Na, dedu ir savo puikųjį receptą
Ugniniai šašlykai pagal mane
2 kg kiaulienos sprandinės
3 nemaži svogūnai
4 - 5 skiltelės česnako
1 - 2 čili pipirai
1 indelis aštraus pomidorų padažo (naudoju šį)
2 v. š. aitriosios paprikos miltelių
1 v. š. džiovintų čiobrelių
1 v. š. džiovinto rozmarino
1 pakelis "Santa Maria" prieskonių šašlykams
2 v. š. aliejaus
mėsą minkštinančios druskos
šviežiai maltų pipirų
pora žiupsnelių cukraus
Mėsą supjaustyti, kaip įprastai pjaustote šašlykams, svogūnus - žiedeliais, susmulkinti čili pipirą ir česnaką. Viską, kas parašyta aukščiau, kartu su česnakais, čili ir svogūnų žiedais dėti į dubenį su mėsa ir maišyti, maišyti, maišyti, pamasažuoti mėsytę, minkyti minkyti (rankomis), kol svogūnai paleis savo sultis, o prieskoniai susimaišys ir pasiskirstys tolygiai. Kuo daugiau išmasažuota mėsa ir kuo daugiau svogūnų sulčių, tuo minkštesnė bus kepama mėsa. Palikti maistine plėvele uždengtame dubenyje per naktį.