Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą! Kepsniai, šašlykai, marinatai

Megstantiems keptas darzoves ant groteliu

2 svogunai smulkiai
2 skiltis cesnako
300g agurociu
300g zaliu, raudonu papriku
300g nuskustu morku
supjaustom griezineliais
300g grybu (pievagrybiu)
rukytas kiaulienos kumpis
visas darzoves sumetam i dubeni, uzberiam ciobreliu, svogunus su cesnakais susmulkintus, baziliku, druskos, pipiru, 100g alyvu aliejaus, ismaisom rankom, paliekam pasimarinuot keliom valandom...
Susmeigiam darzoves ir kumpi ant iesmuku nedideliu, kepam ant groteliu, kartais patepam kad nesudziutu tuo marinatu likusiu...

skanaus!!!
essen.gif clap_1.gif
Atsakyti
Man skaniausia tai kas paprasta
Mesa
druska, pipirai, cukrus, bazilikas
citrinos sultys
svoguniukai
pamarinuojam (jei skubu uztenka ir valandos)
ir kepam...labai skanu

o svogunus marinuoju taip, nors gal ir taip visiem aisku:
svogunai, druska, cukrus, actas. isminkom,istraiskom ir valgom smile.gif
Atsakyti
idekit i saslyku marinata naturalaus jogurto- ypatingai suminkstina kietesne mesa!!!
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 02, 09:18)
o tai šitoj temoj aprašytų jau neužtenka? blink.gif  smile.gif

ne neuztenka mirksiukas.gif daug skaityti reikia cool.gif
Atsakyti
mano seima labai megsta mano sugalvotus ir pagamintus ryzius,prie salyko,vaikai tiesiog gali valgyt vienus.Na galiu pasakyti kas ragavo dar nieks nesigailejo ir visiems labai patiko.Jums reikes isvirti pora pokeliu ryziu ir i karstus ryzius ideti viena indeli tepamo surio (galima su priedais bus dar skaniau),galite ideti truputi sviesto ,galima ir truputi majonezo.Pameginkit tikrai skanu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 04 04, 00:25)
ne neuztenka  mirksiukas.gif daug skaityti reikia cool.gif

Tai jus manot, kad kazkas perkaitys viska, padarys jums santrauka? bigsmile.gif Nevykit Dievo i medi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 04 04, 12:05)
Tai jus manot, kad kazkas perkaitys viska, padarys jums santrauka?  bigsmile.gif Nevykit Dievo i medi  lotuliukas.gif

labai tiksliai išreikšta mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(weni @ 2008 04 04, 11:10)
mano seima labai megsta mano sugalvotus ir pagamintus ryzius,prie salyko,vaikai tiesiog gali valgyt vienus.Na galiu pasakyti kas ragavo dar nieks nesigailejo ir visiems labai patiko.Jums reikes isvirti pora pokeliu ryziu ir i karstus ryzius ideti viena indeli tepamo surio (galima su priedais bus dar skaniau),galite ideti truputi sviesto ,galima ir truputi majonezo.Pameginkit tikrai skanu! thumbup.gif

O kartais ryžių košė nesigauna? g.gif
Atsakyti
taip gaunasi sulipe ,bet kas ragavo dar nesigailejo,tad siulau pabandyti
Atsakyti
QUOTE(weni @ 2008 04 04, 12:10)
mano seima labai megsta mano sugalvotus ir pagamintus ryzius,prie salyko,vaikai tiesiog gali valgyt vienus.

Kas tas salykas blush2.gif GAl šašlykas turėtas galvoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 04 04, 09:05)
Tai jus manot, kad kazkas perkaitys viska, padarys jums santrauka?  bigsmile.gif Nevykit Dievo i medi  lotuliukas.gif

nieks nevaro atciprasau nereikia lia lia mirksiukas.gif o as noriu to receptuko su spraitu ir moneraliniu va
Atsakyti
Tai ir pasiieškok to receptuko-va cool.gif
Atsakyti