
Papildyta:
arba dar tokie verinukai su saldziarugsciu padazu
Sveiki,gal galetumet receptuka to farso ant jesmelio,ir as noriu pabandyti labai jau skanei atrodo
QUOTE(GabiSima @ 2011 07 06, 22:33)
O man sunkiai gaudavosi saslykai is kiaul.kumpio, vis sausi arba guminiai,neseniai pabandziau marinata is sojos, aliejaus po 200ml ant 2kg mesos, dar ipyliau sauksta acto, svogunu pripjausciau, pipiriuku. Tai mesyte minksta ir skani gavosi, tik po to drauge is manes zvenge, sako pardej gi druskos minkstinancios yra, ir skoni pagerina, tipo ko as cia taip vargstu bet tai dar neisbandziau tos druskytes.
Nesižavėkit pernelyg ta mėsą minkštinančia druskyte - ten didelė dalis E621 Paskaitykit sudėtį prieš pirkdami ir naudodami. Jau geriau actuko... Nors ir jis nėr pats sveikiausias... Bet yra ir naturalių actų... Ir citrina tikrai gerai yra.
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 21, 19:21)
As panasiai visada darau, ismokus is vienos armenes.
2kg bet kokios mesos, visada gaunasi minksta ir sultinga
2kg svogunai
Mesa susipjaustau gabaliukais, svogunus griezineliais ir viska minkau kartu pasiberus ant stalo, geriau tai kai vyras daro, jegos daugiau, minkant vis papilti reikia vandens, tokiam kiekiui susinauduoja apie stikline vandens.Po 10min minkymo, iberi dziovinto mairuno, dar iberi druskos, pipiru ir dar paminkau 5-10min , kaip jegu bera istikro jai kiauliena , ja uztenka maziauminkyt, jai aviena, jautiena tai taip kaip surasiau.Mesyte galima kept jau po poros valandu, skani ir minksta.