Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą! Kepsniai, šašlykai, marinatai

QUOTE(suntea7 @ 2009 07 27, 22:32)
as tai saukstu juos su citrina apslakscius paminkau, o veliau jau su visu skysciu i stiklainuka smile.gif


Sakykite, o kam citrina ir kaip burbanti rase, aliejus? Rytoj lekiame i gamta, senai sasluku nedarem, kas geriau padeda, kad nebutu kieti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 08 22, 16:36)
Sakykite, o kam citrina ir kaip burbanti rase, aliejus? Rytoj lekiame i gamta, senai sasluku nedarem, kas geriau padeda, kad nebutu kieti?  g.gif  4u.gif

cia as apie svogunus rasiau biggrin.gif bet kas liecia del mesos minkstumo tai idealiausiai sita darba atlieka kivis. i pjaustyta mesyte (sakykim 2kg) dedu saslyku prieskoniu, pipiru, druskos, pilu pora dideliu saukstu aliejaus ir isspaudziu bent jau viena citrina (pastarieji du ingredientai minkstina mesa), viska sumakaluoju ir dedu i saldytuva. galima dar ideti majonezo.
tada ne daugiau kaip 5-6 val iki kepimo i mesa isspaudziu 2 nuluptus kivius (mazdaug 2 kg mesos 1-2 kiviai, priklauso nuo dydzio). mesyte buna fantastiskai trapi, minksta ir sultinga thumbup.gif tik per anskti svarbu nesudeti tu kiviu, nes palaikius per nakti veliau mesa tiesiog krenta nuo iesmo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 23, 20:23)
  tik per anskti svarbu nesudeti tu kiviu, nes palaikius per nakti veliau mesa tiesiog krenta nuo iesmo smile.gif .


apie kivius pirma karta gridziu, reikes kita karta ismeginti, o sikart marinavome su actu ir svogunais, gavosi minkstuciai ir skanus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 08 24, 19:07)
apie kivius pirma karta gridziu, reikes kita karta ismeginti, o sikart marinavome su actu ir svogunais, gavosi minkstuciai ir skanus.  smile.gif

nu as kai atradau tai aplinkiniai irgi nepatikejo, nes sake kad kazkoks stebuklas, nes nerealiai greitai ir puikiai suminkstina, o svarbiausia islieka sultinga mesyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 24, 20:11)
nu as kai atradau tai aplinkiniai irgi nepatikejo, nes sake kad kazkoks stebuklas, nes nerealiai greitai ir puikiai suminkstina, o svarbiausia islieka sultinga mesyte  thumbup.gif


Tikrai greit issimarinuoja. bigsmile.gif Tiesa, iskur cia toki receptuka gavote?
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 08 24, 19:46)
Tikrai greit issimarinuoja.  bigsmile.gif Tiesa, iskur cia toki receptuka gavote?

viena pazistama pasake, kad kazkur skaite, bet nera bandzius, o as emiau ir isbandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 24, 21:50)
viena pazistama pasake, kad kazkur skaite, bet nera bandzius, o as emiau ir isbandziau smile.gif


kas nerizikuoja, negeria sampano. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergytes, o visa kivi reikia sutrinti ar tik sultis isspausti? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2009 09 08, 19:43)
Mergytes, o visa kivi reikia sutrinti ar tik sultis isspausti?  aciuks.gif

paveluotai bet atsakysiu-viska kartu su tirsciais reikia deti i mesyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 23, 19:23)
2 kg mesos 1-2 kiviai,

skaitau ir netikiu. o kaži kuo tas kivis toks ypatingas? g.gif
o jei ne su šašlykais, o su paprasta mėsa pabanddžius? kaži kas gautųs? suveiktų? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 14, 13:37)
skaitau ir netikiu. o kaži kuo tas kivis toks ypatingas? g.gif
o jei ne su šašlykais, o su paprasta mėsa pabanddžius? kaži kas gautųs? suveiktų? blink.gif  blink.gif

na kiek aš žinau, tai kivis turi labai daug vitamino C (beveik visą žmogaus paros normą), rūgštus, o rūgštis puikiai minkština mėsą, manau dėl to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 14, 13:37)
skaitau ir netikiu. o kaži kuo tas kivis toks ypatingas? g.gif
o jei ne su šašlykais, o su paprasta mėsa pabanddžius? kaži kas gautųs? suveiktų? blink.gif  blink.gif

na pabandykit ir isitikinsite, as asmeniskai tai bandziau tik saslykams, bet realiai mastant turetu bet kokia mesyte suminkstinti. o sis "stebuklas" ivyksta manau kad butent del vitamino c, kaip jau ir minejo Spurgitta smile.gif
Atsakyti