Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą! Kepsniai, šašlykai, marinatai

QUOTE(laputaityte @ 2006 06 26, 21:51)
o netinka koks kitas mineralinis?  g.gif  nes "Darida" man toks neskanus, kad nežinau ar norėčiau tokiu šašlykus marinuot...


tai as irgi jo negeriu, neskanus smile.gif
Cia svarbiausia kad stipriai gazuotas butu
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 30, 12:16)
ar teisingai supratau, kad tarkim iš vakaro palieki su pasirinktu marinatu, o likus valandai iki kepimo dar į marinatą papildomai įpili mineralinio?



Labai teisingai: likus 1 valandai iki kepsite - užpilti mineraliniu vandeniu smile.gif Laaabai minkšti gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 04 25, 14:04)


Marinatas šašlykui
(500 g mėsos)

250 ml kefyro
2 svogūno galvos
5 skiltelės česnako
1 a. š. druskos
1 a. š. cukraus
1 v. š. citrinos sulčių
juodieji pipirai

Svogūnus ir česnaką susmulkinti. Kefyrą sumaišyti su druska, pipirais, cukrumi ir citrinų sultimis. Užpilti marinatą ant mėsos, suberti svogūnus ir česnaką, gerai išmaišyti.


Ačiū už šį receptą aciuks.gif , labai visiems patiko... net mano vyrui ir uošviui lotuliukas.gif (jie nelabai mėgsta šašlykus)
Niam, niam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savaitgalį Maksimoj užmačiau vėrinukus iš šoninės į kurią daržovės įsuktos. Tai nusprendžiau pati pasigamint.Labai skanu buvo 4u.gif

Šoninės suktinukai su daržovėmis

Žalia šoninę pjaustau išilgai juostomis.Išprieskoniuoju su česnaku ir visokiais kitokiais prieskoniai. Tada vynioju panašiai kaip balandėlius, tik dar apsuku keli kartus ( nu reikia taip vyniot kad pro galą neiškristų).o vynioju:
cukinijos gabaliuką, pomidoro skiltelę, svogūno gabaliuką, pievagrybio truputį nu ir baziliko lapelį.Šiaip čia fantazijos reikalas. Tada suvėrėm ant iešmo ir kepėm 4u.gif
Atsakyti
o pamarinavus su mineraliniu, galima laikyti kokias 2 paras? nieko neatsitiks? laikysiu saldytuve
Atsakyti
Dekui moterys uz saslyku receptus!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lb aciu uz receptus saslyku thumbup.gif
Vakar marinavau saslius labai paprastai rolleyes.gif sudejau mesa, dejau svogunu, pipiru, lauro lapu, vegetos, paprikos, kecupo ir majonezo, ir acto su vandeniu. tai nezinom kas cia gausis per receptura rolleyes.gif sian vaziuojam i gamta tai bandysim kepti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pabandziau ir as uzmarinuoti. Pridejau prieskoniu jau paruostus pirkau, majonezo ir citrinos. Ar dar reiktu kazko?

Atsakyti
Na, aš taip šašlykų užsimaniau bigsmile.gif ,einu marinuoti rolleyes.gif
Orkaiteje kepsiu blush2.gif
Atsakyti
galvoju gal dar šašlykų kepimo uždarymo maratonui pasiūlysiu mūsų šios vasaros atradimą.
marinuotas vištienos širdeles. as jas pamarinuoju su majonezu ir šašlyko prieskonias, biski svogunu ir pom. padazu. Žinokit liuks. ir kepi kaip šašlykus. thumbup.gif
Atsakyti
As i saslus pilu- acto ,degtines(jei turiu geriau spirito) ,prieskonius kiaulienai saudos ,malu svogunus(nemazai)-kramtyti nereikia-buna minkstuciai.
Atsakyti
Kai toks "pavasaris" žiemą, tai galima ir šašlų sezoną atidaryt tourist5.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antrininkė: 10 sausio 2007 - 22:48