QUOTE(ewacka @ 2010 06 20, 14:01)
dar idejau pora saukstu majonezo tai paragavau, lyg ir visai nieko marinatas. svelnus toks.
o kai kepate saslykus, kuo nors papilate juos. kai kurie zinau alumi papila, kuo dar galima apipilti...?
Papildyta:
gal ir nera. bet paciu pasidaryti saslykai kaip ne kaip skanesni. ir labiau apsimoka, nes kai nusiperki kg mesos tai ir turi kg saslyko. o kai perki kg saslyko, tai i ta svori dar ir marinato svoris ieina....o ir marinatas gali buti senas, plius dar tie saslykai, mesos gabalai su ivairiausiom plevem fuuu, as tai neperku. pati pasidarau, bent jau matau koki gabala mesos valgau, o ne atliekas kazkokias uzmarinuotas....
bent jau man atrodo, kad paciam darytis zymiai naudingiau visasi aspektais. nu tik laiko uzima, bet asmeniskai man tai nedaug. kokiu 20min marinatui paruost nu ir pamarinuoti palaikzti...
o kai kepate saslykus, kuo nors papilate juos. kai kurie zinau alumi papila, kuo dar galima apipilti...?
Papildyta:
gal ir nera. bet paciu pasidaryti saslykai kaip ne kaip skanesni. ir labiau apsimoka, nes kai nusiperki kg mesos tai ir turi kg saslyko. o kai perki kg saslyko, tai i ta svori dar ir marinato svoris ieina....o ir marinatas gali buti senas, plius dar tie saslykai, mesos gabalai su ivairiausiom plevem fuuu, as tai neperku. pati pasidarau, bent jau matau koki gabala mesos valgau, o ne atliekas kazkokias uzmarinuotas....
bent jau man atrodo, kad paciam darytis zymiai naudingiau visasi aspektais. nu tik laiko uzima, bet asmeniskai man tai nedaug. kokiu 20min marinatui paruost nu ir pamarinuoti palaikzti...
skaniausia alumi,jei negaila galima raudonu vynu irgi visai skanu.