Bandžiau, mums patiko. Bet mes ir šiaip mėgstam kalendrą . Dar labai tinka čiobreliai. Labai skanu gamtoje valgyti šašlyką su šviežiai pievoje pasirinktais čiobreliais.
Valgyt. Iškylauji gamtoje, kol vyrai kepa šašlykus, pabraidžioji po pievą ir prisirenki. Užmeti keletą šakelių kepant, o paskui į lėkštutę šviežių šakelių mmmmm.... . Dar girdėjau, kad kepant šašlykus puiku įmesti ant žarijų juodojo serbento šakelę. Labai pagerina skonį. Nebandžiau, bandžiau tik kadagio šakelę. Irgi neblogai. Nors nepamaišys ir pamarinuoti su šviežiais čiobreliais.
Naujų metų pirmą dieną su vyru išsiruošėm iškylaut į mišką. Ant žarijų kepėm lašišos gabalus, marinuotus citrinų sultyse su trupučių prieskonių, susuktus į foliją ir pievagrybius bei pomidorus - super meškučių pietus šaltą dieną miške