O aš marinuoju taip:
mėsa (perku priekinį kumpį, pastebėjau, kad jis minkštesnis būna nei užpakalinis)
svogūnai
morkos (tarkuotos burokine tarka)
alyvuogių aliejus
sojos padažas
bet kurie šašlykų prieskonių mišiniai (paskutiniu metu patinka mišinys kepsniams KOTYNI (atrodo taip rašosi)
ir dar atradau tos pačios firmos KOTYNI druską mėsai minkštinti, tai įberiu labai nedaug (atrodo ten chemijos nėra su kažkokiais natūraliais fermentais peptinais), bet ir be jos gerai gaudavosi
mėsą ir daržoves supjaustau, aliejų sumaišau su sojos padažu ir prieskonių mišiniu ir užpilu ant mėsos. Šito skystymėlio daug nereikia, paprastai pilu apie trečdalį-pusę puodelio aliejaus ir per pus mažiau sojos, prieskonių irgi viso pakelio nepilu, nes sojos padažas savaime sūrus, tai nereikia persistengt.
papildomai druskos ar kokio acto NĖ LAŠO!
Gaunasi minkšti, kvapnūs ir labai
niam
Paprašytas įvardyti ko labiausiai reikia pasauliui, atsakyčiau nedvejodamas išmintingų motinų ir... pavyzdingų tėvų. DAVID O.MaKay