QUOTE(te verde @ 2009 08 22, 16:36)
Sakykite, o kam citrina ir kaip burbanti rase, aliejus? Rytoj lekiame i gamta, senai sasluku nedarem, kas geriau padeda, kad nebutu kieti?
cia as apie svogunus rasiau
bet kas liecia del mesos minkstumo tai idealiausiai sita darba atlieka kivis. i pjaustyta mesyte (sakykim 2kg) dedu saslyku prieskoniu, pipiru, druskos, pilu pora dideliu saukstu aliejaus ir isspaudziu bent jau viena citrina (pastarieji du ingredientai minkstina mesa), viska sumakaluoju ir dedu i saldytuva. galima dar ideti majonezo.
tada ne daugiau kaip 5-6 val iki kepimo i mesa isspaudziu 2 nuluptus kivius (mazdaug 2 kg mesos 1-2 kiviai, priklauso nuo dydzio). mesyte buna fantastiskai trapi, minksta ir sultinga
tik per anskti svarbu nesudeti tu kiviu, nes palaikius per nakti veliau mesa tiesiog krenta nuo iesmo
.