QUOTE(jurgav.. @ 2010 05 13, 22:20)
labai norėčiau išsikepti vietoj šašlykų žuvies
gal turit kokių receptų, kaip gaminat?
neįsivaizduoju.. norėčiau pabandyt su šviežiai pagautomis žuvytėmis
reiktų kepti folijoj mažesnes žuvytes, pvz. kuojas ir pan su galvomis? o didesnes žuvis galima supjaustyt gabaliukais ir suvert ant iešmo? ar kaip jūs darot?
kokius marinatus galima būtų naudot,pvz. be sojos?
jau metas būtų pagaliau atidaryt šiemet griliaus sezoną
Jurgav,
Siūlau tokį marinatą{aš,jame mirkinau lašišų gabalėlius},gal ir tau patiks.
pora a.šaukštelių tarkuotų imbierų{šaknies}
1/2 a.š. aitriosios paprikos,
pora v.š.aliejaus,
v.š. žaliųjų citrinų sulčių,
pora a.šaukštelių žaliųjų citrinos žieveliu.
Supilu marinatą į indą merkiu žuvis ir marinuoju 30-45min.
Po to kepu ant grotelių
Kas liečia žuvyčiūų kepima as jas kepu ant grotelių.
Aš manau kad ir mazutes galima iškepti,tiesa sakant nebandžiau.
Skanių marinatų ir skanių zuvyčių