[quote=lututė,2009 08 18, 10:56]
Merginos,gal kuri žinot ryžių su daržovėm rec prie šašlų-nes nuo paprastų visi dantis atkandę-dukra valgė pas draugus-sakė skanu nerealiai.
Mainais -kepto ant laužo viščiuko receptas
Viščiuką reikia ruošti prieš dvi dienas-pirmiausiai sausai ištrinti norimais prieskoniais-jei darot pačios-tai imat druskos,cukraus truputį,česnako,juodų ir kvapių pipirų,truputį kario ir kmynų.
Arba galit savo mėgstamais pirktiniais,svarbu,kad su druska būtų.
Po paros viščiuką merkiat į čefyrą ir paliekat iki pat kepimo.Kepat arba ant grotelių,dažnai pavartant,arba perveriat per kelis iešmus.Skanaus
[/quote
pasakyk,čefyras -tai stipri arbata?
Jeigu,tu kepsi šašlykus ant griliaus,tai gali iškepti grily pomidorų,kitokių turimų daržovių ant iešmo gal geriau,bet aptepk aliejumi įbėrus prieskonių,gali iškepti baklažanų griežinėlių .
su obuoliais.
Jeigu tau toks varijantas netiko,paimk ant aliejaus su sviest pakepink svogūno,česnako morkos,pomidorų,bebaigiant įpilk grietinėlės,prieskonių,druskytės.
Gali sumaišyti su ryžiais,gali tiekdama užpilti ant ryžių,tavo šventa valia.